Bildirim
HANGİ ANTİNATALİST SEVİYEDESİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
ben 9 yasindayken olume cok yaklsmistim olum korkum o zmaan bitti. butonu getir derhal baßayim ona, acima yok, pismanlik yok, no rem0rse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Ağustos 2026; 17:9:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ölüm değil de hastalik yaslilik ve fakirlik korkutucu ölsen nolcak kurtuluyon bu kabbe dunyadan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Ölüm değil de hastalik yaslilik ve fakirlik korkutucu ölsen nolcak kurtuluyon bu kabbe dunyadanistedigim zman acil cikis yapabilirim onlardan yani en onemlisi olumden korkmamak olumden korkmayan hicbir seyden korkmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ağustos 2026; 15:59:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sence ben ölümden korkuyor muyumdur hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Güncel
sperm bağışı yaparak genlerimi dünyanın dört bir yanına yayacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ YOLLAR GİDİŞİMDEN KIZLAR BAKIŞIMDAN HASTA OLMUŞ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt