Şimdi Ara

Hamit bu takımın Mesutudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar dikkat ettinizmi bilmiyorum. Ama hamit oynamadığından beri kötü gidiyoruz ligtede ŞL ' dede. Hamit varken daha güzel sonuçlar alıyoduk. Hamit her ne kadar bizi delirtsede bu takımın bel kemiğidir olmazsa olmazıdır Mesut Özil'idir. Keşke sakatlanmasaydı. Real maçında 6 yemezdik belki yenerdikte.

Hamit her an oyunun skorunu değiştirebilcek oyuncu. Atcağı bir arapas veya uzaktan atcağı bir şut. İnş bir an önce sahalara döner ve ruhsuz Selçuk'un boşluğunu kapatıp ortasahayı toparlar.

• hamit sakatlanmadan önce oynadığı futbolla bu takımın olsa olsa baki mercimeği olur..
  • Hamit her an oyunun skorunu değiştirebilcek oyuncu.

Kesinlikle katılıyorum. Hep aleyhimize skoru değiştiriyor.
  • Valla mesut değil.. Mesut gibi oyuncu dünyada az.

Ama hamit bir orta açar biri kafayı vurur gol olur beklenmedik anda. Bunu çok yaşadık geçen sene.
  • Almanya doğumlu Türk olmaları ve Real Madrid'de oynamış olmaları dışında Hamit ve Mesut'un hiçbir ortak yönünü göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saçma sapan yazılarından ve konularından bıktım. Bu lafı söyleyen biri benim gözümde futboldan zerre anlamıyordur
  • Şu konuyu görene kadar unutmuştum valla. Maçlar da bile aklıma gelmemişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamit oynamayinca galip gelemedik --> Demek ki Hamit bu takimin Mesut'u.

"Düz mantik" diyecegim ama onu bile diyemiyorum. Bu sadece "düz".
  • Arkadaşlar hamit kazma olabilir ama oyuna etki eden bir oyuncu. Niye o zaman hamit varken iyi sonuçlar alıyodukta hamit sakatlanınca o kadar beraberlik aldık ligte?
  • Vallahi beyler gülebilirsiniz ama hamit oynarken Galatasaray topa daha çok sahip oluyor.

Top orta sahaya geldiğinde bir şekilde hamite yolluyorlar hamit sağ kanattan içe kat etmesi gerekirken korner bayrağı doğrultusunda koşuyor oraya yaklaşınca geriye dönüyor topu alan adam hamit 15 metre geri gelince yine hamite atıyor.

Hamit yine aynı şeyleri tekrar ediyor.Böylece top bizde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mancinik

Arkadaşlar hamit kazma olabilir ama oyuna etki eden bir oyuncu. Niye o zaman hamit varken iyi sonuçlar alıyodukta hamit sakatlanınca o kadar beraberlik aldık ligte?

Cunku Hamit olmayinca Burak konsantre olamadi ve bos kaleye gol kacirmaya basladi.

Bu mu istedigin cevap?
  • Oynayacaksa göbek oynamalı, kanatta is yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Hamit Mancini gibi bir teknik direktör karşısında çok iyi oynar. Kendini gösterir münihteki hamit gibi olur. İnş sakatlığı geçer bi an öncede geri döner. Yoksa selçukla enginle ambrabatla ortasaha yürümez.
  • Sen bu forumda Çok küfür yersin çocuk..
  • çoğu maçta takım ın en çok koşan oyuncusu oluyordu ama son dönemde iyice kazmaya bağlamıştı sonuçlar ın kötü gitmesine denk geldi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

hamit sakatlanmadan önce oynadığı futbolla bu takımın olsa olsa baki mercimeği olur..

katılıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Vallahi beyler gülebilirsiniz ama hamit oynarken Galatasaray topa daha çok sahip oluyor.

Top orta sahaya geldiğinde bir şekilde hamite yolluyorlar hamit sağ kanattan içe kat etmesi gerekirken korner bayrağı doğrultusunda koşuyor oraya yaklaşınca geriye dönüyor topu alan adam hamit 15 metre geri gelince yine hamite atıyor.

Hamit yine aynı şeyleri tekrar ediyor.Böylece top bizde kalıyor.

güldüm

• Sıkıntı Hamit te değildi.O kadar maç kaçırdı adam takımda değişen ne oldu? Umarım sakatlığını bir an önce atlatır, koca sezon Engin le bitmez.
  • Hamit kadar çok yönlü bir kanat oyuncusu bulmak zordur. Hem ortasahaya destek verir ve takımın pas yapmasını sağlar , hem hücuma yardımcı olur , hemde defansa yardımcı olur. Bu dediklerimi rastgele söylemiyorum, yıllardır Hamit'i izleyen biri olarak söylüyorum. Zaten maçlarda en çok koşan futbolculardan biri olur genellikle ki bu durum gerçeği gösteriyor. Hamit'in eksik olan yönleri, bir kanat oyuncusuna göre fazla kıvrak olamaması , dripling özelliği olmaması ve çalım atamamasıdır. İşte bu yönleri taraftarın canını sıkıyor. Fakat Hamit bu tarz bir kanat oyuncusu değil. Daha çok orta saha oyuncusu gibi takım oyunu oynayan bir kanat oyuncusu. Bireysel özelliklerini kullanan kanat oyuncuları Keita, Amrabat gibi adamlardır. Bunlar hücumda tehlike yaratır fakat ne defansa yardım eder ne de gelip orta sahada direnç gösterip pas yapar.
    Hamit'in futbolu bu yüzden taraftara hep sıkıcı gelmiştir. Taraftar her zaman şov bekler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.