Şimdi Ara

Hangi Alandan İlk 100 Denenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dilden ilk 100 ne kadar zordur. Sayısal girdim. Dil için ne test ne deneme çözdüm. Yüzüne bile bakmadım. Sadece sınavda çözerim dedim. 4k larda falan geldi. (Geçen sene)

Say 59k geldi.(Bu sene) Sözel hiç yok. Yani hiç çalışmadım şu ana kadar. İlk 100ü nereden denemek mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dilden ilk 100 demek 110-80 gerektiriyor. Ilk 100 zorluğu bir sayısalcı için say>dil>ea>sözeldir. Ayrıca ilk 100 bursunun çok kolay bir şey olduğu düşünülüyor sanırım forumda. Eğer bu yıl üniversiteye gidiceksen bölümden başlayacaksan da hazırlık okuyacaksan da ilk 100 denemen çok mantıklı değil hocam. 110 tyt koruycam dersin hazırlıkta ingilizce öğrenip dilden gireceğim dersin eyvallah.
  • Dilden baya zor, bence ea

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ea deneyeceğim muhtemelen

• Hocam say 59 geldiyse ilk 100 denemek garip olur

• Sayısalda ilk 100 için duble hayatsız olmak lazım sanırım. Sözel daha mantıklı gibi bence. Aytde matematikle uğraşmazsın en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kolay sözel sonra EA sonra say diyolar Saydan ilk 100 için ya hayatsız ya dahi olman lazım

• Dilden ilk 100 demek 110-80 gerektiriyor. Ilk 100 zorluğu bir sayısalcı için say>dil>ea>sözeldir. Ayrıca ilk 100 bursunun çok kolay bir şey olduğu düşünülüyor sanırım forumda. Eğer bu yıl üniversiteye gidiceksen bölümden başlayacaksan da hazırlık okuyacaksan da ilk 100 denemen çok mantıklı değil hocam. 110 tyt koruycam dersin hazırlıkta ingilizce öğrenip dilden gireceğim dersin eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfroGoril2010 -- 22 Ağustos 2020; 22:43:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu TYT koruma kaldırılsa ilk 100 için sınava girenlerde büyük oranda azalma olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 22 Ağustos 2020; 22:48:57 >
  • Her alan

Sözel gerçekten en az zahmetli olan. 7 AYT yanlışı ile 8. oldum mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D92479D6 -- 22 Ağustos 2020; 22:55:46 >
  • Bu seneye özel kalkar diyorlardı ne oldu o iş hocam?
  • Tyt ye bagli. Iyiyse ugrasmadan dil yoksa tm ts

• Korunan puan değil yuzdelik dilim olduğu icin kalkmaz bence

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    dilin 80 olması garanti mi peki?dilde iyi olmadığım için 80 yapmanın zorluğunu da bilmiyorum.

• yüzbeşnet Y kullanıcısına yanıt
    Kotu olmayan bir hazirlik okuyan biri yapar bence. Ben cozmeye çalıştım 28.soruda saldim orasi ayri

• sözel hocam, bilal nazif üzüm diye bir adam 1k küsür yapmıştı sayısalda adam sırf evde çalışmış hamda 7.olmuş
  • AfroGoril2010 A kullanıcısına yanıt
    Sınavdan önceki denemelerim 110tyt 70+ ayt idi. Ama kısmet işte.

• Hocam uğraştırmasanız beni. Kullanmadığınız bir tanesini bana verseniz.

Hm. Doğru, mantıklı
  • Bence bir sayısalcı için TM daha kolay . Neden derseniz sayısalcıların matematiği yüksek oluyor sadece edebiyat bakması yeterli oluyor.Tarih ve coğrafya zaten tyt’de var özel bir çalışma istemez . Dil için özel okulda okuduysan girersin veya hazırlık okuduysan. Sözel de en zoru bence (BENCE) çünkü matematik olmadığı için bu adamlarda direkt bir sayısalcıyı öne atacak bir ders yok.Bir de gidip felsefe ,tarih-2 falan çalışmak adamı yorar en iyisi TM .Ben hiç TM için bir çalışma yapmadan 6983. ‘ü oldum yani şahsi fikrim TM ama dil için bilgisi olana o daha avantaj.

Hocam tyt idare eder de. Çok panik adamım. Sınavlarım birbirini tutmuyor. Ondan korkuyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.