Şimdi Ara

Hangi Curved 4K Uhd tercih etmeliyiz? LG vs Samsung

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım Curved TV almayı düşünüyor. İki model arasında kalmış. Biri LG 65UC970V CURVED 4K UHD DVB-S2/T2/C 3D WEBOS SMART LED LCD TV + 3 GÖZLÜK diğeri SAMSUNG 65HU8500 UHD CURVED TV + 4 Gözlük

http://www.teknosa.com/urunler/110015397/lg65uc970v-curved-4k-uhd-dvb-s2t2c-3d-webos-smart
    http://www.teknosa.com/urunler/110015214/samsung-65hu8500-uhd-curved-tv-4-gozluk

Merak ettiğimiz nokta neden bu kadar fiyat farkı var. Arada o kadar kalite farkı var mı? Özelliklerine bakıyoruz hemen hemen aynı gibi. Bizim kaçırdığımız çok önemli bir detay mı var. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Merhaba
    Daha dün haramidere mediamarkt ta bu iki ürünü inceledim. Çalışanlar lg yi yerden yere vurdu. Sanırım stok eritme çabası yüzünden bu yeni modeli arka plan yapıp elde kalan son malları millete satma cabasındalar. Örneğin (hu7100 modeli) bana sorarsan tabikii ki samsung derim ama o kadar para farkına değer mi orası muamma. Ürünün kasası şekli gayet güzel. Donanımsal olarakta görüntü olarakta pek fark göremedim. O kadar makas aralığına değmez bence. Fiyatıda 9000 falan değil 6300 tl şuan.segmentinde gayet uygun bi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG dün gece 6300 gosterıyordu sımdı 8999 olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 654three2

LG dün gece 6300 gosterıyordu sımdı 8999 olmuş

Aynen
  • Samsung 55hu8200 ve lg 65ub980v kullanmış biri olarak söylüyorum lg 6300 ise samsung 16300 olmasi lazim normal fiyati lg nin 4k görüntüsü samsung un full hd sinden kötü 3d si pasif diye herkes tercih ediyor ama samsung un 3d si ile mukayese bile edilemez ha led tv ye bu kadar para verilmez o ayrı konu ancak alinacaksa samsung lg den 50 gömlek üstün bence lg den şuan yüksek para verip alinacak tek tv var oda oled ec930 modeli gerisi resmen çöp...

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Samsung 55hu8200 ve lg 65ub980v kullanmış biri olarak söylüyorum lg 6300 ise samsung 16300 olmasi lazim normal fiyati lg nin 4k görüntüsü samsung un full hd sinden kötü 3d si pasif diye herkes tercih ediyor ama samsung un 3d si ile mukayese bile edilemez ha led tv ye bu kadar para verilmez o ayrı konu ancak alinacaksa samsung lg den 50 gömlek üstün bence lg den şuan yüksek para verip alinacak tek tv var oda oled ec930 modeli gerisi resmen çöp...

Teşekkürler .65 ilk bir tv arıyorum . 4k. Olumlu olumsuz o kadar cok yorum var ki.hazirana kadar ayarlamam Lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lg yi bana bedava verseler evime sokmam forumda albani ustad ada bir Daniş bence tv konusunda teknik bilgisi çok üst düzeyde sana illaki bizlerden daha faydali olur benim şahsi fikrim sonyx9005 ede bir bak derim fiyat olarak samsung civarında olmasi lazim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony x9005b üst düzey bi tv ama o paraya 55 inch bi tv yerine , az daha eklenip samsung 65hu8500 alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Arkadaşlar bir arkadaşım Curved TV almayı düşünüyor. İki model arasında kalmış. Biri LG 65UC970V CURVED 4K UHD DVB-S2/T2/C 3D WEBOS SMART LED LCD TV + 3 GÖZLÜK diğeri SAMSUNG 65HU8500 UHD CURVED TV + 4 Gözlük

http://www.teknosa.com/urunler/110015397/lg65uc970v-curved-4k-uhd-dvb-s2t2c-3d-webos-smart
    http://www.teknosa.com/urunler/110015214/samsung-65hu8500-uhd-curved-tv-4-gozluk

Merak ettiğimiz nokta neden bu kadar fiyat farkı var. Arada o kadar kalite farkı var mı? Özelliklerine bakıyoruz hemen hemen aynı gibi. Bizim kaçırdığımız çok önemli bir detay mı var. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Ne alacağını dahi söylemeden Birisi çıksa bana deseki; ben bir ürün alacağım Birinin fiyatı 8000 diğeri 12000 tl
    ne alacağını bilmesemde bildiğim birşey var Tabiki yüksek fiyatlı olanı al derdim
    Ayağımıza giydiğimiz çoraptan, oturduğumuz eve kadar ne alırsak alalım ne kadar yüksek fiyat aynı oranda büyüyen memnuniyet ve kalite olur.

• TV demek LG demektir. Diğer markaları figüran olarak görürüm.

• Bu yazılanlardan sonra ben kendime alıyor olsam ya 55 inç Oled olanı alırım eğer daha çok para verebiliyorsam Sony alırım. Cevap yazan herkese teşekkürler. Fiyat artışına da anlam vermek mümkün değil.
  • tvde lgden samsungdan şaşmayın yok uhd fullhd den kötüymüş filan bunlar gördüğüm en uydurma yorumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.