Şimdi Ara

Hangi dershaneye gitmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gezdiğim bazı dershaneler var hangisine gitmeliyim isim yapmış dersane mi olmalı yoksa diğer türlü mü

1.Ugur Dershanesi
    2.fdd
    3.fem
    4.pianalitik
    5.seviye
    5.birey
    6.çözüm

Bu dershaneleri gezmiş bulunmaktayım fakat karar veremedim uğur dershanesine sıcak baktım sizce hangisi olabilir.

Bazıları bildiğniz gibi piyasa dershanesi ne derece eğitim alırım bilmiyorum çok kararsız kaldım

• fem ve ya fdd..2 sinden birini git..Femi önerebilirim.Biraz daha makul diğer dersanelere göre
  • fdd'ye gitme,gittim pisman oldum
  • uğura gidebilirsin ama hangi şubesini düşünüyorsun
  • fdd ye git kaliteli kaynaklar ve kaliteli eğitim
  • uğur fem ve finalde iyi sınıftaysan gerçekten iyi ilgilenirler seviyesi düşük bi sınıfta olursan işin gerçekten zor
  • Birey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi üniversite?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her türlü zafer
    bulundğn şehirde varsa tabii
  • Türkiyede 2 isimli dershane vardır.Fem ve Finaldir.Seçim sana kalmıs bence gerisi faso fiso.Ama şöyle birşey var calısan insan her dershanede başarır.Sırf sen isim istiyorsun diye kaynakları sağlam olsun diyorsun dersen tabiki final derim.
  • fen bilimleri merkezi yok mu sizin orda yoksa hiç düsünmedigin icin mi yazmadın ?
    yazdıgın dershanelerin bir sürü subesi var, hepsinde aynı kalite olmasını bekleyemezsin ama kaynaklar da önemlidir tabii
    zamanında ugurun kaynaklarını hic begenmezdim sacma sacma soruları vardı, burda da kitap tavsiye edilirken ugur lafının gectigini görmedim, 6 sene önce girmistim en son ama benim gözlemim bu yönde

bulundugun sehiri ilçeyi yaz bakalım önce
  • Fem yada seviye derim tabi bizim burdaki seviye baya fark atmış durumda hem kaliteli hocaları hemde ders saati fazlalağı ile bence eksiklerini bilmelisin misal biyo ve kimyada eksiğin var hanqi dershanede en kalitelisi varsa onu seçmelissin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasy*

fem ve ya fdd..2 sinden birini git..Femi önerebilirim.Biraz daha makul diğer dersanelere göre

katılıyorum ikisininde kitapları çok kaliteli
  • ALLAHIN İZNİYLE FEM VEYA KÖRFEZE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN .
  • Bence Uğur dersanesine gidebilirsin.
  • istanbul maltepedeyim de finali onermiyorlar giden arkadaşlarım hiç iyi değil parana yazık dıolar maddı ımkanda kısıtlı gercekten konustum cok istiyorlar ama uğur yada fem dershanesi eğitim programı gerçekten cazip geldi ikisinden biri olabilir diye düşündüm yorumlar için teşekkür ederim
  • çoğunuz kaynaklardan bahsettiniz kaynaklar her yerde bulunur ama eğitimi her yerde aynı şekilde alamassın diye düşünüyorum
  • uğura git bakırköy şubesi iyidir....
  • kessssinlikle feeeeemmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

istanbul maltepedeyim de finali onermiyorlar giden arkadaşlarım hiç iyi değil parana yazık dıolar maddı ımkanda kısıtlı gercekten konustum cok istiyorlar ama uğur yada fem dershanesi eğitim programı gerçekten cazip geldi ikisinden biri olabilir diye düşündüm yorumlar için teşekkür ederim

@LOCOO fem nereye taşındı.
    bende femi öneririm sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.