Şimdi Ara

Hamzaoğlu ne yapmaya çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk maçı 4-1 kazanmışın hala Umut u Olcan ı oynatıyorsun, koysana Sinan ı Bruma yı. İnşallah gidersin sezon sonu.

• Garantici davranıyor. Sivas erken 2 gol bulursa tur tehlikeye girer diye düşündü. 2. yarı oynatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanser etmeye çalışıyor bizleri.Sırf şu Umut sevdasından dolayı "Seneye bizimle devam etmeli mi?" sorusuna net cevap veremiyorum.
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Evet ya iyi ki garantiye aldı, Umut 40 top kaybı yapmasaydı Sivas turu atlardı.

Yok abi şunu yapmasının nedeni yok, bu sene şampiyon olsun da, gelecek sezon kalırsa 10 maçtan sonra kovulur
  • bence daha saçma olanı sabri ve tellesi oynatması. e be kardeşim bu tarık bu maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacak?
  • Tur gitti gidiyor. Hamza hoca izliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyledim tekrar söylüyorum bu adam şampiyon olsa da gitmeli

• Hamza hoca umutu kırıyor bence

• Okuyorum saçma sapan yorumlarınızı yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıyorum. Ulan Sinan kim, Bruma kim ,Tarık kim. Zaten BJK maçı var takımda 4-1 in rövanşına traşlayabildiği en iyi kadroyu çıkarmış, ona rağmen maç 2-0 a geldi hala Sivas deplasmanını çöplerle kazanabileceğini sananlarla aynı forumu paylaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Okuyorum saçma sapan yorumlarınızı yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıyorum. Ulan Sinan kim, Bruma kim ,Tarık kim. Zaten BJK maçı var takımda 4-1 in rövanşına traşlayabildiği en iyi kadroyu çıkarmış, ona rağmen maç 2-0 a geldi hala Sivas deplasmanını çöplerle kazanabileceğini sananlarla aynı forumu paylaşıyoruz.

Umut kim peki ? Olcan kim ?

• quote:

Okuyorum saçma sapan yorumlarınızı yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıyorum. Ulan Sinan kim, Bruma kim ,Tarık kim. Zaten BJK maçı var takımda 4-1 in rövanşına traşlayabildiği en iyi kadroyu çıkarmış, ona rağmen maç 2-0 a geldi hala Sivas deplasmanını çöplerle kazanabileceğini sananlarla aynı forumu paylaşıyoruz.

Hamzasporlu bir arkadaş yorumunu okuyarak zamanınızı öldürmeyin.
  • Umut ve Olcan'ı beşiktaş maçında da oynatacak.. Ne bekliyorsunuz? Hiç bir maçı rahat kazanamıyoruz.. Hem kadro sıkıntısı hemde hoca sıkıntısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

quote:

Umut kim peki ? Olcan kim ?

Hamza's princes.
  • Blokladığım adamı alıntıladınız gördüm yine

Sinan kim Bruma kim demiş, sana hiçbir şey veremeyen yaşlı adamları oynatacağına potansiyelli genç oyuncuları oynatsın da yenilerim istersek.

Hamza'yla olmaz bu iş, çok fazla sınıfta kaldı bu sene. Bi Sneijder bi yasin kurtardı onu bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Blokladığım adamı alıntıladınız gördüm yine

Sinan kim Bruma kim demiş, sana hiçbir şey veremeyen yaşlı adamları oynatacağına potansiyelli genç oyuncuları oynatsın da yenilerim istersek.

Hamza'yla olmaz bu iş, çok fazla sınıfta kaldı bu sene. Bi Sneijder bi yasin kurtardı onu bu sene

+1 bu futbol fakiri adamı hala bloklamıyan kaldı mı? İlginç

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Hamzasporlu bir arkadaş yorumunu okuyarak zamanınızı öldürmeyin.

Hamzasporluymuşum, kaç yaşındasın sen?

Son 1 senede Mancini, Prandelli ve Hamza hoca GS taraftarına kendini beğendiremediyse, takımdan gönderildi ve ya gönderilmek zorunda bırakıldıysa ortaya tek bi sonuç çıkıyor:

SENİN TAKIMIN KOCA Bİ ÇÖP.

Sizde bu sabır olduğu sürece , Mourinho gelse 10. hafta sonrasında konu açarsınız defol diye, gerçi Mourinho da kuçak açmış GS yi bekliyordu yaa. Aklı olan teknik adam GS ye gelmez, son 1 sene de 3 hoca değiştiren büyük küp mü olur kardeşim?

Sorunu genel olarak görmek lazım, bu oyunculardan ne köy olur ne kasaba.

• Arkadaş Sinan Gümüş ne zaman oynayacak ?! 21 yaşındaki adamı u21 gol kralı yapınca elimize ne geçiyor ?
    Madem oynamayacak ver kiraya,

Aydın Yılmaz Umut Bulut Yekta bize ne katacak ? İleri dönük yatırım mı bu adamlar ne işi var artık sahada ya

4-1 kazandığın maçın rövanşında genç oyunculara çık oyna diyemiyorsan, ne zaman güven verip sahaya süreceksin ya
  • Umut'u kazanmaya çalışacağı kadar Sinan'ı kazanmaya çalışsaydı yeni bir Yasin kazandırabilirdi takıma.
  • Sizin gibilere Prandelli gibi adamlar müstehak. hamza hoca ile sonuna kadar devam etmeliyiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.