Şimdi Ara

Ham ilk 1k olur mu sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene mezun oldum iyi bi fen lisesinden (okulda bi sürü derece var ) fizik olimpiyatcisiydim bu sene 12.sınıfta doğru düzgün çalışamadım psikolojik nedenlerden dolayı.çok fazla ilaç kullandım 2017 ygs de şansızlık yasadim biraz karnım ağrıdı ve guruldadi türkçe 35-5 mat 35-2 fen 33-7(Biyoloji battı) 9-3 sosyal sonuç 25k. Lys mat 55-6 Kimya 30-0 biyo 23-6 fizik 25-5(sözel modern fizik soruları yanlış diğer olimpiyat müfredatından yanlış yok) asıl sorunum yetiştirmek mesela matta soruyu kendi anladığım gibi çözüyorum yanlis çıkıyor o yüzden soruyu açıklığa kavuşturmak zamanımı aliyor yani olaylara cok takıliyorum basit düşünemiyorum.bilkent fiziğe girdim bu sene 17k ile 90 obp. Sizce hazirliktayken bu temelle ham ilk 1k zorlayabilir miyim?
    Not:amaç sadece motivasyondur.

Ayrıca biyoloji kimya mat ve sosyal kaynak önerir misinız hayalimi göz önünde bulundurarak hem ygs hem lys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mancunian Wanker -- 10 Ağustos 2017; 12:11:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mat ygs: karekök, 345 ve apotemi
    mat lys: karekök, bilfen ve apotemi
    biyoloji: palme, fen bilimleri ve karekök
    kimya: palme

https://forum.donanimhaber.com/ygs-sosyal-icin-en-iyi-kaynaklar--125881279#125881279
  • Elevator E kullanıcısına yanıt
    Geometri hocam?

• Hocam bi de deneme için hangilerini önerirsiniz?

• geometride de karekök. birey b veya birey c'ye de bakılabilir.

deneme hakkında da pek bilgim yok. sanırım ciddi farklar yok. apotemi'ye bakılabilir.
  • Mat lys deneme/apotemi/sonuç derece-/metin-/üç dört beş-/

Ygs sos deneme -/palme-/paraf-/metin coğrafya-/ apotemi

• Bilkent hazırlık zorluğuyla meşhur deniliyo ingilizcen iyiyse deneyebilirsin yoksa her ikisi yıpratabilir seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elevator E kullanıcısına yanıt
    Hocam bilfen lys mat çözdünüzmü soruları nasıl

• Öncelikle azminiz ve kararınız için tebrik ederim.Anladığım kadarıyla siz de benim gibi hazırlık senesinde sınava tekrar hazırlanacaksınız.Bende şansımı diş için deneyeceğim.İnanın insan çalıştıktan sonra hiçbir şey zor değildir.Bu 2.deneyiş daha çok tecrübe daha çok bilinç daha çok strateji ve pratik.Yolunuz açık olsun.
  • Mr.Scofield kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bence de.Umarım istediğiniz yeri kazanırsınız her şey gönlünüzce olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mancunian Wanker

Evet hocam bence de.Umarım istediğiniz yeri kazanırsınız her şey gönlünüzce olsun

Allah razı olsun hocam sizin de umarım gönlünüzce olsun.Eklemem de sakınca var mıdır ? Sene içinde görüşmek isterim forum yoluyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystogan_

Hocam bilfen lys mat çözdünüzmü soruları nasıl

çözmedim ama çok önerildiğini gördüm. soruları da iyi duruyordu.
  • hocam birşey soracağım, tübitak bursunu arttıracak mı hazırlıkta okurken 5k'ya girersen? konuştun mu onlarla? pratik faydası olmayacaksa yıpratma kendini.
  • Mr.Scofield kullanıcısına yanıt
    Tabiki ekleyebilirsin hocam

• cnrari kullanıcısına yanıt
    hayalimi gerçekleştirmek istiyorum sadece hocam ama burs artarsa da iyi olur Yani

• Mystogan_ kullanıcısına yanıt
    Çözdüm.Sorular Orta Seviye.Son İki Test Zorluyor Ama Konuyu Çok İyi Öğretiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.