Şimdi Ara

hamachi ile nasıl nfs underground 2 oynanır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hamachi ile need for speed underground 2 nasıl oynanır

• most wanted için olanını yazdım yanlışlıkla, underground 2 yi soruyormuşsun bu durumda yardımcı olamicam kusura bakma ama istersen mw için olanını yazayim bi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 1 Şubat 2006 16:15:05 >
  • nfsmw için yapmanız gerekenleri sıralıyorum, dikkat lütfen bu işlemler sadece host için geçerli..

Biraz zahmetli işlemi var, öncelikle hamachiyi açarak ağı kuruyoruz normal olarak.
    Hostluğu yapacak olan kişinin yapması gerekenler ;

1 - Bilgisayarım - c - Program Files - Ea Games - Need for Speed Most Wanted klasörü içindeki server.cfg dosyasını notepad ile aç.
    2- bu dosya içindeki " TRUST_MATCH=%%bind " bölümünün yanına hamachide belirtilen kendi Ipsini,
    " ADDR=%%bind " bölümünün yanına yine hamachide belirtilen kendi İp numarasını girip kaydedip kapa.
    3- Oyunu açmadan önce hamachi hariç ağ bağlantılarımdan diğer bağlantıları devre dışı bırakın, internet dahil olmak üzere.. (hamachi yi devre dışı bırakmayın)
    4- hamachiyi power tuşuna basarak kapatın, oyunu açın LAN olarak oyunu kurun, devredışı bıraktığınız internet bağlantılarını tekrar aktifleştirin
    aynı şekilde hamachiyi tekrar power tuşuna basarak açın ve diğerleri servera bağlanabiliyor..

Daha önce biri saolsun yazmıştı nick olarak hatırlayamıyorum ama biz denedik oldu..

Bununla beraber 4. maddede sıralamamda yanlışlık olabilir hamachiyi kapayıp açma zaman diliminden tam emin değilim ama deneyin bi..

İyi oyunlar

bununla beraber, her oynadığınız multiplayer oyundan sonra tekrar oyunu kurmak zorunda kalmamak için nfsmw 1.3 patchini öneriyorum, bu sorunu çözüyor.

• ya server dosyasının en altındaki satırı silecen o kadar sende yap bi deneyek bende denemedim daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.