Şimdi Ara

Hangi bileşenleri seçmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar p4 3.0 işlemcili kasa var şuan 512 ddr400 ram var, 2 gb ram alıp yükseltmek istiyorum ama ddr400 ramler pahalı onun yerine ddr667 yada ddr800 ram larden alsam taksam, çünkü bunlar daha ucuz, ddr400 gibi çalışmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 5 Aralık 2011; 23:01:44 >

• ddr400 ve 2 gb

olmaz takamazsın ddr400 512 mb yeter o sisteme
  • 2x1 gb takacagim zaten
  • Takarsın fakat anakartının maksimum desteklediği hızda çalışır Ram'ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Takarsın fakat anakartının maksimum desteklediği hızda çalışır Ram'ler.

Bende bunu diyorum ışte ddr 400 gibi çalışsın yeter zaten benin anakart ddr400 destekli ben ddr800 ler sırf ucuz diye ondan alayım diyorum.
  • DDR400 yerine DDR667 yada DDR800 taksam olurmu
    zaten takamazsın ram yuvaları pınlerı farklı konumda.
    senın ddr667 ve ddr800 dedıklerın DDR 2 ramler oluyor.
    yanı ddr 1 bır anakarta ddr2 ram takamazsın.
  • hımm tamam o zaman ddr2 ise olmaz ben ddr ramin 800si mhz var sanmıştım. DDR ıda en ucuz hızlı al da buldum oem 1 gb 49 tl ama ordada yorum yazanlardan biri ramin 400 değil 333 mhz olduğunu yazmış. Peki İkinci elini alsam bişey kaybedermiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 17 Kasım 2011; 15:55:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşuna ddr400 e para verme 1 gb fazla o sisteme 512 mb yeter kasma var diye ram ekleme sendoromuna kapılma ek bir performans getirisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

boşuna ddr400 e para verme 1 gb fazla o sisteme 512 mb yeter kasma var diye ram ekleme sendoromuna kapılma ek bir performans getirisi yok

Niye ki SD kullanımı ram miktarını aşıyor çogu zaman ram alsam rahatlama olur sanıyorum.
  • Aynı işlemci ile 2GB ramle kullanmıştım, 1GB ramle oyunlar kasıyordu; işlemciden dolayı zaten kasıyordu orası ayrı...
  • Bende şuan 512 var 1 gb alsam taksam 1.5 gb olur o zaman 2 adet almaktansa bir tanemi alayım ram. Yada şöyle söyliim alttaki resimde benim sistem bilgilerini sunuyorum. Anakartta on board ekran kartı var şuan onu kullanıyorum haricen birde pci express girişi var. Bu makineye ekran kartı ve ram alıp yatırım yapmaya değermi yoksa hiç uğraşmayıp sıfırdan kasa toplamam mı gerekir. ? (Mevcut kasa ve psu yu kullanabilirim sanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 19 Kasım 2011; 16:07:59 >
  • Bence bu kasaya ram fln almakla uğraşma, performans artışı alamazsın. Yeni bir sistem toplaman senin için çok daha mantıklı olacaktır, 750TL'lik bir sistem bile 2-3 kat daha hızlı çalışır şuanki sisteminden
  • Sadece Anakart ve işlemci ve ram alsam ekran kartını da onboard kullansam fiyat/performans için uygun fiyatlı en iyi çözüm ne olabilir ?
  • OC yapmayacaksanız, i3 2100, basit bir anakart ve DDR3 1333 ramler gayet yeterli oluyor.
  • AMD olarak?
  • quote:

bende ram yükselticem ama anakartın ne kadar desteklediğini nasıl bulabilirim? Boş yere yükseltmeyim sonra anakart 2 gb ramı desteklemezse para boşa gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

Aynı işlemci ile 2GB ramle kullanmıştım, 1GB ramle oyunlar kasıyordu; işlemciden dolayı zaten kasıyordu orası ayrı...

bende ram yükselticem ama işlemcinin ne kadar desteklediğini nasıl bulabilirim?
  • Anakart üreticisinin sayfasında yazar. İşlemci ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

Anakart üreticisinin sayfasında yazar. İşlemci ile alakası yok.

ne kadar rama kadar desteklediği mi yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beykor

quote:

bende ram yükselticem ama anakartın ne kadar desteklediğini nasıl bulabilirim? Boş yere yükseltmeyim sonra anakart 2 gb ramı desteklemezse para boşa gitmesin

Anakartının modelini google'a girersen, üreticinin sitesinde anakartla ilgili gerekli bilgileri bulabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.