Şimdi Ara

Hamit Nezaman Form tutacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su yaptıgmız transferlerde en cok sevinidigm adam hamitti. O hamitten eser yok 10 mac oldu nerdeyse 10 macda 0 oynuyor her mac okadar basit ve büyük hatalar yapiyorki ..

Hoş türkiyenin en iyi beki gokhan yedek oturup hamit orda oynatması turkiyenin en iyi oyuncusu selcugun yedek takımında bile oynamyan emrenin oynaması tunay oynarken burak yedek olmasi vs.. hepsi etken ama hamit 1degil 2 degil 3 degil her mac böyle hatalar yapiyor bjk macında hamit eski hamit olsa gol yemezdik her atak onun kanattan yedik her macda aynı şey. Artık hamit toparlanması lazım gecen mac son 10 15 dk 1 2 iyi haraket yapinca umutlanmıstım..

• Hamit form kazanıyor. Bursa maçının tamamını izlediyseniz, ilk 45 dakikada ne kadar güzel oynadığını farkederdiniz. İkinci devre evet kötü oynadı fakat formunu yakaladığında bütün maç iyi oynayacaktır. Bu adam 1 senelik sakatlıktan çıktı sonuçta.
  • 10 maç mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Hamit form kazanıyor. Bursa maçının tamamını izlediyseniz, ilk 45 dakikada ne kadar güzel oynadığını farkederdiniz. İkinci devre evet kötü oynadı fakat formunu yakaladığında bütün maç iyi oynayacaktır. Bu adam 1 senelik sakatlıktan çıktı sonuçta.

Bütün macı canlı olarak 3d izledim hatta Üstüne dünde tekrarı vardi gece onu izledim. biraz daha iyi olmasına ragmen gene kötu oynadı bursa macındada. anlık 10 15 dk iyi oynadı. Sakatlık degil mac oynamaması yapiyor bunu sakatlıgı geceli cok oldu . Mac yapmadıgı icin böylede artık yeter hamit buda Ronney 6 ay sakatlanıyor dondugu hafta hiç sakatlanmamıs gibi oynuyor hamit kalite olarak farkı yok benm gozumde onlardan bu yuzden dedim.

10 macmı diyen arkadas

5 hazirlik macı 3 tane lig mac 8 3-4tanede dusuk kuluplerle oynadılar. Hamiti korumayın arkadaslar bizde biliyoruz sakatti mac oynamadı vs ama suan sahada . 85 dk da oyuna girmiyor ilk 11 baslıyor 11 baslıyorsan tam performans oynayacagın icin yoksa %30 ile oynuyor diye adam oynamazlar adı hamit degilde xxx baska biri olsa engin aydın vs coktan kesik yerdi.Artık hamit form tutma zamanı geldi bu yaptigi hatalar cok basit hatalar yani sakatlıkla alakası olan şeyler degil.

Not: Sakatlıgı tam 1 yil onceydi "Marca gazetesi ise 28 yaşındaki Türk futbolcunun ameliyat sonrasında 3 ila 4 ay sahalardan uzak kalacağına değinerek, ''Hamit, Barcelona'ya karşı oynanacak İspanya Süper Kupası (14-17 Ağustos), üç ila 4 lig maçı ve ilk Şampiyonlar Ligi maçını kaybedecek'' diye yazdı." yani sakatlıgı geceli 8 aydan fazla oldu.Olay mac az oynamıs olması. ama hala beli sakat diye biliyorum ben.

• Konu yaradı hamit füze yolladı kaleye
  • sürekli adam kaciriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamit bugun bayağı iyi oynuyor. Şu oynununu biraz daha artırsa bizim sag kanat tamamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Hamit bugun bayağı iyi oynuyor. Şu oynununu biraz daha artırsa bizim sag kanat tamamdır

maytap mi geciyorsun

• elimizde patlamasın da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Hamit bugun bayağı iyi oynuyor. Şu oynununu biraz daha artırsa bizim sag kanat tamamdır

maytap mi geciyorsun

Bayağı ciddiyim, hamiti sağ beke koyan utansın. Adam daha yavas yavas form tutuyor top kaybı normaldir. Bu maç 1 ay oynansaydı sagdan 5 tane yerdik.

• Hamit guzel bugun sutda guzeldi

• Valla artık dayanamadım maç daha bitmeden şu hamit için konu açmayı düşünüyodum cidden çok kötü sinirlerimi bozmaya başladı. fail mail dinlemicem artık bu adam nezaman doğru düzgün top oynamaya başlıcak , resmen amatör topçu gibi oynuyo
  • Bekle..

• Neyse sonundaki fanatiklikten kurtulan bazı gs li arkadaslarımın oldugunu gormek sevinidirci. Bukadar kötu oynayan adamı bile sürekli korumak ... Tamam 1 mac 2 mac ama her macı böyle gs macarlını izleyin butun goller nerdeyse ya hamitin kacırdıgı adam yada yanlıs paslarından baslıyor ataklar. hiç + sı yok oyunda.

Halil le yermi degiştirdiler ne yaptılar ..
  • bence form yakalamaya başladı. bugünkü maç aldatmasın sağ bek oyuncusu değil hamit. defansif özellikleri çok iyi değil ofansif olarak fena değil. uzaktan güzel şutlar gönderdi.
  • çok top kaybediyor form mu tutuyor ne tutuyorsa tutsun çabuk
  • Bu form tuttu yazanl arkadaslar hepsi pazar aksami futbol programlarını izlemişler cunku butun yorumcular bunu söyledi :) ben macı 2defa izledim 10 15 dk iyi oynuyor oda karsında oynayan adamlar hamitin yarısı etmeyecek ve 3-4gün önce 120 dk mac yapmıs adam ordada oynasın bi zahmet. Unutmayınki hamit sag bek cok fazla mac oynadı ve gökan gönul cıkana kadar en iyi sag bek hamitti turkiyede bilinen.yani yeri degil falan öyle şey yok. ben burda bu macda sag bek oynaması dogru yazmadım zaten nereyle okuyrsunuz anlamıyorum 1. mesajda yazan "Hoş türkiyenin en iyi beki gokhan yedek oturup hamit orda oynatması t" bunu okuyup hala orasi yeri degil demek .. ben bu mac icin degil geldiginden beri kotu hamit. 1 tane şut cekiyor hemen cok iyi şut cekti ee? oyunu batırdı ama orayi söyleyebilen bi gs li yok. O calımları fb li adam yese ne dalga gececektik yada bizim eboue fb liye atsa hamitin yedigi calımları videolar havada uçuşcaktı.Bukadar fanatikligi bırakalım artık kötu oynayana kotu oynuyor demekten korkmayın biz yazınca takımdan kovmuyorlar alt tarafı muhabbet ediyoruz.

• Bursa maçında ilk yarı çok iyi oynamıştı sağ açıkta bir kere Gökhan Gönül varken Hamit'i oynatmak neyin nesi ? Defans desen daha iyi yapar hucüm desen daha iyi yapar. Burak niye yok ? Tunay,Sercan kim ? Selçuğu yazmıyorum bile ya Selçuğu yedek klübesinde her gördüğüm an yemin ediyorum stresten sinirden elim ayağım titredi
  • Sağ bek değil zaten, ileride kullanacağımız için adam kaçırmasında problem yok. Hücumda fena değildi, form tutuyor artık.
  • form tutmaya başladı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.