Şimdi Ara

'HALO REACH' Artilar + Eksiler - ...Size Göre..??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  'HALO REACH'  Artilar +  Eksiler - ...Size Göre..??

Biliyorsunuz bu artilar eksiler kösesini her zaman "BSC" ekibi yapar,bu sefer de oyunu oynayanlar yapsin bakalim..

Halo Reach cikali tam 1 hafta oluyor ve beklendigi gibi yüksek bir satis rakami elde etti,henüz bir hafta gecmesine ragmen..Oyunu alanlar veya bir sekilde temin edenler-oynayanlar size göre "Halo Reach"`in diger Halo oyunlarina göre artisi-eksisi nedir/nelerdir..?? Oyunu begendiniz mi,begenmediniz mi..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 21 Eylül 2010; 1:55:53 >

• campaign eksiler : sadece 8 saatlik bir oynayış süresi sunması

campaign diğer eksiler: -YOK-
  • quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

campaign eksiler : sadece 8 saatlik bir oynayış süresi sunması

campaign diğer eksiler: -YOK-

Bu nesilde 8 saate bile sevinir olduk maalesef dostum.Open World oyunlar hariç,ortalama süre bu.Bence de az ama en azından MW 2 ve BC 2 gibi 4 saat olmamış,buna da şükür

Bu arada güzel konu olmuş,açan arkadaşın eline sağlıkOyunu daha oynamadım,1-2 güne yazarım düşüncelerimi.
  • Oyunun achievmentları çok zor olmuş bence.. Achievment kasmak oyundan koparıyor insanı.. ACH açmadan da oyun tatmin etmiyor..
  • Oynayınca editleyip yazacağım. Mesajım bulunsun.
  • müzikleri, senaryo ilerleyişi

artıları..

grafikler, fizikler gölgeler vs yani teknoloji ile ilgili herşey killzone, resistance, crysis falan bunların cok gerisinde.

gerçi halo serisinde millet alıştı vasat grafiğe, fiziğe.. iyi birşey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

müzikleri, senaryo ilerleyişi

artıları..

grafikler, fizikler gölgeler vs yani teknoloji ile ilgili herşey killzone, resistance, crysis falan bunların cok gerisinde.

gerçi halo serisinde millet alıştı vasat grafiğe, fiziğe.. iyi birşey beklememek lazım.

adam haklı beyler dağılın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala Killzone diyorlar yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Oyunun achievmentları çok zor olmuş bence.. Achievment kasmak oyundan koparıyor insanı.. ACH açmadan da oyun tatmin etmiyor..

aşırı zor değil hatta Halo'lar arasında en kolayı diyebilirim, bir iki ach. uzun sürer sadece o kadar, uğraşırsan biraz 1000 bile yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

quote:

artıları..

adam haklı beyler dağılın.

evet adam haklı valla. bende bu halo denen oyunun grafiklerini beğenmedim nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Hala Killzone diyorlar yahu

senin killzone la ne alıp veremediğin var anlamadım, adam teknoloji yönünden söylemiş
  • quote:

artıları..

• geçen gün rezistance oynadım ps3 tanıtım alanında hem kol çok kötü 4-5 adam vuruyorum 1 tüp can kalıyor ve aa 0 bile değil -lerde oynadığımda full hd 32" sony tv
  • Halo serısını fazla sevmezdım ama! Dun gece fıkırlerım tamamen degıstı. Halo Reach muhtesem olmus. Bazı arkadaslar grafıklerını begenmemısler. Fıkırlerıne saygı duyuyorum. Ama ben grafıklerını begendım. Oynanabırlık muhtesem olmus. Su anda 6.cı bolumdeyım. Bu gece sabaha kadar oynayacagım. Oyunla ılgılı bır eksıklık bulamadım. Sadece arac surme olayı bıraz daha ıyı olabılırdı.
    Oyuna puan verseydım: 94 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

geçen gün rezistance oynadım ps3 tanıtım alanında hem kol çok kötü 4-5 adam vuruyorum 1 tüp can kalıyor ve aa 0 bile değil -lerde oynadığımda full hd 32" sony tv

Ps3 ün çıkış oyunuyla mı karşılaştırıyorsun Halo: Reach'i

Lütfen başlığı kirletmeyelim bence çok yararı olabilecek bir başlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

geçen gün rezistance oynadım ps3 tanıtım alanında hem kol çok kötü 4-5 adam vuruyorum 1 tüp can kalıyor ve aa 0 bile değil -lerde oynadığımda full hd 32" sony tv

Ps3 ün çıkış oyunuyla mı karşılaştırıyorsun Halo: Reach'i

Lütfen başlığı kirletmeyelim bence çok yararı olabilecek bir başlık.

Dostum duyarlılıgın ıcın senı kutlarım

• Bugün ilk 3 bölümü oynayıp kapattım.Bu grafikleri beğenmeyip,burun kıvıran fanboyun önde gidenidir.Tabii ki daha iyi olabilir ama,kesinlikle yerden yere vurulacak gibi değil.Hele hele "zaten fanları vasat grafiklerle oynamaya alışık" diyerek fanboyluğun zirvesi laflar edecek kadar hiç değil.

Müzikler her zamanki gibi süper,hatta eski oyunlardan da iyi.Atmosfer de aynı şekilde,ki bu konuda tek rakibi MW serisi bana göre.Çatışmalar,vuruş hissi,yapay zeka çok iyi.Bunlar ilk 3 bölümü oynadıktan sonraki düşüncelerim.Oyun bitince daha da coşarım herhalde:)

İnsan bir kez daha anlıyor;Exc.FPS'de tek efsane var,o da HALO.Rakipleriyle resmen dalga geçiyor Bungie.Helal olsun adamlara
  • Ben de bu hafta alacağım bir aksilik olmazsa,çok umutluyum;bu arada pek bilinmez ama exc. fps oyunlarında Nintendo'nun kült oyunu olan Metroid Prime serisi de en az Halo kadar efsane bir seridir ve pekçok otoriteye göre en iyi konsol fps serisidir,bunu göz ardı etmeyelim.
  • Yalnız bu Bungie'nin son Halo'suydu sanırım. Bakalım efsaneliğini koruyabilecek mi seri.
  • Adamların son oyunu harbıden efsane olmus
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.