Şimdi Ara

halsizlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 5 sene önce panik bozukluk rahatsızlığı başladı yaşadıklarımı yazsam saatler sürer benim hatırladığım ozamanlardan bu yana halsizlik de var bende psikolojim berbat, ondan önceki zamanları pek çıkaramıyorum halsizlik varmı diye ama o zamandan bu yana tabi hergün olmuyor ama ara ara yaşıyorum enerjisizlik uyku hali gibi 15-20 dk geliyor ve geçiyor olduğundada bu konuda tecrübesi ve bilgisi olanlar varmı

Orijinalden alıntı: gandalff

Ya doğrudan hormonal bir durum olsa gerek ya da psikolojik durumun hormonlara yansıyordur. Endokrin bölümünde kan testi yapabilirsin. D ve B12 gibi vitaminler halsizlikle bağlantılı oldukları için eğer eksiklerse, doktorun verdiği takviyeleri kullanmak derdini çözecektir. Ayrıca hormonal durumun dengelenmesi, psikolojiyi de düzeltebiliyor.

Doğrudan psikolojikse derdin, bir psikologla veya psikiyatristle görüşmeyi deneyebilirsin. Alternatif bir şey: Eğer sorun düşünce biçimindeyse, ilgini çeken veya ihtiyaç duyduğun kitaplardan bulup okumak, kafandaki düşünceleri düzenleyeceği için yardımcı olabilir. Ayrıca insanlarla dertleşmekte neredeyse her zaman iyi gelir.

hocam bu 5 sene zarfında rahat 25-30 kez doktora gittim en az 3-4 kez de b vitamini bakıldı 2 kez düşük çıktı hap içtim biraz arttı şuan ne durumda bilmiyorum arada bi b vitamini hapı iciyorum ,d vitamini hiç ölçturmedim bizim doktorlara bisey söyleyince çok bilmiş yaftasi yiyip insan muamelesi görmeme ihtimalin var , (b12 yide özele gidip parasını verdimde ölçturdum)daha önce bu panik bozukluk teşhisi ile ilaç tedavisi gordum bi faydası olmadı ,açıkçası şuan ne yapmam gerekiyor hiç bi fikrimde yok spor bunun çözümü diyen çok ama bu panik bozukluk da kalp ile ilgili şikayetler çok olduğu için bi spor salonunada yazılmak istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

Anladım hocam çok geçmiş olsun. Vitamin hapları, düzenli kullanılmadıkça sonuç vermeyen şeyler aslında. Bir gün içip iki gün içmemek, hiç içmemeye yakın bir şey yani. Kanda belirli bir yoğunluğu yakalamaları gerekiyor. Düzenli kullanman durumunda verim alacağını düşünüyorum.

Dandik bir doktorunuz olması şanssızlık. Özele giderek iyi etmişsin bence. Spor yaparken salgılanan endorfin gibi hormonlar panik durumuna gerçekten de iyi gelebilir. Kalbe de iyidir spor yapmak, güçlendirir kalbi. Yine de bu spor konusunda, doktoruna danışıp içini rahatlatman güzel olur.

doktorlara göre sıkıntı yok ama ben gene kararsizim , eyvallah sagolasin hocam

2 Seneden beri antidepresan alıyorum ve çok zor günler geçirdim yaz yaz bitmez..

Şükürler olsun eskiye oranla yüzde 90 iyleştim..

Ama bu enerji kaybı,halsizlik baygınlık hissi ara sıra banada oluyor bi türlü geçmedi tam kan sayımı yaptırdım kan değerlerim normal...

Bazen merdiveni bile zor çıkıyorum o halsizlik geldiğinde aynennnnn dediğin gibi 15,20 dk bnmde öyle oluyor...

Bu konuyu görmem iyi oldu içim biraz rahatladı demekki bnm gibi ilaç alanlarda bu oluyormuş...

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

En iyi seni bu konuda ben anlayabilirim..

2 Seneden beri antidepresan alıyorum ve çok zor günler geçirdim yaz yaz bitmez..

Şükürler olsun eskiye oranla yüzde 90 iyleştim..

Ama bu enerji kaybı,halsizlik baygınlık hissi ara sıra banada oluyor bi türlü geçmedi tam kan sayımı yaptırdım kan değerlerim normal...

Bazen merdiveni bile zor çıkıyorum o halsizlik geldiğinde aynennnnn dediğin gibi 15,20 dk bnmde öyle oluyor...

Bu konuyu görmem iyi oldu içim biraz rahatladı demekki bnm gibi ilaç alanlarda bu oluyormuş...

ilaçları ben çoktan bıraktım hocam 1-2 ay kullandinmda

Testis ağrısı
    8 yıl önce açıldı
    mide ağrısı
    18 yıl önce açıldı
    Alerjik rinit, sinüzit
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • troid hastalıgı var sendede endokrine gidip düzenli ilaç kullanman gerekebilir.

Orijinalden alıntı: hain_geceler48

troid hastalıgı var sendede endokrine gidip düzenli ilaç kullanman gerekebilir.

yok bende hocam tahlili oldum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.