Şimdi Ara

HAMSİ VARKEN İNSANLAR NASIL BAŞKA BİR BALIK YİYEBİLİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bunu anlamıyorum ya.. Hamsi gibi übersüper bir şey varken nasıl olur da başka balık yiyebiliyorsunuz.. kılçıklı kılçıklı götüreceksin şimdi hamsiyi off bee olsa da yesek



  • Hmmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç somon yedin mi bugüne kadar? Sadece soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iştahlı olsamda 2-3 tane yedikten sonra niyeyse pişmanlık hissi geliyor onu yiyince
  • Her etin tadi farkli kardes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamsiyi fazla kaçırmışın beyin durmuş kardeş
  • yarım kilo karadeniz hamsi alacaksın,mısır unu ile harmanlayıp atacaksın tavaya fazla kızartmadan alacaksın,yanında bol limonlu ve soğanlı az domatesli,marullu bir salata

    hamsiye limonu dökeceksin hafif tuz kuyruğundan tutup tek tek yiyeceksin kılçığını falan çıkarmaya kalkışmayın mundar edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kılçıklı balıkları sevmem hamsi favoriiiiii
  • her balık değişik şekilde pişip değişik soslarla farklı tat veriyor.

    çok saçma bir konu. blok
  • Kılçığıyla yeme olayını da ayıklamasını da hiç sevmem. O yüzden alabalık candır. Param varsa da somon.
  • BRIDGIT MENDLER kullanıcısına yanıt
    Hamsiyi balik saniyor ya Norveç somonu yememis hic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fırınlanmış bi levrek yersen anlarsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Balık yemiyorum soruları alayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ayıp değil mi yorumlara bak







    Abi çok fena canım çekti ve acıktım dammit

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levrek adamdır. Izgarada yapmıştım bikere dışını yağlamak için evde yağ bulamadım dolaptan biraz kuyruk yağı sürüp pişirmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveç Somonunun efsane bir tadı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar elalemin keyfine karışmaktan ne anlıyorlar onu bir anlat sen.Fener,kalkan,torik,lagos,alabalık,somon,uskumru,mezgit,yayın,sazan,çupra(Büyükada'da),orkinos, istavrit ve adını hatırlamadığım birkaç çeşit balığı(birinin sırtı ve yüzgeçleri neredeyse diken gibiydi.Avuç büyüklüğünde) ve kalamar,karides ve yengeç bacağı yedim.Çok iyi değil ortalama bir usta bile pişirse alayı hamsiden iyidir.Hamsi yiyince bana doymuşum gibi gelmiyor.Ufak ya böyle çekirdek çitler gibi...Ana yemek olarak sevmiyorum.Yanına gider ama.

    Not ettiğim birkaç çeşit daha var onlarıda sözüm var beraber yeriz diye.Yoksa denk gelmişti.
  • Uyyyy uşağummmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu böceğimsi şeyler hariç, her balık yenir genco. Sadece sırt kılcığı olanlar ve kılçıkları küçük batmayanlar bi adım öndedir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamsi de ne kızarmış hamur ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.