Şimdi Ara

HALUK ULUSOY KONUŞTUKÇA BATIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçenin 100. yılda şampiyon olamaz sözleri üzerine Haluk Ulusoyun cevabı

(bir federasyon başkanına bu sözler yakışırmı kalın karakterlerle gösterdim)

Haluk Ulusoy : Bu geçen hafta Hürriyet Gazetesi’nde yazılan bir yazıya istinaden sorulmuş bir soru. Bunu okuyunca çok üzüldüm. Aslında mesnetsiz, dayanaksız bir yazıya üzülmemem lazımdı ama benim üzüldüğüm taraf Hürriyet gibi bir gazetede aslı astarı olmayan bir haberin yer alması. Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın yönetmeninin bunu yayınlatması beni üzdü. Bu yazıyı yazan kişi, erkekse, adamsa, biraz delikanlıysa bu yazdıklarının arkasında dursun. Doğduğu zaman babası “benim erkek evladım oldu” dediyse bu yazıyı yazıp kenara çekilmemesi lazım. Ben içki kullanmıyorum. Çok içki içip “zom” bir vaziyette olmam lazım bunları söylemem için. Allah’ın benim aklımı başımdan almış olması lazım bunları söylemem için. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün şampiyonluğunu engelleyecek, hakkını engelleyecek kadar karaktersiz biri olabilir mi? Bunu kim yapabilir? Kim düşünebilir? Bir tek kişi çıksın desin ki; “Haluk Ulusoy böyle bir şeyi ima etti”. Fenerbahçe’nin maçlarında hatalar olmuş olabilir. Son dört haftada birçok maçta hata oldu. Birde insanın aklına çok değişik şeyler geliyor. Fenerbahçe Kulübü Şampiyonlar Ligi’nden elendi, gündemi değiştirmek için böyle iddialar ortaya atılabilir diye düşünüyorum. Bir Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi bu açıklamaları yaptı diyorlar. Bunu ispat ederlerse ben bir dakika durmam. Aklımın ucundan bile geçirmediğim bir şeyi, konuşmuş gibi ortaya koyan hangi şerefsizse çıksın. Beni Fenerbahçe ile bu kadar düşman hale getirmeye kimsenin hakkı yok. Daha da kötüsü, benim hanımım ve oğlumu ortaya koyuyorlar. Benim hanımım Ali Aydın’ın hanımı ile çok samimiymiş. Benim hanımım bir kere Kuşadası’nda hakem seminerinde Ali Aydın’ın hanımı ile merhabalaşmıştır. Benim oğlumun adını ortaya atıyorlar. Oğlum benimle futbol bile konuşmaz. Biz aile olarak Hürriyet Gazetesi’ni ve yazıyı yazanı mahkemeye vereceğiz. Üzüldüğüm çok önemli bir şey var ki, her fırsatta beni Fenerbahçe kulübü ile karşı karşıya getirmek isteyen kesimler var. Buna ne gerek var? Neden beni Fenerbahçe’nin haklarını yiyecekmiş gibi gösteriyorlar ki? Biz Fenerbahçe kulübünün ne isteği olmuş ise, bugüne kadar talimatlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yaptık. Bunun birinci şahidi Şekip Mosturoğlu’dur. Ben son dönem Federasyon Başkanlığı yapıyorum. Daha ilerisi yok. Türk futboluna hizmet etmek için çalışıyorum. Bugün ne acıdır ki Milli takımı konuşmamız gerekirken, Fenerbahçe Kulübü ile ilgili Hürriyet Gazetesi’nde çıkan, aslı astarı olmayan bir yazıyı konuşuyoruz. Bugün Malta maçı için Milli takımımıza destek vermemizin zamanı. Benim içim ve vicdanım çok temiz. Allaha şükür yatağa yattığımda rahat uyuyorum. Beni Fenerbahçe ile karşı karşıya getirenleri Allah’a havale ediyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın. Benimde eğer içimde en küçük bir kötü düşünce varsa Allah’ta beni taş etsin.

kaynak : antu

yorum sizin spor sever arkadaşlar dünyanın en seviyesiz federasyon başkanı bizim başkanımızdır.

kasımpaşada kahve muhabbetleridir bunlar...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang -- 3 Eylül 2006; 15:44:47 >

• Söylediklerinde ÇAMUR ATICAK bişey bulamayınca nasıl söylediğine bakıyorsunuz he.Enteresan
  • eğer adam haklıysa ve böyle birşey demediyse kendinizi onun yerine koyun. iftira atılmış biri olarak. üslubunuz nasıl olur acaba bir örnekleyin bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkypnr

Fenerbahçenin 100. yılda şampiyon olamaz sözleri üzerine Haluk Ulusoyun cevabı

(bir federasyon başkanına bu sözler yakışırmı kalın karakterlerle gösterdim)

Haluk Ulusoy : Bu geçen hafta Hürriyet Gazetesi’nde yazılan bir yazıya istinaden sorulmuş bir soru. Bunu okuyunca çok üzüldüm. Aslında mesnetsiz, dayanaksız bir yazıya üzülmemem lazımdı ama benim üzüldüğüm taraf Hürriyet gibi bir gazetede aslı astarı olmayan bir haberin yer alması. Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın yönetmeninin bunu yayınlatması beni üzdü. Bu yazıyı yazan kişi, erkekse, adamsa, biraz delikanlıysa bu yazdıklarının arkasında dursun. Doğduğu zaman babası “benim erkek evladım oldu” dediyse bu yazıyı yazıp kenara çekilmemesi lazım. Ben içki kullanmıyorum. Çok içki içip “zom” bir vaziyette olmam lazım bunları söylemem için. Allah’ın benim aklımı başımdan almış olması lazım bunları söylemem için. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün şampiyonluğunu engelleyecek, hakkını engelleyecek kadar karaktersiz biri olabilir mi? Bunu kim yapabilir? Kim düşünebilir? Bir tek kişi çıksın desin ki; “Haluk Ulusoy böyle bir şeyi ima etti”. Fenerbahçe’nin maçlarında hatalar olmuş olabilir. Son dört haftada birçok maçta hata oldu. Birde insanın aklına çok değişik şeyler geliyor. Fenerbahçe Kulübü Şampiyonlar Ligi’nden elendi, gündemi değiştirmek için böyle iddialar ortaya atılabilir diye düşünüyorum. Bir Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi bu açıklamaları yaptı diyorlar. Bunu ispat ederlerse ben bir dakika durmam. Aklımın ucundan bile geçirmediğim bir şeyi, konuşmuş gibi ortaya koyan hangi şerefsizse çıksın. Beni Fenerbahçe ile bu kadar düşman hale getirmeye kimsenin hakkı yok. Daha da kötüsü, benim hanımım ve oğlumu ortaya koyuyorlar. Benim hanımım Ali Aydın’ın hanımı ile çok samimiymiş. Benim hanımım bir kere Kuşadası’nda hakem seminerinde Ali Aydın’ın hanımı ile merhabalaşmıştır. Benim oğlumun adını ortaya atıyorlar. Oğlum benimle futbol bile konuşmaz. Biz aile olarak Hürriyet Gazetesi’ni ve yazıyı yazanı mahkemeye vereceğiz. Üzüldüğüm çok önemli bir şey var ki, her fırsatta beni Fenerbahçe kulübü ile karşı karşıya getirmek isteyen kesimler var. Buna ne gerek var? Neden beni Fenerbahçe’nin haklarını yiyecekmiş gibi gösteriyorlar ki? Biz Fenerbahçe kulübünün ne isteği olmuş ise, bugüne kadar talimatlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yaptık. Bunun birinci şahidi Şekip Mosturoğlu’dur. Ben son dönem Federasyon Başkanlığı yapıyorum. Daha ilerisi yok. Türk futboluna hizmet etmek için çalışıyorum. Bugün ne acıdır ki Milli takımı konuşmamız gerekirken, Fenerbahçe Kulübü ile ilgili Hürriyet Gazetesi’nde çıkan, aslı astarı olmayan bir yazıyı konuşuyoruz. Bugün Malta maçı için Milli takımımıza destek vermemizin zamanı. Benim içim ve vicdanım çok temiz. Allaha şükür yatağa yattığımda rahat uyuyorum. Beni Fenerbahçe ile karşı karşıya getirenleri Allah’a havale ediyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın. Benimde eğer içimde en küçük bir kötü düşünce varsa Allah’ta beni taş etsin.

kaynak : antu

yorum sizin spor sever arkadaşlar dünyanın en seviyesiz federasyon başkanı bizim başkanımızdır.

edit:imla

kendisinden beklendiği gibi konuşmuş gene..

• quote:

Orjinalden alıntı: somali

eğer adam haklıysa ve böyle birşey demediyse kendinizi onun yerine koyun. iftira atılmış biri olarak. üslubunuz nasıl olur acaba bir örnekleyin bakalım.

quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Söylediklerinde ÇAMUR ATICAK bişey bulamayınca nasıl söylediğine bakıyorsunuz he.Enteresan

Hiç alakası yok.bu adamın üslübu yıllardır dikkatimi hep çekmiştir.Paylaşmak istedim.Fenerbahçelilikten değil

ayrıca ne olursa olsun federasyon başkanı böyle konuşmamalı.iftira yedi de bu kadar gaza gelmesin.hoşş bu adam gaza gelmesede böyle kouşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang -- 3 Eylül 2006; 15:43:45 >

• kesinlikle katılıyorum dersem kesinlikle yalan olur
  • ne var şimdi bu yazıda
    Bence Fenerbahçeliler kaybetmeyi kabullenemiyorlar
    ve kaybettikleri zaman sadece çamur atmak işleri
    adam sizleri Fenerbahçeyle beni düşman konuma getirdiğiniz için Allaha havala etmiş
    + diyorki içimde en ufak bi kötü düşünce varsa Allah da beni taş etsin
    KALKMIŞSIN BU YAZININ ÜSTÜNE KONUŞTUKÇA BATIYOR diye başlık atmışsın
    yazık diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat -- 3 Eylül 2006; 16:01:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: flat

ne var şimdi bu yazıda
    Bence Fenerbahçeliler kaybetmeyi kabullenemiyorlar
    ve kaybettikleri zaman sadece çamur atmak işleri
    adam sizleri Fenerbahçeyle beni düşman konuma getirdiğiniz için Allaha havala etmiş
    + diyorki içimde en ufak bi kötü düşünce varsa Allah da beni taş etsin
    KALKMIŞSIN BU YAZININ ÜSTÜNE KONUŞTUKÇA BATIYOR diye başlık atmışsın
    yazık diyorum

+1903
  • ya sizede federasyon başkanı beğendiremiyoruz..levent bıçakçı' yı da istemiyodunuz haluk ulusoy geldi..şimdi haluk ulusoyuda beğenmiyorsunuz.
    oldu olacak federasyona nihat özdemir gelsin, mhk' ye de mahmut uslu gelsin..anca böyle olunca susacaksınız heralde..
    ayrıca topiğin başlığı da antu' dakinin aynı..

antu işte..yuvarla gitsin..
  • Zaten karşı takım taraftarlarının bu olaylara objektif bakamayacağı ve hep ters görüş yazacağı belliydi.

İliç olayında GSliler şok oldu ve sustu çoğu birşey diyemedi.

Bu olaylar sizin başınıza gelseydi tepkiniz böyle olmazdı bence.

O yüzden pek önemli değil bence bu başlıklardaki karşı takım taraftar yorumları....

Bu arada benim umrumda değil şu şöyle demiş bu böyle demiş.Hakemler ne akdar kötü olursa oslun,çok abartı olmamak kaydıyla,iyi oynarsan kazanırsın maçı.Hakemler etki ediyor ama etse de kazanabilirsin.Sınır aşılırsa zaten gerekenler olur.

Umrumda değil yani km ne demiş vs.vs.

Ben takımımın maçlarından zevk almaya,iyi bir şekilde zaman geçirmeye bakarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 3 Eylül 2006; 16:14:42 >
  • quote:

antu işte..yuvarla gitsin..

Aşina olduk bu tablolara
  • Fener şampiyon olursa bileğinin hakkıyla olur olamadıysa suçlu Ulusoydur hakemlerdir federasyondur odur budur şudur.
    bu senelerce böyleydi bundan sonrada böyle devam edecek...
  • Haluk Ulusoy döneminde Fenerbahçe şampiyon olmuşmu hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

Haluk Ulusoy döneminde Fenerbahçe şampiyon olmuşmu hiç?

Böyle bişey mümkün deil:D
  • Hocam biz onun bu açıklamalarınıda biliyoruz.

Ağzını yaydıra yaydıra;

"Ne o öyle sırtından 45'lik magnumla vurulmuş gibi kendini yere atıyor."

Hatta Sanırım Kanal D idi bir de o kanala küfür etmişti.

Kim ne derse desin. Her zaman Federayon başkanına yakışmayan bir uslup kullanıyor.

quote:

eğer adam haklıysa ve böyle birşey demediyse kendinizi onun yerine koyun. iftira atılmış biri olarak. üslubunuz nasıl olur acaba bir örnekleyin bakalım.
  • Haluk Ulusoy İşte
    Lig Bittiginde Son macı izledikten sonra Kupa Ulusyon Hakkıdır dedik
    Kendisi sesimizi duyduku Kupa Torenin Kendi kazanmış gibi kupayı havalara kaldırdı... FB şampiyon olamadı diye bir gobek atmadıgı kaldı Bu kadar net bir şekilde FB düşmanlıgı yapan bu insan hala TFF başkanı...
    100. yılımızda icraatlarına cok cabuk başladı sagolsun... Bknz : Sakarya macı...
    ulusoy Seni başarılarından oturu kutluyoruz...
  • quote:

bak sayın kardeşim somali;

haluk ulusoy'u her ne olursa olsun o koltuğa saygın ve tecrübeli biri olduğu için oturttular. o adam ister iftira olsun ister başka bir şey hiç bir şekilde medya karşısında karakterini bu kadar alçaltıcı bir konuşma yapmamalıydı.bu konuşma kesinlikle bir mazeret götürmeyecek kada rkaba ve itici.
  • sayın !!! flat bence çekemeyen ve kabullenemeyen biz deil sizsiniz.sizi ve bjk camiasını aynı durumda görmek isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkypnr

bunu diyenler zamanında şu pankartı da açmıştı ''adam gibi adam recep tayyip erdoğan''

amacınız, niyetiniz o kadar belli ki. bizden uzak Allah a yakın olun.
  • BAŞBAKAN F.B LİYİM DİYOR.AMA MAFYA HALUK ULUSOYUN F.B YE YAPTIKLARINI SADECE İZLİYOR.BU ÜLKEDE HERŞEYDE OLDUĞU GİBİ FUTBOLDA DA MAFYA HAKİM.LEVENT BIÇAKÇIYI VE ERSUN YANALI GÖNDERİP YERİNE ULUSOY VE FATİH TERİMİ GETİRİP GRUPTAN ÇIKMAMAMIZA NEDEN OLANDA AYNI MAFYA İDİ.
    BİZ TEPİNİP DURUYORUZ AMA MAFYA NE DERSE DERİNLER NE DERSE O OLUYOR.İSTER ALEX İ GETİR İSTER KEZMANI BOŞ İŞLER
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.