Bildirim
hangi bölüm tercih yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
Sayısalcımısın kardeşim? -
ea -
Okul öncesi çok zor gözüküyor -
dostum okul öncesi rahat tutuyor başarı sırasında iö -
Neresi tutuyor mesela? -
çanakkale iö 91000 en son dumlupınar iö 90 000 karadeniz teknik iö 97 000 trakya üni iö 106 000 -
okul öncesi biraz zor ama yine de yaz. -
peki dostum okul öncesi deü işletmme iktisattan iyi midir yada başka bölüm önerir
misiniz -
işletme ya da iktisatta önemli olan bitirdiğin okuldur. ya da aileden birinin şirketi varsa rahatsın öteki türlü işsiz gezen çok işletme mezunu var
ben de çok kararsızım çünkü. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zf_istanbul -- 23 Temmuz 2011; 0:18:13 > -
dostum şimdi deü üni gidip bir sene ingilizce hazırlıkla ing baya iyi duruma gelse kalan 4 senede de başka dil öğrensek yine zor mu olur yoksa garanti okul öncesi öğr mi -
okul öncesi gerçekten garanti meslek tabi kaldırabilene. ben kaldırabileceğimi düşünmüyorum mesela. bana göre değil. işletme konusuna gelince kendini geliştirirsen bi şekilde açıkta kalmazsın ama bunu için çok çalışmak gerekiyor. seni bilmiyorum ama ben bi yerden sonra bırakırdım. ama kendini geliştirirsen üstüne bi de yüksek lisans yapsan 2 de yabancı dilin olsa oh mis :)) -
dostum peki başka bölüm ne olabilir .deü işletme ya da iktisat için iyi başlangıç mı diğer ünilere göre ingilizcem zaten normal hazırlıkla süper olur kalan 4 senede bir dil öğğrenirim gibime geliyo kurs alarak -
kamu yönetimi hakkında ne düşünüyorsun? ya da uluslararası ilişkiler. gerçi meslekler hakkında çok bilgisizim. şu an seni anlayabiliyorum. kafan çok karışık her kafadan bi ses çıkıyor. ne yapacağını bilmiyorsun. bence o bölümde okuyan kişilerle konuş derim ben. -
kamu yönetimini düşüünmüyorm hocam başka fikri olanlarda yazsın -
up -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X