Şimdi Ara

Hamachi : Generals CC Zero Hour (1.04) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
83.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acaba hamachiyle başka oyunlarıda oynama şansımız olamazmı.Nfsu2 gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savanam

Arkadaşlar acaba hamachiyle başka oyunlarıda oynama şansımız olamazmı.Nfsu2 gibi.

Sanırım "Codename: Panzer Phase one" adlı realtime strteji oyununu oynayabiliriz. VArsa arkadaşlar oynayalım. Sıkı bir oyundur. 2. side çıkmış diolar

Server adı : codename
    Şifre : 1234
  • yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

beyler bende bu oyunu oynamak istiyorum ama nasıl oynucaz internetten oyunum kopya bi yardım edin.
  • Bugün ilk defa Generalsi online oynadım ve karşıda ki arkadaş resmen dalga geçti benimle.Hırs yaptım,1 hafta sonra herkes hodri meydan diyeceğim.
  • oyundaki nickin ne merak ettim.
    ayrıca ööle bi haftada olsaydı şimdiye ben herhalde...vs .vs
  • ya beyler şu patchin ilacını birisi pmden göndersin gelecem daatcaam gelemiyorum

• arkadaşlar bazı arkadaşların isteği üzerine yeni bir generals server'i açtım.
    name : maybilek
    şifre : maybilek
  • Beyler hala hamachi ile mi oynuyonuz ben Ankara'dayım ve bugün orginal Generals Deluxe Edition'unu buldum bilgililere arz!!!!
  • up up up
  • arkadaşlar 23 ekim pazar günü saat 14 gibi generalde turnuva düzenlesek nasıl olur. ikişerli guruplar halindebugün öğleye kadar yorumlarınızı bekliyorum. saygılar. msn..: murat_aybilek@hotmail.com

server : maybilek
    şifre : maybilek

server2 : cczero
    şifre : cczere
  • pardon cczero'nun şifreside cczero
  • Saat kaçtA?
  • bugun 2'de olsa iyi olur ama online fazla kişi yok. ne yapacağız bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_aybilek

bugun 2'de olsa iyi olur ama online fazla kişi yok. ne yapacağız bilmiyorum.

Valla ben oynarım ama "averaj takımı" olmak da pek hoş olmuyor.
  • zero:hour oynayan arkadaşlar gelecek haftaya kadar buraya hamachi server''lerini hamachi'deki ismlerini birde generaldeki isimlerimizi yazalımda güzel bir turnuva yapalım artık aramızda 1.yi seçelim artık.
  • arkadaşlar hamachi ile generale giren bazı dostlarımız your serial number diye başlayan bir uyarı sonucu oyuna giremiyor create yapsada başkaları bu arkadaşlara giremiyormuş bu sorunu çözebilmemiz bilen dostlarımızdan yardım bekliyoruz. murat_aybilek@hotmail.com
  • arkadaşlaro o sorunu regedit'ten -->> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Command and Conquer Generals Zero Hour\ergc anahtarına girerek ordaki şifreyi yensiyle deiştirmesi gerekiyo, yeni şifreler de internette bi dolusu var... orası size kalmış artık... kolay gelsin ii oyunlar...
  • bu arada arkadaşlar.hallaaaa forumu şööle bi okumadan yardım isteyenler var.online nasıl oynıcam dienler var.ilacı varmı pachin dienler var.arkadaşlar daha bikac mesaj önce aynı sayfada bi link verdm bari son sayfayı bi okuyun.o verdiim linkte bu oyunu online oynayabilmeniz için yapmanız gerreken herşey saalam bi arkadaşımız tarafından ilk mesajda anlatılmış.linkler verilmiş.lütfen yaani.ayrıca yardım için msn imi de veriorum.soullitude@hotmail.com
    gerci bazen bende üşeniorum forum sayfalarını tektek okumaya ama.bu forum zaten 4 sayfacık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.