Şimdi Ara

Hamza hoca benim için bitmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamı kafa yapısına bak arkadaş. Melo giderse önemli değil diyor 4 yıl önce melo'mu vardı diyor evet yoktu ligi 8.bitirdik kümede kal tezahüratları yapıyorduk. Bu kafa yapısında ki adam bu takımın hocası olamaz. BAM orta sahası tam sana göre hamza hoca git anadolu klüplerini çalıştır. Biraz iyimserdim senin için ama fazla iyimsermişim görünen köy kılavuz istemez.

• Muslera ve Sneijder harici gidebilir kapı orda kimseye verilecek 3 yıllık kontarat ve yıllık maaşta zam yok hepsi hak ettiğinin %50 fazlasını alıyor zaten..Yapılan tek hata meloyu gözden çıkardıysan mbia yı alsaydın çok büyük aptallık oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın, Yekta vs. oyuncular yedekte olacağına Sercan ile Bilal yedekte dursun kimse birşey demez. Ancak melo-Selçuk orta sahası artık bitik. Melo ameliyat olmadan öncede öyleydi zaten. Bu iki oyuncu orayı kaldıracak güce artık sahip değiller. Bol pozisyon vermemizin sebeplerinden birisi de bu ikilidir.

ŞL ile gelen Hamzaoğlu yine ŞL sonuçları ile gidecek gibi görünüyor.

Ancak Telles, Bruma, Sinan vs. bir umut patlama yaparsa ligi kurtarırız. Şampiyonlar liginde yine averaj takımı oluruz. Şaş kaza, bu sezonki şampiyonlukta ki bal devam ederse 3. Olup uefa ya gideriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi yere gitmez tosunlar rahat olun...lucescu nun lafını hatırlayın..hani köpekler atlar falan ;)

gs sıkıntılı bir finansal dönemde sizin şampiyonlar ligi hezeyanlarınız kısa vadede gerçekleşecek durumda değil..bunu aklı başında herkes görüyor zeten..ona göre lanını yapıyor..

sizin gibiler boş beklenti yaşayanlarda kudurup kudurup hocaya burak a selçuk a saldırır ancak
  • demişki melo gidiyorsa mbia yı niye almıyorsun ey hamza..

yönetim alamıyorsa adamın ne suçu var..yönetim aldı hoca mı hayır dedi

boş konuşmayın..susmanız gs hayrına olur
  • sen daha geçen bu futbolla hayatta şampiyon olamayız deyip cocuk degil misin?

bi ara elveda dedin gidiyorum bu bölümden diye yine gelmişssin. boş boş konulara devam.
  • Para edebiyati yapanlar da gelmis, koskoca galatasaray 3-5 milyon verip transfer yapamayacak duruma gelmisse direk iflasimizi aciklayip kapatalim kulubu, tamma sikintidayiz ama o kadar degil.

Hamza hoca seneye cl de sifir cekip, ligde 3. Lugu kil payi kurtardiginda anlayacak anlamasina ama gec olacak.

Transferleri kamptan sonra yapacagiz nedir ya,
    Umutla burak kaldi bi tek forvet oraya takviye lazim, sercani dusunebiliriz diyor.

Melo giderse mahmut tekdemir gelir, ben size soyleyeyim. Gerekirse evinin onunde yatmak lazim gitmesin diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önümüzdeki sene için hocanın başarı kıstası lig şampiyonluğudur..şampiyonlar ligli değil

ha birgün gelir 3-5 bomba transfer yaparız. hayvan gibi kadro kurarız o zaman hocanın önüne en az şl çeyrek final hedefi konur. makul hedeflerle başarı gelir.

temelsiz altı boş uçuk hayallerle değil..bu kadroyla ligi zor götürüyoruz ne ş. liginden bahsediyorsun. gördüğün gibi kulüp transfer yapacağada benzemiyor. sen hala ligi geçmişsin şl den bahsediyorsun.
  • Sen bölüme yazmayacaktın hani? Sözünü tutmayan bir adamın gözünde hamza hoca bitse nolur bitmese nolur. Hamza hoca bitmişmiş gozünde

• Melo bu saatten sonra hiç bir yere gidemez. Gittiği yerdede Galatasaraydan aldığı paranın anca yarısını alır. Buyursun gitsin görelim nereye gidebiliyor. Klasikleşen menajer para koparma oyunları. Yeter yediler bitirdiler kulübü.

• Fenerbahçe'nin şu ligde şampiyon olmaması büyük ayıptır. Eagle sağolsun bu ayıbı işledi. Başakşehir maçında 4 kırmızı 1 sartı kart cezalı toplamda ilk 11 den 5 Eksik olan takım ligin son haftası Kasımpaşa maçına full ilk 11 değerinde oyuncularla çıkıyor maça. Anlatmak istediğim, Fenerbahçe'nin kadrosu çok daha geniş. Şampiyon olamaması çok değişik. Hamza hoca saygım var ama, kesinlikle Galatasaray kalibresinde bir hoca değil. Ligin son haftalarında 2 kere hocaya suratına bakmadan soyunma odasına giden oyuncu vakası yaşandı. Sıkıyorsa FT veya Fener'de Ersun'lu dönemde yapsaydı bunu topçular. Disiplin olmadan uzun vadede başarı mümkün değil. Şampiyonlar liginde oynayacaksın Bilal Kısa'yı alıyorsun. Adam 31 yaşında. Az ufkun açık olsun be hocam.
  • Rahat birakin arkadas su adami yeter be.
    Tamam elestiri guzeldir de yerine gore ve sıkmadan.
    Herkes'in belli rahatsizliklari olabilir ama siz antipatiklestiniz.
    Benim gibi olqylara notr bakmaya calisan taraftara hamza hoca sempatisi yuklemeye basladiniz.

• lafı nerenizden anlıyorsunuz.

3.1 alırken 3.8 isterse nereye isterse gitsin diyor hoca.melo diyormuki ben sonuna kadar burdayım bir yere gitmicem. bugünde açıklama yapmış geleceğini düşünmek zorundaymış.zorla mı tutacaz meloyu .hiç kimse gs dan üstün değil.

adam yeni sözleşme koparmak için takla atıyor hala daha hocayı bitiriyorsunuz.

ergen melo paragöz melo .
  • hamza hoca bu duruma çok üzülmüştür

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

sen daha geçen bu futbolla hayatta şampiyon olamayız deyip cocuk degil misin?

bi ara elveda dedin gidiyorum bu bölümden diye yine gelmişssin. boş boş konulara devam.

Ta kendisi.
  • Şu forumda en son konuşup eleştiri yapacak adam sensin caner
  • Şu forumda dik kafalılarından midem bulanıyor artık. Buradaki adamların profili belli. Hiç bir oyuncuya ve hocaya çamur atmayalım takım sonuncu da olsa arkasında olalım hiç kimseyi eleştirmeyelim. Bu kadar dik kafalı vizyonsuz hamza hoca fatim terim ayarındaki adamlardan midem bulanıyor. Bu taraftar profili yüzünden klübün kanını yıllarca emdi sabri gibi isimler. Ona buna çöp diyorsunuz ama hiç kimseye toz kondurmuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Şu forumda dik kafalılarından midem bulanıyor artık. Buradaki adamların profili belli. Hiç bir oyuncuya ve hocaya çamur atmayalım takım sonuncu da olsa arkasında olalım hiç kimseyi eleştirmeyelim. Bu kadar dik kafalı vizyonsuz hamza hoca fatim terim ayarındaki adamlardan midem bulanıyor. Bu taraftar profili yüzünden klübün kanını yıllarca emdi sabri gibi isimler. Ona buna çöp diyorsunuz ama hiç kimseye toz kondurmuyorsunuz.
    quote:

Orijinalden alynty: Cane®

?u forumda dik kafalylaryndan midem bulanyyor artyk. Buradaki adamlaryn profili belli. Hiç bir oyuncuya ve hocaya çamur atmayalym takym sonuncu da olsa arkasynda olalym hiç kimseyi ele?tirmeyelim. Bu kadar dik kafaly vizyonsuz hamza hoca fatim terim ayaryndaki adamlardan midem bulanyyor. Bu taraftar profili yüzünden klübün kanyny yyllarca emdi sabri gibi isimler. Ona buna çöp diyorsunuz ama hiç kimseye toz kondurmuyorsunuz.

takym 5. oldu da biz hala saf saf my destekledik..sezon ba?lasyn bi görelim hele daha ?imdiden bo? bo? konu?uyorsunuz !!!

zor bir dönemde gelmi? 2 kupa almy? hocayy savunuyoruz..aklyn manty?yn gerektirdi?i ?ey bu.

sanki kadro yyldyz kaynyyor da "hoconun vozyonu ?.l için yotorsuzz" diye bo? muhabbet yapmayyn..bu kadroyu de?i?tirecek maddi kaynak yok..o yüzden hoca böyle konu?uyor. bu takymla gidebildi?imiz yere kadar gidece?iz artyk.2-3 transferle mucize beklemeyin.

• Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Bu takımdan Hagiler Hakan Şükürler geldi geçti ama Galatasaray büyüklüğünden bir şey kaybetmedi. Melo'nun gitmesini istemem ama gitmek istiyorsa dur demem, herkesin yeri elbet dolar demek istedi orada. Ezbere yorum yapıyorsunuz 1 gram mantık yok hiçbirinizde yazık gerçekten. Melo gitmek istiyor ama ne yapıp edip onu takımda tutucam, 4 milyon istiyorsa vereceğiz yeter ki gitmesin onsuz biz bir hiçiz mi diyecekti? Melo, Muslera ve Sneijder den sonra en sevdiğim yabancı futbolcu. Ama taraftar bu adama bu şekilde taptığı sürece o da koca kulübü parmağında oynatmaya devam eder. Yapmayın
  • Adam haklı beyler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.