Şimdi Ara

Hamile kadın doktora akpli zulmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/hamile-doktora-tehdit-kadroyu-basbakana-rica-ederek-actirdik-basvurmayacaksin-habe

Dr özden kum istanbula tayin istemeyi düşündü

İstanbul Üniversitesi tıp fakültesinde 1 boş kontenjan vardı orayı düşündü

Tanımadığı insanlar cep telefonundan ulaşarak orayı tercih etmemesini o kadroyu rte ye rica ederek kendilerinin actirdiklarini sert kaba ve tehditkar biçimde söylediler

Arayan Akpliler ülkeyi babalarının çiftliği sanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hiç şaşırmadım cidden. Çetebaşının adını verecek kadar da salaklar.
  • İnşallah ses kaydı yapmıştır, bu tipler onada montaj der gerçi ama olsun, belki yargı hala sağdır.
  • Konuyu keşke "chp zulmü" diye açsaydın. Şimdi kimse gelmeyecek.

@Treth
    Bak bu bir baskıdır. Kanun yok o zaman baskı yok burada geçerli olmuyor. Bu kadına yapılan açıkça kanun dışıdır ama bunu yapan sizin kesim olduğu için her hangi bir yaptırımı olmayacaktır. Ayrıca bunun gibi daha bilinmeyen çok olay var. Şimdi sen bu yapılan yanlıştır, desteklemiyorum diyeceksin tabi ama sen nasıl başkalarına "sizin zihniyet" diye laf atıyorsan bu da senin zihniyetin oluyor. Senin verdiğin destekler sayesinde bunlar yapılıyor o yüzden senin de sorumluluğun var. Gelecekte burada mağdur olanlar sana "bize bunları yaptınız" diyecek, onlara hazırlıklı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Konuyu keşke "chp zulmü" diye açsaydın. Şimdi kimse gelmeyecek.

@Treth
    Bak bu bir baskıdır. Kanun yok o zaman baskı yok burada geçerli olmuyor. Bu kadına yapılan açıkça kanun dışıdır ama bunu yapan sizin kesim olduğu için her hangi bir yaptırımı olmayacaktır. Ayrıca bunun gibi daha bilinmeyen çok olay var. Şimdi sen bu yapılan yanlıştır, desteklemiyorum diyeceksin tabi ama sen nasıl başkalarına "sizin zihniyet" diye laf atıyorsan bu da senin zihniyetin oluyor. Senin verdiğin destekler sayesinde bunlar yapılıyor o yüzden senin de sorumluluğun var. Gelecekte burada mağdur olanlar sana "bize bunları yaptınız" diyecek, onlara hazırlıklı ol.

Bu baskı filan değil bildiğin şerefsizliğin önde gidenidir. Umarım takipçisi olur bu kadını rahatsız eden şu yetkili her kimse işte ömrü billah devlette çalışamayacak biçimde cezalandırılır.

Böyle şeyleri desteklediğimi düşünme sakın. Okurken tepem attı ben sinir oldum kadının yerine.

Ve tabi bu adam bir yaptırıma maruz kalmaz ise gelecekte siz bunu yaptınız diyecek adam kesinlikle haklı zaten buna itiraz edecek değilim.

Kadın oraya başvurdu mu acaba çok merak ettim umarım başvurmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Mayıs 2016; 15:34:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Konuyu keşke "chp zulmü" diye açsaydın. Şimdi kimse gelmeyecek.

@Treth

Bu baskı filan değil bildiğin şerefsizliğin önde gidenidir. Umarım takipçisi olur bu kadını rahatsız eden şu yetkili her kimse işte ömrü billah devlette çalışamayacak biçimde cezalandırılır.

Böyle şeyleri desteklediğimi düşünme sakın. Okurken tepem attı ben sinir oldum kadının yerine.

Ve tabi bu adam bir yaptırıma maruz kalmaz ise gelecekte siz bunu yaptınız diyecek adam kesinlikle haklı zaten buna itiraz edecek değilim.

Kadın oraya başvurdu mu acaba çok merak ettim umarım başvurmuştur.

Eğer adamın söylediği gibi gerçekten özel istekle açılmışsa ilan, kadın şikayet ederse kadın devlette bir daha çalışamaz. Kovamazlar belki ama çok eziyet çeker. Çünkü şikayet için başvuracağı yerler de akpnin kontrolünde.

Belli bir kesime, partiye, zihniyete bu kadar yıl bu gücü verirsen onlarda her kademeye bu şekilde yerleşip devleti arka bahçeleri yaparlar. Bu yüzden hiçbir zaman belli bir kesim(hangisi olduğu fark etmez) hiçbir zaman belli süreden fazla yönetimde kalmamalı. Ondan sonra gelecek kişilerinde aynı zihniyete sahip olmaması gerek yoksa hazıra konup düzeni sürdürler. İstikrar bu bakımdan kötüdür. Bu çeşit bir istikrar ülkeyi felakate sürükler.

Bu nedenlerle akpnin ve rtenin gitme vakti çoktan gelmişti ama siz ısrarla gitmesinler dediniz ve hala da demeye devam ediyorsunuz. Hele başkanlık gelirse bundan daha beter bir durum olacak. Ülkede bu kadar güç sahibiyken daha az güç sahibi olmak kimse istemez. O yüzden başkanlığın daha fazla güç anlamına geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

O yüzden artık geçmişte şöyle oldu, böyle oldu demeyi bırakıp günümüzde neler oluyor onu değerlendirmek lazım. Geçmişte yanlış şeyler yapılması şimdi de yapılmasını gerektirmiyor.

• Umarım yalan haberdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

Torpil olayları mecburi hizmet kurasında da gırla var zaten. Evinin karşısındaki hastaneye atananı mı dersin. Atandıktan 1 ay sonra aile hekimi yapılanı mı dersin.

Sorsan müslümanım der bu pezevenkler bir de

Türkçeleştirip 'iş adamı' diyelim hocam biz ona. Şimdi yanlış anlaşılıp ceza almayasınız.
  • Hamile kadın doktor yazmanı ne gerek var hamile erkek doktor olmayacağını herkes biliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.