Şimdi Ara

Hangi Bankanın Kredi Kartı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa kredi kartı alacağım. Elektronik ürünleri taksit yaptırmak için alacağım. Senede 4 5 kere kullanırım yada kullanmam. Ne kadar erken alırsam limiti o kadar artar diye planlıyorum. Aylık belirli bir düzeyde gelirim var. Asıl sormak istediğim;

1.Taksit olayı en cazip banka hangisi ?

2.Senelik ücreti en düşük yada hiç olamayan banka hangisi?

3.Faizi en düşük banka hangisi?

4.Müşteriyi en az mağdur eden banka hangisi ? (Herhangi bir ödeme geçtiğinde 30 kere telefon açan banka)

Sizce hangi bankadan kredi kartı almalıyım ?

• Şu an aidat almayan banka neredeyse yok, almayan bankaların kartlarıda bir işe yaramıyor.

Faiz oranları tüm bankalarda Merkez bankasının belirlediği en üst sınırda.

İlk defa kredi kartı alacağınız için Maaş bordronuz olması gerekir.

1-) Ürünü aldığınız firmaya göre değişir. En cazip taksit imkanı sunan kartlar, Bonus, Axess.

2-)İlk cümlede yazdım.

3-)2. cümlede yazdım.

4-) Müşteri memnuniyetine en çok önem veren banka Yapı kredi'dir. Diğer ödememe hususunda tüm bankalar aynı oranda sizi rahatsız edeceklerdir.

Şu ana kadar neredeyse bütün bankaların kartlarını kullanma fırsatım oldu, Şu durumda alınabilecek en cazip kartlar;
    Yapı kredi world, Garanti Bonus.
  • World'e sms attım. Bakalım geri dönüş olumlu olacak mı ?
  • bence işbankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_cavus

İlk defa kredi kartı alacağım. Elektronik ürünleri taksit yaptırmak için alacağım. Senede 4 5 kere kullanırım yada kullanmam. Ne kadar erken alırsam limiti o kadar artar diye planlıyorum. Aylık belirli bir düzeyde gelirim var. Asıl sormak istediğim;

1.Taksit olayı en cazip banka hangisi ?

2.Senelik ücreti en düşük yada hiç olamayan banka hangisi?

3.Faizi en düşük banka hangisi?

4.Müşteriyi en az mağdur eden banka hangisi ? (Herhangi bir ödeme geçtiğinde 30 kere telefon açan banka)

Sizce hangi bankadan kredi kartı almalıyım ?

Genel itibariyle bütün büyük bankaların kartlarının taksit seçenekleri birbirine eşdeğerde..Advantage,World,Bonus,Axess ve Maximum..

Maalesef senelik ücret konusunda istediğiniz seçenek mevcut değil..Hem Kredi kartı aidatı hemde bağlı bulunduğu vadesiz hesabınızın yıllık hesap işletim ücreti var..

Faizi en düşük Katılım Banka'larıdır..

Mağduriyet açısından hemen hemen bütün bankaları sıralayabiliriz..Ödemenin gecikmesi durumunda telefonu en çok seven banka HSBC'dir..Durmadan ararlar..

En kolay kredi kartı veren Finansbank'tır..

Elektronik ürünlere meraklıysanız World,Bonus veya Axess seçeneklerini düşünün derim zira en esnek taksit seçeneklerini sunuyorlar..

• quote:

World'e sms attım. Bakalım geri dönüş olumlu olacak mı ?

Akbank ve İş bankasından kredi kartım var ve ödemeler düzenli SMS attığımda birkaç saat sonra red cevabı gelmişti.

Sonradan öğrendiğimde coğu kişiye bu şekilde red mesajı geliyormuş.

En temizi Şubeden başvurmak.

Zaten sizin KKB'de bir siciliniz olmadığı için sistem büyük ihtimalle otomatik olarak red edecektir. Şubeye maaş bordosu ile başvurursanız alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Akbank ve İş bankasından kredi kartım var ve ödemeler düzenli SMS attığımda birkaç saat sonra red cevabı gelmişti.

Zaten sizin KKB'de bir siciliniz olmadığı için sistem büyük ihtimalle otomatik olarak red edecektir. Şubeye maaş bordosu ile başvurursanız alırsınız.

Hafta içi saat kaçta kapanıyor bankalar ? Hafta sonları başvuru kabul ederler mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Hafta içi saat kaçta kapanıyor bankalar ? Hafta sonları başvuru kabul ederler mi ?

Yapı kredi 17:00'da kapanıyor.

AVM'lerdeki şubelere giderseniz hafta sonları açıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.