|
Merhaba arkadaşlar, Masaüstü Bilgisayar almak istiyorum fakat f/p olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayar endüstriyel tasarım amacıyla kullanılacaktır, oyun pek fazla oynamıyorum. Keyshot render programı, inventor ,solidworks gibi 3D modelleme programları, Photoshop ,illustrator gibi edit programlarını çalıştırabilmesini bekliyorum Bütçe olarak 7-8 bin tl aralığı belirlenmiştir. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k a m i l -- 14 Aralık 2020; 23:53:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi bilgisayarı almalıyım?
1 Mobil
-
-
laptop masaüstü hangisi?
-
Masaüstü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O paraya laptop daha mantıklı aslında tasarımcı için masaüstü biraz külfet olur. Hani bütçen az olsa tamamda. Bu bütçeye yazık olur masaüstü.
Laptobum var o yuzden orta yollu bir laptop alacağıma sağlam bir masaüstü istiyorum. Optimum ayarda bir bilgisayar işimi görür.
quote:
Orijinalden alıntı: k a m i lLaptobum var o yuzden orta yollu bir laptop alacağıma sağlam bir masaüstü istiyorum. Optimum ayarda bir bilgisayar işimi görür.
Laptopun bahsettiğin programları yüksekte kaldırıyorsa bence hiç alma bile.
Külfet mi olur ? Asıl gerçek bir 3d ve grafik tasarımcı için masaüstü gerekir. Anlamıyorsanız yanlış yönlendirme bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 14 Aralık 2020; 23:16:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingKülfet mi olur ? Asıl gerçek bir 3d ve grafik tasarımcı için masaüstü gerekir. Anlamıyorsanız yanlış yönlendirme bari.
Tasarımcı hep odasında oturmaz, iyi bir tasarımcı farklı yerlerde ve mekanlarda çalışmayı sever.
bilgi sahibi olmadıgın konularda yorum yapman dogru değil.
Bekle hocam o bütçeye en fazla 2060 ekran kartlı bulunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 14 Aralık 2020; 23:21:1 > -
Buyrun hocan alabileceğin o fiyata en iyisi başka da bulamazsın. Gönül ister işlemci 3800 xt olsun ama bu fiyata zor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı