Şimdi Ara

Hamza Hamzaoğlu Vasat Bir Hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu güne kadar hakkında hiç konuşmadım ama bence Vasat bir hoca. Galatasaray eğer Avrupa'da başarılı olacaksa bu Hamza hoca ile olmaz kalırsa bakın ve görün.
    Bi Avrupa maçında bu adamın eli ayağına dolanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya abi siz nasil bir taraftarsiniz ya of offfff bu ülkede herkes futbol biliyor herkes konuşuyor

Yasin 15 tir neyin ne oldugunu bilmiyorsundur. Fatih terim ilk geldiginden cok mu iyiydi 4 yemisti fenerden. Istifa ediyordu baskan durdurdu ondan sonra basarilar geldi. Elindeki oyunculardan maximum verim aliyor hamza hocandan baskasi yapamazdi bunu

• 1 maç kaybetti diye hemen bozuk para gibi harcamayın adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer Man

1 maç kaybetti diye hemen bozuk para gibi harcamayın adamı.

Harcamadık ki vasat olduğunu söyledik :)

• Hamza hocanın yanındayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu 3. maçı oluyor kenardan izlediği.

Bu haldeki Fenerbahçe'ye karşı böyle oynuyorsa seneye CL'de Prandelli gibi her maç 4-5 tane yeyip gelir.

Terim'den iyi mi Mancini'den iyi mi?Hepsini geçtim Prandelli'den iyi mi??AAAAaaaa hedehödö Prandelli bizi küçük düşürdü vs. geçiniz,ligte 2. idik BJK'nin 1 puan gerisindeydik adam CL'de mıçtı yollandı.Aynı senaryo Hamzaoğlu içinde geçerli.Burada Sivas'a filan 3 tane sallar,Fener'e karşı maçı izler CL'de de 30 gol yeyip gelir.
  • Şl maçlarında allah bize sabır versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Bu haldeki Fenerbahçe'ye karşı böyle oynuyorsa seneye CL'de Prandelli gibi her maç 4-5 tane yeyip gelir.

Terim'den iyi mi Mancini'den iyi mi?Hepsini geçtim Prandelli'den iyi mi??AAAAaaaa hedehödö Prandelli bizi küçük düşürdü vs. geçiniz,ligte 2. idik BJK'nin 1 puan gerisindeydik adam CL'de mıçtı yollandı.Aynı senaryo Hamzaoğlu içinde geçerli.Burada Sivas'a filan 3 tane sallar,Fener'e karşı maçı izler CL'de de 30 gol yeyip gelir.

Maç okuyamama problemi ve bu büyük bi problem...

• Aynı kafa da çok başkan var don değiştirir gibi TD değiştiriyorlar sonra takımların hali ortada. Adam bu maç kötü yönetim sergilemiş olabilir ama bir derbi kaybetti diye harcamak öyle kolay değil.
  • Neyse güzel blok konusu

• abi git işine ya bu konuyu dün açacaktın madem o kadar biliyordun
  • quote:

quote:

bu adamı prandelliyle karşılaştırıyorsun ya harbi çok ilginç

adam daha ilk yenilgisini aldı

prandelli içerisi dışarsı demeden lig ya da cl demeden 4 yiyordu

• Kadıköy'de kimler kaybetmedi de Hamza Hamzaoğlu'na kestiniz bileti bedava.

2 top yapamayan takıma laf söyleyeceğinize Hamza Hamzoğlu'na laf söylüyorsunuz.

Az utanma olur insanda.
  • mancini ve prandelli sonrası hamza hocaya vasat demek
  • Hamzaogluna helal olsun maçın başında da iyi pozisyonlara girdik değerlendiremedik. Yenildik ama çok da kötü değildik bir kaç takviye ile çok daha iyilerini yapacağına eminim umarım çok uzun süreli kontrat yapılır.
    Özet : Ne kadar ekmek o kadar köfte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

quote:

Hamzaoğlu 12 maç 29 puan

Prandelli 10 maç 19 puan >> Hamzaoğlu'nun ilk iki maçı çok kolaydı 12 maçta 25 puan diyebiliriz Prandelli için.

Şimdi ikinci hususa gelelim Prandelli 4 yeyip geliyordu CL'de diyorsun Hamzaoğlu'da 4 yedi Arsenal'den.

Prandelli iyi demiyorum,kötü ama Hamzaoğlu'nun gerek istediği transferler gerek öne geçtiği zaman geri yaslanalım demesi gerek kankalarına daha fazla forma şansı vermesi hiç mi gözünüze batmıyor?

Seneye aynı şekil 4'er 5'er yeyip geleceğiz CL'den eğer Hamzaoğlu devam ederse ve karşımızda dişli rakipler olursa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

quote:

Hamzaoğlu 12 maç 29 puan

Prandelli 10 maç 19 puan >> Hamzaoğlu'nun ilk iki maçı çok kolaydı 12 maçta 25 puan diyebiliriz Prandelli için.

Şimdi ikinci hususa gelelim Prandelli 4 yeyip geliyordu CL'de diyorsun Hamzaoğlu'da 4 yedi Arsenal'den.

Prandelli iyi demiyorum,kötü ama Hamzaoğlu'nun gerek istediği transferler gerek öne geçtiği zaman geri yaslanalım demesi gerek kankalarına daha fazla forma şansı vermesi hiç mi gözünüze batmıyor?

Seneye aynı şekil 4'er 5'er yeyip geleceğiz CL'den eğer Hamzaoğlu devam ederse ve karşımızda dişli rakipler olursa.

hamza yı cl de değerlendirmiyorum ki zaten sanırım onun da ilk maçıydı clde zaten ama prandelli takımı mahvediyordu dire

• Baya vasat bir adam.

Dakikda 80.
    Kadıköy deplasmanı 0-0
    4 puan öndesin. Berabera kalsan puan farkı 5 (5 dememin nedeni ikili averaj bizde olduğundan. Yani Fener 4 puanı da kapatsa biz öndeyiz)
    Ve sen takımın beklerine "beyler atağa çok çıkmayın biraz defansı sağlama alın" diyemiyosun.

Kadro seçini hatalarını filan söylemiyorum. Bu tek hatası bile vasat bir hoca olduğunu gösterir.

ha birde 80de gol yemişken oyuncu değişikliği için 89u beklemekte "aaaa ben futbolcu değiştirecektim heyecandan unuttum" demek gibi birşey.

Son derece vasat bir hoca
    Seneye ilk 18de 11 yabancı olacak bu yüzden yabancı hoca düşünülebilinir. Türklerin borusu biraz daha az ötecek seneye bence.
  • Çıkardığınız 11 bizim ofansif kadromuzu cezalandıracak türde değildi bence.Melo da yokken çift forvet+Sneijder ile orta sahayı bize verdiniz,Antep karşısında ecel terleri döken Emre-Topal-Diego üçlüsü ilk 15 dakika hariç oyuna hükmetti.Oyunun boyu çok uzadı sizde ve kanatlar da etkin değildi bu da Sneijderden verim alamamanıza sebep oldu.Hamza Hamzaoğlu gereksiz riskli kadroyla çıktı.
  • Vasat bir hoca işte. Kandırmayın kendinizi. Yaptığı efsanevi Sabri-Sinan değişikliği nasıl değişiklik yapılmaması konusunda ders olarak gösterilebilecek bir değişiklikti o maçta da puan kaybetmiştik mesela.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.