Şimdi Ara

Hangi Balık Daha Dayanıklıdır..? İçeri--->>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boyu: 48*25*44

Arkadaşlar Ben Bu Hobiye Yeni Başlıyacağım ama Ne Tür Balıklardan Yada Balıktan Başlamalıyım...japon istemiyorum...
    Benim İçin En İdeal Balık Dayanıklı Ve Barışcıl Olmasıdır...
    şöyle Düşünüyorum 2 adet çöpçü dediğimiz balık - 2 Adet Vatos ayrıca sizin söylediğiniz uygun olan balıktan 2 veya 3 dişi 1 erkek almak istiyorum
    Bunun için Akvaryumum Uygunmudur.. Balıklar doğurdugunda benm yedek bir akvaryuma ihtiyacım olacakmı yoksa yawruları annesiyle daha sağlıklı bir ortam hazırlamam için sadece aynı akvaryuma bir perde çeksem olurmu..

• yavruluk kullanabilirsiniz. denemedim ama sanırım sağlıklı olur...

lepistes düşünebilirsiniz. göze hitap etmez küçüktür ama canlı doğuran cinsindendir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

yavruluk kullanabilirsiniz. denemedim ama sanırım sağlıklı olur...

lepistes düşünebilirsiniz. göze hitap etmez küçüktür ama canlı doğuran cinsindendir ?

Teşekkürler :)
    şimdilik 1 2 ay idare edicez artık yeni büyük akvaryuma geçicem ama rs 480 a yada 1 vatos 1 çöpçü 2 moli 3 lepistes attım yasıyorlar simdilik lepistesler saklanmaktalar ama :D idare ediyorum internetten baya arastırdım herkez beslyrmus ama eziyet gibi oluyrmus o yuzden büyütücem dediğim gibi yawrular olursa veririm birine o bakar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadwater22

quote:

şimdilik 1 2 ay idare edicez artık yeni büyük akvaryuma geçicem ama rs 480 a yada 1 vatos 1 çöpçü 2 moli 3 lepistes attım yasıyorlar simdilik lepistesler saklanmaktalar ama :D idare ediyorum internetten baya arastırdım herkez beslyrmus ama eziyet gibi oluyrmus o yuzden büyütücem dediğim gibi yawrular olursa veririm birine o bakar :)

hayırlı olsun hocam :)

aman dikkat edin.. anne yavrularını doğduğu gibi yiyor... hemen almalısınız ve lepistes yavruları dikiş ipi gibi ince ve koyu renktedir bulmak zor olabilir. kolay yoldan büyük balıkları akvaryumdan alırsınız..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadwater22

quote:

hayırlı olsun hocam :)

aman dikkat edin.. anne yavrularını doğduğu gibi yiyor... hemen almalısınız ve lepistes yavruları dikiş ipi gibi ince ve koyu renktedir bulmak zor olabilir. kolay yoldan büyük balıkları akvaryumdan alırsınız..

Teşekkürler ama ben anlamadım anne bugun ya gece yada sabah bilmiyorum tam olarak doğurmus ben 8 tane gördüm yakaladım ama geri saldım suyu tazeledim % 20 felan ama Anneyi malesef kaybetmişiz ne olmus bilmiyorum ama ölmüştü geldiğimde cocukları yasıyor püff bende bitki tas bol bol var altlarına saklanıyorlar otların içinde takılıyorlar arada yukarı cıkıyorlar temizleyen filtre kesin yuttu bazılarını ben alalaı 4 gün olmadı hemen doğurmus bende anlamadım püfff :/ cocuklar inş yaşar... yem atıyorum onlar bulurlar inş . yicek bişiler..

• 1e 1d Kılıç Kuruk
  • sen bir yuvalık daha al yavruları o yuvalığa at ve yemi toz haline getirip öyle ver... eğer fileli yuvalık alırsan bazen yavrular çok küçük oluyor ve süzgeçleri takılıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • köpek balığı al derim köpekbalığına benzer etcildir sosis yada et türü ne verisen yer ayrıca kuru yemde yer özel.

göze cok hitap eder akvaryumun altında köpek balığı gibi yüzer . pengasusda var o otcuk derler oda benzer ama o akvaryum için uygun değil cünkü iyi göremez her yerer carpar.

japonda güzeldir tül kuyruk 10 15 cm boylarındaki teleskoplar cok hostur amaa bulması zordur.

lepistes cok narindir cok kücüktür akvaryuma koyarsın oturma odasında yada yatarak uzanarak bi seyrediyim dersin. seyretmek istersin balığı göremezsin sölim :D
  • O akvaryuma neon tetra yada renkli lepistes koyarsaniz goruntusu cok guzel olur. Veya bulabilirseniz endlerden bir takim olusturabilirsiniz Sizdeki akvaryumun buyugu bende var. Akvaryumu buyuttugunuzde amerikan turu oneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepistes göze hitap etmezmiş Moskow blue ve diğer türlerini görmemişsiniz siz.

• Dayanıklı tür derseniz kuşkusuz japon balığı derim. Bunun dışında siyah tetra da dayanıklıdır

• cöpçü ise yaramaz beta al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.