Şimdi Ara

HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
9
Favori
198.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Hocam yok, hepsini kapta toplayınca basacaksın zehiri.

Kapta ölmüyorlar. Orada sapasağlam canlı bir şekilde yaşıyorlar..

adam hitlerin turkish versiyonu
    "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas
  • Mutfakta gördüm uyuyamıyorum beyler 3 cm kadar bişeydi hızlı hızlı gidiyo meret vuramadım da. Yarın detan böcek yemi ve detan maxi alacam inşallah ölürler.

Heil Hitler!
  • Ne hayvanmış arkadaş kesin çözüme ulaşan yok ???

Orijinalden alıntı: cokomilk

Geçen sene yazın sıcaktan sadece şortla yatıyorum gece. üstüm çıplak. ve yüzüstü yatıyorum.
    Birden sırtımda belime doğru bir nokta kaşındı.
    Elimi attım kaşıma için one elime bişey geldi.
    Karanlık ve yüzüstü yatıyorum.
    Lan bu ne derken elimle yokladım sıktım parmaklarımla. Çıtırt etti. o an anladımki hamamböceği.
    Iyyyk hatırladıkça hala tiken tiken oluyor şeylerim. öğğk.
    Nasıl fırladım yataktan... O gece hiç uyuyamamıştım.
    Düşünsenize hamam böceğini elimle öldürmüştüm ve içinden çıkan o beyazımsı sıvı elime bulaşmıştı..
    İğrençti yaa.

Bir arkadaş "eskiden kanatlı na böyle parmak gibi kendi siyah kıçı sarı hamamböcekleri olurdu, şimdi yok neyseki" demiş.
    Var arkadaşım var. Bizim bu bölgedekilerin hepsi öyle. (iskenderun) 2 santimden aşağısına "ah canııım ne şeker şey" diye yaklaşıyoruz düşünün.

Bu kola yöntemi deneyeceğim. bakalım.

ben 12 yaşındayken daha beterini yapmıştım.
    baş parmak kadar, sarımsı renkli ve içinde yoğun,kötü kokulu sarı bir sıvı olan böcekler vardı. biz bok böceği derdik.
    demirin üstüne konmuş, ben de onu göremiyorum boyum kısa. demire asılayım dedim elimi atmamla böceği ezmem bir oldu. bütün boku elime bulaştı. 1 hafta geçmedi kokusu

• Geçen gün bilgisayar masası başında derimi soyuyordum başım eğikti.Sonra çat diye bir ses geldi.Kafamı bir kaldırdım dolapta asılı olan torbaya konmuş.Ulan nasıl tekme attığımı hatırlamıyorum.Tekmeyi koydum yere düştü sonra ben bunun uçmaya başladığını görünce odadan kaçtım.1 saat sonra falan geldim bütün odaya raid sıktım odadaki bütün sinekler falan öldü fakat hamam böceğinin ölüsünü bulamadım.Kapıdan kaçtı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soultrex -- 15 Mayıs 2013; 9:43:12 >

Orijinalden alıntı: thr_Y

Evet. Birde meşhur şu sarı senkli olan kalorifer böcekleri var. Uçuyorlar ve inanılmaz hızlılar. Asla yakalayamıyorsunuz, hemen kaçıyorlar Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kimisi küvetten lavabodan ve hatta tuvaletten çıkıyor. Pfff, iğrençler.

Bu uçan böcekleri görünce yeni versiyon çıkmış lan demiştim şaşırıp. Uçan cinsleri de var, yakalayamadım şerefsizi. Bu arada geçen serçe parmağım kadar hamam böceği gördüm, öldüremedim. Elimdeki terliği alıp o beni ezer diye korktum.

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

geçen gece mutfağın lambasını bir yaktım. yerde kaçışan 3-4 tane orta halli. mutfak tezgahında 4-5 tane daha orta halli. ocağın üstündede babaları veya anneleri artık nedir bilmiyom 2cm'e yakındı.

2 cm'cik mi? O 2 cm'likler üstümde dolaşınca bile birşey demiyorum.

Seni İzmir'e davet ediyorum. Bizim burada kocaman, siyah ve uçanları dolaşıyor. Evde de her yaz dolaşırlar. Gördüğümüzü öldürürüz. Onun dışında akşam karanlık olunca mutfak banyo tuvalet kapılarını kapatırız ki içeriye gelip durmasınlar.

Ne zamandır ilaçlatalım, şunların kökünü kurutalım diyoruz ama artık alıştık. Üşeniyoruz. Resmen dost olduk onlarla. Eskiden çok korkardım, artık tuvaletin deliğinde, küvetin içinde, mutfak tezgahının üstünde nerede görsem birşey yokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz. Ama odamda görürsem onu gebertmeden yatmam.

Bana bir kaşıntı geldi,yere bakıp duruyorum

• Yakaladığınızı yakın gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sahurdayken yakaladım elektirkli süğürgeyle çektim.makinanın ağzı kapalı.Acaba ölmüşmüdür.Bi daha kullanmak için makinenin ağzını açıp hortumu takmak lazım
    Çok endişeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 12 Temmuz 2013; 5:31:49 >
  • arkadaslar elektrikli supurgenin icine cekmeyin yuva yapiyorlar orda. Gozunun yasina bakmayin ezin gitsin

hiçbir zarari yokki ya niye korkuyorsunuz bocekden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes1976

Geçen gün bilgisayar masası başında derimi soyuyordum başım eğikti.Sonra çat diye bir ses geldi.Kafamı bir kaldırdım dolapta asılı olan torbaya konmuş.Ulan nasıl tekme attığımı hatırlamıyorum.Tekmeyi koydum yere düştü sonra ben bunun uçmaya başladığını görünce odadan kaçtım.1 saat sonra falan geldim bütün odaya raid sıktım odadaki bütün sinekler falan öldü fakat hamam böceğinin ölüsünü bulamadım.Kapıdan kaçtı galiba.

• Hayatımda bu kadar iğrenç bir böcek görmedim.

Tarantula daha güzel duruyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.