Şimdi Ara

Hangi buzdolabını tercih etmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens KG57NAL24N (http://www.hepsiburada.com/siemens-kg57nal24n-a-505-lt-nofrost-kombi-tipi-buzdolabi-p-MTSIEKG57NAL24N?productId=mtsiekg57nal24n&categoryId=22154&SKU=MTSIEKG57NAL24N&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.beyaz-esya&gclid=CNLm27Wa_sQCFWH4wgodSxUAvA&site=new )

LG GN/GC-B559PLCZ (http://www.bimeks.com.tr/urun/144083/lg-gn-gc-b559plcz-buzdolabi.aspx )

4 yıl önce Arçelik'ten almış olduğum 2398 cni A++ buzdolabım, dün itibariyle gövdeden gaz kaçırma arızası sebebiyle çöp olmuş durumda. Bu sebeple eve gelen 2 ayrı servisin önerisi üzerine yeni buzdolabı almaya karar verdim. Muhtemelen üstte belirtmiş olduğum 2 buzdolabından birini tercih edeceğim ama sizce hangisini neden tercih etmeliyim, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIQO -- 18 Nisan 2015; 1:26:52 >

• LG yi tercih edin. Siemens no frost buzdolaplarında buz kirma sesi oluyor ve de sorunlar oluyor. LG daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NIQO kullanıcısına yanıt
    Dün Siemens bayisinden KG 57 NP 72 NE beğendim ama internette Siemens ve Bosh gruplarının dolaplarında buz kırma sesi var diyor herkes. Sonra Arçelik 2398 CNIY alayım diyodum ama sizin mesajınızı gördüm. Dediğiniz modelden memnun kalmadınız mı? Tam beğeniyorum bir modeli sonra bakıyorum o da sıkıntılı.
  • Bende Arçelik 2398 CIY alacaktım ama dolap yerim 2 cm dar geldi o yüzünden alamadım, şimdi sizin dediğiniz LG modeline baktım internetten en ucuz 2149 TL - 100 TL kart indirimi % 5 indirim çekide bulursanız 1960 TL' ye gelecek. Teknomarketlerde 2300 - 2399 TL civarlarında.

Sizin baktığınız Siemens ve Bosch A+, LG sanırım A++. Buz kırma sesi benide tereddütte bırakıyor. Bosh 'un en üst seviyesini kullanan arkadaşım var çok ses yapıyor diye tavsiye etmedi. Büyük ihtimal LG' yi alacağım satıcı 453 Lt net hacmi var demişti.
  • Arcelik 2398cni a++ dolaptan memnundum fakat 4 sene gibi kisa bir surede neden boyle bir ariza verdi anlamadim. Yeni tasindim, tasinma esnasinda gaz kacirtacak fiziki bir hasar olmadigini, fiziki hasar olmadanda gaz dolasan borularin catlayacagini sanmadigim icin tasinma sebebiyle oldugunu dusunmuyorum. Bikac hafta once elektrik kesintisi ve dalgalanma yasamistik Turkiye genelince hatirlarsiniz, elektrik dalgalanmasiyla gaz kacirma sebebi dogacaginida dusunmuyorum. Sebep ariyorum bulamiyorum ama sonucta dolap ariza verdi ve yetkili servislerininde soylemine gore tamiri mumkun olsada randiman vermeyecekmis. Arceligin bir teklifi oldu bana, dolabi atolyelerine goturup inceleyecekler ve tamiri mumkun degil raporu verip ayni dolabin sifirini 3 yil garantili sekilde piyasa fiyatinin yarisina vereceklermis. Bende kabul ettim ve pazartesi gunu gelip dolabi alip goturecekler. Bikac hafta dolapsiz kalacagim ama olsun diyerek bu teklife olumlu yanit verdim. Bakalim ne olacak, yasayip gorecegiz.

• NIQO kullanıcısına yanıt
    Anladım inşallah kısa sürede çözülür hocam. Bosh ve Siemens sesli çalıştığından dolayı bu dolabı alacağım büyük ihtimalle. Umarım sorunsuz kullanırız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik için 2600 TL nakit fiyat buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim buzdolabım da Bosch. Ebat olarak uygun ve servisi mükemmel çalışıyor. En azından ben öyle biliyorum:) Ama bir buz kırıyor yerinizden zıplıyorsunuz. No frostların çoğunda olacağını düşünüyorum. Sonuçta hepsi yapmak zorunda ve ne kadar sessiz olabilir ki. Her şeyden önce servisini araştırmak gerekiyor bence. Bütün ürünlerimiz ya Siemens ya Bosch. Servisle ilgili en ufak bir sorun yaşamadık desem yeridir.
  • bu buz kırma sesi sadece boschta mı var, yoksa bütün markaların nofrostlarında mı?
  • scylla_40 S kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim hepsinde var. Bazısı daha azdır bazısı daha çoktur onu bilemiyorum. Ama Bosch ve Siemens epey ses yapıyor. Ama 1 seneden fazla oldu en ufak bir buzlanma yok. Küçük bir eviniz varsa ya da mutfağa yakın yatak odanız varsa no frost biraz sıkıntı sanki.
  • ben çeyiz için araştırıyorum. henüz evim yok :)
    ilk aklımda bosch vardı fakat bu buz kırma sesi yüzünden vazgeçmiştim. ben sadece boschda var diye düşünüyordum. eğer hepsinde varsa en baştan başlamam gerekecek.
  • Buz kirma sesini hic duymadim desem yeridir, sanirim hic dikkatimi cekmedi. Tek dikkatimi ceken ses dolabin kapagini acip kapatinca su fokurdama sesiydi, o ses yuzunden servisini aramistim, sebebini aciklayip normal oldugunu soylediler (sebebini hatirlaniyorum), baska ses bilmiyorum ben (:

• Siemens ve bosh alacakken buz kirma sesi şikayetleri yüzünden arcelik e döndüm. Ankamall arcelik 2500 tl diyor bu dolaba. Baska yerlere de soracağım. Çeyiz olarak alıyorum. Camasir ve bulasigi baska marka alacagim ama.

• Biraz once servisten aradilar ve dolap arizasinin kullanici hatasi olmadigini, dolabin uretim hatasi oldugunu kabul ettiler. Garanti surem doldugu icinde 3 yil 8 aylik kullanim bedeli olarak 800 lira talep ettiler. 800 lira vermem karsiliginda dolabimin sifirini 3 yil garantili halde getirip kuracaklar. Sifir dolap almaktan son anda kurtuldum, zararin neresinden donsem kardir (: bu arada gonderdigim dolap 2398cni a++ idi, gelecek olan dolap 2398 cniy a++ olacak. Fabrikanin demesine gore gonderdigim dolabin guncellenmis haliymis, hadi hayirlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIQO -- 20 Nisan 2015; 18:43:27 >
  • https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/4729803/arcelik-2398-cniy-a-buzdolabi-3-yili-dolar-dolmaz-/nlkne

Ben de bu gün bu dolaptan mağdur oldum. 2 milyar para veriyorsun garanti biter bitmez arıza yapıyor böyle şey olmaz. Eskinin dolapları 20 sene tık demezdi bir de bunların yaptıklarına bak. Bakalım şikayetime ne geri dönüş yapacaklar...
  • Bosch buzdolabinin cok sesi var ve aldigimiz yere sordugumuzda bizde ayni buzdolabini kullaniyoruz ve yarak odasini hemen yaninda duruyor ve rahstsiz olmuyoruz yanitini aldik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.