Şimdi Ara

Hamlık ağrısı nasıl geçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3sene duzenli spor yaptım, şu salgın olaylarından yaklaşıj 1.5-2 senedir kendimi baya saldım . Geçen hafta aynaya bakınca eski halimden eser olmadigini anlayıp tekrar spora başladım ama kaslar mortingen spor sonrası hamlamış kasların agrısı aşırı derecede fazla oluyor . Duzenli hergun devam edecegim ama birgun onceki qgri ertesi gun set sayısını yarı yarıya dusurebiliyor can sıkıcı bir durum . Ben bu hamlık ağrisini nasil gecirebilirim vucut ne kadarda alışır bu rutine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu durumu iyi anlarım, çok kötü bir durum.

Ağrıyan kaslarınıza buz koyarak geçici etki yapabilirsiniz, çok dayanamıyorsanız ağrı kesici spreyler satılıyor eczanelerde, onlardan alıp sıkabilirsiniz ama sadece kas ağrılarına etki ediyor.

yatıp dinlenmenin de az da olsa faydası olur, 1-2 ay düzenli spor yaptıktan sonra hamlık ağrısı geçer.

• Zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağrı kesici diye bi şey icat edilmiş 200 sene falan önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    o icat bölgesel kas agrısında ise yaramıyor çok denedim icadından sonra...

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt
    buz denedim pek etki etmedi özellikle ağırlık kaldırdıktan sonra oluyor ve 3-4gun fazla ağrıyor eskiden boyle olmaması simdi hamlamış olmak çok sinir bozuyor zaten bir de agrıdan yarıda bırakinca motivasyon kaybınada ugruyorum . Sprey denemedim hic denediniz mi siz etkisi nasıl agriyi tamamen mi keser nedir

• Ağrı olmadan gelişim olmaz. Olağanüstü ağrı varsa kas liflerini yıpratmışsın demektir. Bunun için protein ağırlıklı beslenmen bir süre dinlenmen gerekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça Ağrısı Neden Olur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MynheerVenom kullanıcısına yanıt
    hamlama ağrısı max 5 günde geçiyor sabret hocam. sporu da asla tamamen bırakma bi daha hamlamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    sorma ya başıma tas yagsaydida birakmasaydim . hem guzelim goruntu gitti yerine siradan turk ferkek fizigi geldi guc kuvvet kaybi da cabası . birdaha birakmak mi asla tahmini 1senede toplarim diye dusunuyorum da su agrilar pesimi birakmiyor

Ben vücut geliştirme olmasa da koşu ile çok ilgilendim, virüsten dolayı yaklaşık ben de 1 yıl koşmadım, geçen ay tekrar koştuğumda her yerim ağrıyordu bir arkadaşın tavsiyesi üzerine '' rheumon '' isimli ağrı kesici spreyi eczaneden aldım.

Koşudan dolayı ağrıyan bacak kaslarıma sıkıp krem gibi yediriyorum, 15 dakika içinde tüm ağrıyı kesiyor bende.

Ancak bunu da çok kullanmamak lazım, ağrıdan bu şekilde kaçmak olmaz, illaki bir gün o sprey olmadığında zor günler yaşarız, o yüzden arada bir geçici çözüm olarak kullanmak lazım, hamlığı atana kadar kullanın.

• no pain no gain olm. ağrımadığı zaman canım sıkılıyor yarım yaptım diye.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    haci benim durum oyle degil hani tekrarda agirir hosuna gider evet istr kaslar buyumeye basliyor diye . Olay spor yaparken agirmiyor ertesi gune agirlik kaldirmayi bırak kolumu havaya kaldirken iceride yırtılma varmış gibi hareket ettiremiyorum asiri derecede hamlama var 2sene birakirsak olacagi o simdi nasil duzene sokacagim diye dusunuyorum kara kara . yoksa hareket esnasindaki o acı benim cok hosuma gidiyordu zamaninda daha motive ediyordu suanki baska bir durum

koşuda zorlar haklısınız . Benim 1de degil 2sene oldu ve tek kol 30 basarken simdi 7.5da zorlaniyorum insanin komigine gidiyor bide salondaki yeni gencler yanina gelip artislik olsun diye 10basınca icten ice zoruma gitmiyor değil :)) hemen su hamlamaya care bulup duzenli hergun 1.5saat yapmam gerek . spreye alistirmak da mantiksiz evet dogaclama yapsam gececek gibi degil . Salondan cikiyorum sorun yok ertesi sabah ölüm 2-3gun salonda kardiyo disinda birsey yapamıyorum

Aynen öyle hocam.

Genelde bu sprey kas ağrısını geçiriyor, dolayısıyla sizin de kas ağrılarınızı alır diye geçici bir öneri sundum.

Ben aldım evde duruyor öyle, hamlığı attım sayılır ama ilk günler için mecbur sıkmak zorunda kalıyordum yoksa işe gittiğimde o bacak ağrısıyla ayakta bile durmam imkansızdı.

dediginiz spreyi yarin salona gitmeden eczaneden alacağım denemekte fayda var en azından baslamadan once gecici olması gerek yoksa hamlığı atmadan kolu bacagı atacağım salonda :) hayirlisi olsun hakkimizda ciddi zor sifirdan baslamaktan daha zor birakip tekrar başlamak

Aynen öyle bir deneyin hocam, 3-5 defa kullandıktan sonra bırakırsınız.

Düşük ağırlık 5kg ile başla kollar için alıştıkça artırırsın setleri de azalt kademeli olarak alıştıkça ayarlama yapman lazım sanırım ağır girdin ama eski kiloları kaldıramazsın

• fblorenzo kullanıcısına yanıt
    hacı soyle bi durun var hani ne kadar salsamda kalıp iskelet hala sabit duruyor sadece yaglanma var ve 5kilo alip ele kaldirinca kendi kendime gülmekten yapamıyorum yanımdaki zargana arkadaslar 5ile yapıyor ayni aynaya bakiyoruz ve gulmeden edemiyorum ciddi olmuyor denedim . Aradaki ucurum eskiden 30kg tek kol simdi 7.5da zorlanıyor ve asiri sinir bozuyor . dusuk kg fazla set yerine yuksek kg az set deniyorum ama fazla yuklenince hamlık agrilari baş gòsteriyor

• Mevcut bölgeyi esnetme ile geçici olarak sancıyı azalabilirsin ama ben genelde hamlık ağrısı çekince o bölgeyle diğer antremana girdiğim gün geçiyor, sanırım kan akışı hızlandığı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hatan o işte senin ağrının sebebi o düşük kilo çok set yap 5 kilo yap ama 50 kez kaldır mesela nerede bitiyorsan oraya kadar yap 30 alıp 3 kere yapıp bırakmanın anlamı yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.