Şimdi Ara

Hamzoş bi yazar olsaydı Albert Caraco olurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hamzoş edebiyattan pek anlamaz ama benim ebedi dilim kuvvetli olduğu için fazla okumasam da edebiyat dünyasına hakimimdir

türkleştirme politikaları ile bu topraklara küstürülen azınlıklara mensup, istanbul doğumlu bir yahudi olan bu depresif yazarın kalemi ile hamzoşun kalemi çok benzer

"Şimdiden yaşayamayacak kadar kalabalığız; böcek gibi değil ama insan gibi yaşayamayacak kadar kalabalığız; toprağı tüketip çölleri büyütüyoruz, ırmaklarımız birer batak, okyanuslar can çekişiyor, ama iman, ahlak, düzen ve maddi çıkar bizi ilkel topluluklar halinde yaşamaya mahkum etmek için el birliği ediyorlar. Dinlere mümin gerek, uluslara savunacak insan, sanayicilere tüketici; bu demektir ki herkese çocuk gerek, yetişkin olunca ne olacaklarının bir önemi yok..."

@hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 30 Aralık 2023; 21:49:53 >

• Olm bu forumdaki en muazzam uzun yazilari zamaninda ben yazdım baktim okunmuyo bıraktım sen akasya durağı muzikleri paylasan biri olarak beni nasil elestiriyon la

instagram
    Feriştah Kral on Instagram: "HAKLI DİYEN BEĞENSİN BABA OKKK"
    https://www.instagram.com/reel/C1KT6R4IR2a/?igsh=MjM0N2Q2NDBjYg==

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

bırak palavrayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.