Şimdi Ara

Hangi 3G modemi almaliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3g modeme ihtiyacim var. Hangi operatoru onerir/onermezsiniz ve neden ?

• sizin orda hangisi cekiyosa onu alin. Hepsi varsa avea yi tercih edin derdim. Taraftar jetleri her gole 100 mb hediye veriyo + 5 gb 25 TL. En ucuzu ve avantajlısı budur.
  • Avea'nin hizi diğerline höre biraz yavaş diyorlar. Doğru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cekmesine bagli tamamen. Cekiyosa iidir, cekmiyosa kotudur hizi
  • Peki senin bana onerdigin 25 tllik paket 12 ay kontratli. Kontratsiz olani yok mu ? Bana 2 3 ay lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

Peki senin bana onerdigin 25 tllik paket 12 ay kontratli. Kontratsiz olani yok mu ? Bana 2 3 ay lazim

3 ay kontratlı vodem al o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Peki senin bana onerdigin 25 tllik paket 12 ay kontratli. Kontratsiz olani yok mu ? Bana 2 3 ay lazim

3 ay kontratlı vodem al o zaman

Peki tesekkurler. En az kontrat sureli olani dusunecegim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer çekiyorsa avea yı seçin sınırsız internet paketi vardı 59 liraya 15 gb a kadar da adil kullanım hakkı
  • Avea'nın kademeli jet i var bi de. 1 gb a kadar 9 tl 1 gb ı geçersen otomotik 4 gb a geçiyor o da 29 tl. kontrat, taahüt de yok. Yalnız modemi almanız lazım o da 49 tl gibi birşey. Adreside aşağıda veriyorum bakarsınız eğer.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/kademeli_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.kademeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 8 Nisan 2012; 13:17:29 >
  • quote:

Avea'nin hizi diğerline höre biraz yavaş diyorlar. Doğru mu ?

hocam avea yavaş diye bir söylenti cıktı oyle gidiyor .. Antalya merkezde oturuyorum 4 arkadaşımın bende dahil 3 de turkcell tek bir kisi avea aldı ... Şu anda adam resmen bizimle dalga geçiyor. Biz turkcell bütün ayarları yapmamıza ragmen 1 mbts ulaşamıyoruz ki keşke 1 mbts kullabilsek, avealı süreklı kalıcı olarak 3 mbts den aşagıya inmiyor . düşünü şuanda 3 müz onun hızına yetişemiyoruz. siz bunlara kesinlikle aldırmayın bizde herkez gibi türkcell pahalı full çeker 4 çeker saçmalıklarına inandırk pahalısı olsun bizim olsun dedik herkez gibi şuan taahüt ödemek zorundayız. Çevrenizden biraz bilgi edinin ve çevrenizdeki en rahat baz istasyonu ne ise onu alın. marka ya takılmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.