Şimdi Ara

Hamsterım doğum yaptı (SS eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Campbell cinsi cüce hamsterım (diğer adıyla gonzales) bu gün doğum yaptı. 7 adet yavrusu var hepsi yaşıyor erkek ayrı bir kutuda. Çok mutluyuuuum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardelen G. -- 14 Mart 2009; 16:21:19 >

• şimdi onların hepsine bakacakmısın
  • Sanırım bakabilirim büyük bir akvaryum yapıp süslemeyi düşünüyorum.
  • benimkide doğum yaptı,ben dağıtmayı düşünüyorum.Onlar durmadan ürer sonra baş edemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 13 Mart 2009; 19:46:37 >
  • Resimler geldi
  • Aboooo onlarde ne oyle kırmısı kırmısı .. Aman nasar deymesın ...Masallah.
  • Karides gibiler

Yalnız aklıma bir soru geldi bu farenin erkeği yok kimden bu çocuklar??? Yoksa tahmin ettiğim şey mi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok tatlılar be
    Analı babalı büyürler umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Karides gibiler

Yalnız aklıma bir soru geldi bu farenin erkeği yok kimden bu çocuklar??? Yoksa tahmin ettiğim şey mi...

Erkeği var nasıl olmaz :D Doğurunca yemesin diye ayrı kutuya aldım ama kutuyu delmiş firarda. Bir rivayete göre geceleri saat 12 den sonra herkes uyuyunca kutusuna geliyormuş Badem taşımışta kutuya :D yakalıcam ama az kaldı

• Allah anala babalı büyütsün dikkat et sinek kapmasın
  • Aspirin yakalandı ve alet çantasına konuşdu kaçarsa intihar edicem Hepinize teşekkürler bu arada
  • bir kaç soru sorucam yardım ederseniz sevirim bakımı zormudur bide koku yaparmı?
  • Vallaha benim gonzalesler aldığımdan beri hiç koku yapmadılar. Bi arkadaşın syranı kokuyordu ama o da iyi bakmıyordu hayvancağız gazete kağıdını kemiriyordu. Bakımıda çok zor değildir ne verseniz yerler evde birkaç gün yalnız kalabilirler. Altlık olarak talaş konmalıdır pamukta koyabilirsiniz küçük bi parça evlerine taşırlar yumuşak yatak yaparlar
  • harika
  • kaçç gün sürüo hamilelikleri :)
  • sanırım 15
  • vay be cok super gorunuo bence soy agacı cıkar.iki tane ayır yavrulardan,digerlerini birilerine hediye filan gonder sonra yavruları cogaltırsın
  • Allah analı babalı büyütsün
  • Çok Tatlılar :=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.