Şimdi Ara

hangi amfi daha iyi? [denon-technics-yamaha-onkyo]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende 4tane 150watt lik kolonlar var bunlara home sinema amfisi balicam ama ne aliyim diye düsünüyorum mümkünse [denon-technics-yamaha-onkyo] modellerinden almayi düsnüyorum model ne alayim?

• Tam model soyleyemem; ama o hoparlorlerin markasi ne? Ona gore birsey soylemeye calisayim.

Ama hoparlorleri bilmeden su siraya koyayim: Denon ve Onkyo kapisir, Sonra Technics H+ class ampliler gelir, Sonra yamaha, sonra technicsin normal amplileri, ondan sonra da Yamahanin dusuk wattajli amplileri...
  • anfide MARANTZ ı tek gecerim
  • abi technics kullanıyorum yeri göğü sallıyo tavsiye ederim
  • Hoparlorleri bilmeden birsey soyleyemem ve Bu Marantz ampliler bu ampliler fiyatina olmaz ... Yoksa ben de Marantz dusunurum tabi...
  • denon, yamaha, harman, technics, onkyo, sony şeklinde sıralanabilir.
  • paran varsa marants,denon,onkyo tercih lerinin başında olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha as700 amfi için Hoparlör
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metekececi

arkadaslar bende 4tane 150watt lik kolonlar var bunlara home sinema amfisi balicam ama ne aliyim diye düsünüyorum mümkünse [denon-technics-yamaha-onkyo] modellerinden almayi düsnüyorum model ne alayim?

ilginç resim ne alaka kardeş.anfi soruyorsun anladıkta tipine göremi anfi söyleyecez

• hmmm,
    shov marka anfi yakışır
  • dalga geçmek için açılmış bir topic kesinlikle yoksa ne alaka resim yaw shov
  • abi ben yamaha kullaniyor memnunum ama asla anfide denona yaklaşamazsınız...
    (muhakkak her modelin bir rakibi vardır ama DENON başka.. )

http://www.usa.denon.com/catalog/photo.asp?s=home&p=AVR-5805&f=AVR5805%20Back.jpg&c=2

bir göz atın hele

• quote:

Orjinalden alıntı: XivA

abi ben yamaha kullaniyor memnunum ama asla anfide denona yaklaşamazsınız...
    (muhakkak her modelin bir rakibi vardır ama DENON başka.. )

http://www.usa.denon.com/catalog/photo.asp?s=home&p=AVR-5805&f=AVR5805%20Back.jpg&c=2

bir göz atın hele

Bu nasıl bişi böyle bee. Sanki amfi değilde rocket galiba. Ama harbiden çok iyi

• hasta ediyor abi ya...!

ethernet bile war :)

alet internet bağımlısı galiba

ama gelgelelim 4000~6000 usd yazıyor..

yani bence denon.. diğerleri diğer tarafta (kendim YAMAHA 540 kullanıyorum!)
  • anfi dedinmi CROWN,crestaudio bilirim tek geçerim denonu fln havada karada

• aslında bu markaları tartışmaya gerek yok hepsi kendine göre iyi ama şunu bilmelisinizki dünyada en doğal sesi LAMBALI amplifikatörler verir hiç bir anfi lambalı anfiler gibi olamaz kesinlikle olamaz bu nasıl 2x2=4 ise öyledir bir yakınımda """DEĞER TEREM""" in lambalı anfilerinden var sesin bu kadar doğal ve netliği karşısında göz yaşlarımı tutamadım hakikaten ses mükemmel ötesiydi
  • CORWN disco anfisidir.!!
    ev sinema diğil ve MAXIMUM 4 CANAL CIKAR..
    bu konuyla alakası yok...!
  • kardeş bende tecnics sua-600 ve rs-474 deck bulunur alırsan satarım
  • denon profesyoneldir technics alırsan satmaya kalktığında daha kolay satarsın ama heepsi iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: XivA

CORWN disco anfisidir.!!
    ev sinema diğil ve MAXIMUM 4 CANAL CIKAR..
    bu konuyla alakası yok...!

aydınlattıgın iiçin saol bizde eve baglayacaktık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.