Şimdi Ara

Hanehalkı Bilişim Teknolojileri (BT) Kullanım Araştırması, 2024 (TUIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Bireylerin %86,2'si WhatsApp kullandı

Alıntı

metni:
    Bireylerin en fazla kullandıkları sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları %86,2 ile WhatsApp, %71,3 ile YouTube ve %65,4 ile Instagram oldu. En fazla kullanılan sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları cinsiyete göre incelendiğinde; erkeklerin en fazla %89,5 ile WhatsApp, %74,7 ile YouTube ve %67,0 ile Instagram uygulamalarını, kadınların %82,9 ile WhatsApp, %68,0 ile YouTube ve %63,9 ile Instagram uygulamalarını kullandığı gözlendi.

Tamamını okumak için

https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Index?p=Hanehalki-Bilisim-Teknolojileri-(BT)-Kullanim-Arastirmasi-2024-53492

• Konuyu biraz hortlatıyorum ama kusura bakmayın. Araştırma yaparken denk geldim.

Bu araştırmaya katılmak zorunlu mu? Eşime idari para cezası hakkında bilgilendirme yapmışlar.

• ZéuS kullanıcısına yanıt

Nasıl yani biraz daha açar mısınız konuyu?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Daha önce eşime bir mesaj geldi yine TUİK üzerinden. Böyle bir araştırma var katılım zorunludur. Haneninize gelip ya da sizi arayarak bir araştırma yapmamız gerekiyor gibisinden.

Sonrasında eşimi birkaç kez aramışlar, çalışıyor ve yoğun olduğundan dolayı telefonlarını açamamış. Bugün de aşağıda ki mesajı atmışlar.

Hanehalkı Bilişim Teknolojileri (BT) Kullanım Araştırması, 2024 (TUIK)

Bilgi numaralarından teyit edin derim .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bugün arayacak bakalım tam olarak ne nedir soracak. Araştırma yapıyorsun ve bunu zorunlu tutuyorsun. Eğer katılmazsan idari para cezası uyguluyorsun.

Ülkenin bir kurumu bunu yapmamalı, yapıyorsa da bu kuruma ben şimdi nasıl güveneceğim. Yorumu size bırakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.