Şimdi Ara

Hamachi : Generals CC Zero Hour (1.04) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
83.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direkt kopyala yapıştır yapıyorum yanlış yazmak imkansız.
    böyle bir server yok diyor
  • valla kardeş nerde yanlış yapiorsun bilmiorum ama ben şu an o serverdayım.ve biçok arkadaşım da burda.kopyala yapıştır yaparken mi dikkat etceksin.yoksa sana full mü dio bilmiorum ama.dooru yazdım.zaten hergün tekrar giriorum server a.yanlış yazmam imkansız.artık bi alışkanlık gibi oldu.banka şifrem gibi...sen yine de bi kendin yazmayı dene derim.çk ilginç ötesi bi sorun oluştu herhalde hamachinde.benim serverimin ismi de cczero şifre cczero...lakin 2 3 gün gelmeyenleri bende yeni arkadaşlar gelebilsin die atabiliorum bazen...eğer aktif kullanıcıysanız kusra bakmayın.bi yanlışlık die düşünün ve tekrar girin...kapımız her zaman açık.ve herhalde bu forumda ilk server verenlerden biri olduu için bayaa da bi popler oldu....iyisinden kötüsüne herkes burda yav....diğer serverleri arkadaşlardan izin almadan vermek istemiorum.bi nevi saygı olarak kabul edin.ama size bi server listesi veriorum.burada yabancı serverler bulabilirsiniz.dolu derse üzülmeyin muhtemelen her sabaha karşı resetliolar.ertesi gün tekrar deneyin.bazılarıda biraz mıy mıy giriosun kimse yok serverde günlerce boş.onları adına da kusra bakmayın bende başkasının yalancısıyım.ama çk güzel serverlerde var içerde..seç seç gir

http://redboxen.ath.cx/hamachimap/index2.php?country=europe

ayrıca arkadaşın giremedii bööle bi server yok dedii server de var içerde isterse bi de ordan kopyala yapıştır yapsın...:)

neyse görüşmek üzere

i am ready.i am big.i am the overlord tank..!..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 30 Eylül 2005, 20:04:11 >

• bende kopyala yapıştır yaptım olduuuu:)
  • soulitude saolasın kardeş ya... ellerine sağlık...
  • niye giremediğimi buldum kopyala yapıştır yaparken ağ adının yanında bir boş karakterde seçiliyo bazen istemeden. Onu silince sorun çıkmadan girdi.
  • boşluklara da dikkat etmek lazım...
  • 1 dk yaaa... 1 aydır bosbos sıngleplayer oynuyorum... bosuna oynuyomusum... adamlarımı toplayıp gelıcem(tabe gelırlerse olmadı ben yeterım uleyn sıze) saka bıyana internetten oynamamıstım boyuna cafelerde LAN party.. allah razi ossun sizden büyüksünüz arkadaşlar!!
  • öyle bi sorun lbileceini yazmıştım ufacık.fakat fazla ısrar etmedim çünkü aptal yerine koyuyorum sanarsın diye korktum.lakin alakaası bile yok.o kadar çk başıma geldi ki.sonradan çözümünü buldum.kopyala yaparken kopyalamaya cümlenin sonundan diil başından başlamak gerekio.o zaman sorun olmuo pek.fazla dikkat de gerektirmio...herneyse.yardımcı olbildiysem ne mutlu.
  • yumulun...........
  • benle oynaka ısteyen varsa su adreleri yazin yada oynayalım işte
    netwrok name:CNCgeneralsTUR
    şifre:zh
    yada iste devam ediyooo CNCgeneralsTUR2 veya 3 diye ok mi şifree:zh yine girin kapısak
  • beyler ben eksik bisimi yaptım annamadım?? patchde yuklu hamachide yuklu.. online durumdayım.. servera da girdim(acemiler2) eee daha naapılacak?? G ZH ye giriorm ama kımse yok??
  • options a girip oradaki ip seçenekleri var onlari 5.... ile başlayani seçecen
    sorun bu olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTAFA1071636

benle oynaka ısteyen varsa su adreleri yazin yada oynayalım işte
    netwrok name:CNCgeneralsTUR
    şifre:zh
    yada iste devam ediyooo CNCgeneralsTUR2 veya 3 diye ok mi şifree:zh yine girin kapısak
    dostum serverlerine girmiyo bu ne iş anlamadım
  • bu arada mustafa sen gel setup un olduğu server e eyi oyuncu setup bi oynayın
    şifre : 1234 gel bekliyoruz server: Generals:v1.04(Pro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 3 Ekim 2005, 12:06:35 >
  • :) öyle bir iddam yok unknownartist. Bence En iyi Urankaas 2.olabilirim belki herkezle oynamadan kesin bir şey diyemem
  • arkadaşlar.sorunlarınızı yazıyorsunuz.yardımcı olmak istiyorumm fakat sorunun ne olduunu açıkca yazmiosunuz.mesela giriom olmuo diyosunuz.ne olmio.error olarak ne verio.ne dio.nası bi hata ekranı açılıyor.bunları yazmazsanız sizinle ilgilenmek için 3 hatta beş kere düşünmemiz gerekiyor:)

derdi olan varsa soullitude@hotmail.com benim msn im.yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulitude

arkadaşlar.sorunlarınızı yazıyorsunuz.yardımcı olmak istiyorumm fakat sorunun ne olduunu açıkca yazmiosunuz.mesela giriom olmuo diyosunuz.ne olmio.error olarak ne verio.ne dio.nası bi hata ekranı açılıyor.bunları yazmazsanız sizinle ilgilenmek için 3 hatta beş kere düşünmemiz gerekiyor:)

derdi olan varsa soullitude@hotmail.com benim msn im.yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
    al dostum 1. sayfadaki serverleri yazıyom ve bu hatayı gösteriyo

• sevgili asrkadaşım.korkacak bişey yok.o bir hata deil.o network dolmuş dio orada ingilizce.bazı networler bööle dolabiliyor.ilk sayfadaki serverlerin isimleri verileli aylar olduu için tabi doluştu herkes oraları.sen son sayfaları iice oku.orada bi sürü server bulacaksın.benim yazdıklarımı da.gönlünce dene.full diyenleri ertesi gün bi daha dene.çünkü bazı serverler resetleniyor hergün.

ayrıca arkadaşlar.tamam forum çok uzun sayfalarca uzun olabilir ama yine bi son sayfaları en azından gözden geçirin.muhtemelen istisnalar hariç çıkabilecek bütün sorunların çözümü verildi zaten.yanlış anlamayın ben sıkılmam da...işte ne gerek var.illaa okumaya üşeniyorum biri bana anlatsın güzelce diyosanız msn imi verdim.bekliorum.lakin aynı soru ve cevaplar forum u sıkıcılaştırıyor..sözüm sana diil unknownartist.

neyse ii geceler.

neden benden başka kimse msn ini vermio.tehlikelimi bu..halbuse ne güzel bi icat...

antrax ready for this match!:)

• yoğun istek üzerine sayfaları aramaya üşenen arkadaşlara hamachi network listesini tekrar veriorum ben üşenmeden.aslında sizi bu kadar kolaya alıştırmamal gerekio ya neyse:)http://redboxen.ath.cx/hamachimap/index2.php?country=europe

our jermenker has been seen by the enemy:)

demolishioooooooooonnn:)
  • yav gelecem de bu hamachi oılayı nedir anlamadım 1 i 1 açıklasa kıyıma başlasam :))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.