Bildirim
HANGİ BANKADA ALTIN HESABI AÇMALIYIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben garanti bankası kullandım onlarda her fırsatta sizi soymayı düşünüyor. işletim hesabı ücreti, havale eft kesintileri vs.
Kuveyt Türk'e geçtim; Hesap işletim ücreti yok, eft havale para kesimi yok istersen atm'den hatta şubeden yap. İnternet şubeciliği de çok iyi akıllı menüleri cart curt var. Cepten de rahat girebiliyorsun. Sonra düşünüyorum daha ne olsun? -
Hocam bende Kuveyt türkü düşünüyorum , alternatif olarak şekerbankı düşünüyordum ancak sizin saydığınız özellikler benim içinde çok iyi.Sanırım başka banka düşünmeye gerek yok -
enpara.com
hiçbir ücret yok. -
Açmamalısın. -
Neden hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlperSevimli
Neden hocam
Çünkü Altın hesabı açtırdığınız bankalar Altınınızı o günkü değeri üzerinden alıp, sanal bir hesap oluşturarak paranızı tutuyorlar. Orada yazan gram Altınınızın fiziksel karşılığı yok; yani Altın olarak yapmış olduğunuz yatırım fiziksel olarak tutulmuyor. Yarın öbür gün, bankadan hesabınızda bulunan değeri fiziksel altın olarak çekemeyeceksiniz, size o günkü değerinden paranızı iade edecekler ve bu fiyat o günkü değerinin de 2-3 lira düşüğü olacak. En son Altının gramının maksimum seviyeye çıkıp 30 lira değer kaybettiği dönem bankaların sergilediği hareketler ve bu durumun ne kadar sakat olduğu defalarca burada yaşayanlar da dahil olmak üzere yazdı çizdi.
Ayrıca, Altının fiziksel olarak elde tutulmaması ve altın piyasasına çok zarar vermektedir.
Yani kısacası Altına yatırım yapacaksan al ve fiziksel olarak elinde tut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X