Şimdi Ara

Halo (2022) | Paramount+ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erkahn Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
5
Favori
5.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Halo CE sonunda Master Chief benzer bir sahnede kaskını çıkartıyordu fakat biz görmüyorduk, öyle bir şey olsa güzel bir dokunuş olurdu bundan bahsediyorum hocam :)
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Yok hocam böyle değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. bölüm hariç gayet iyi sezondu

    sonuçta bütçe belli 2-3 bölüm hariç halo dan çok mass effect oyunu gibi olması normal

    shepard gibi takıldığından kasksız master chief tercih edilmesi mantıklı


    puanı 7 ye düşmüş üzücü, son sahneyle fanboiların yanıklarına merhem olmaya çalışmışlar. 2. sezon bence bir süre kaskı çıkarmaz

  • Dizi harika olmuş bir iki bölüm hariç mükemmeldi.
    Dizi genelde beğenilmıs ancak , gerizekali fan boylar, subjektif olarak diziye 1 puan verdikleri için puan şuan 7 gözüküyor. IMDb ye bakarsanız genelde beğenen çok fazla ama 20 tane 10/10 10/9 puanların ardından 2-3 fanboyun verdiği 1 puanlar nedeniyle dizinin puanı bu seviyelerde malesef ve gerçeği yansıtmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • https://twitter.com/charliebmurphy/status/1527562067829465089?s=21&t=dGhB73BCkACTqi8V5g1pOw

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diziyle ilgili beklenti olmadan izleyince müthiş zevk aldım. Kwan bölümleri biraz sönük kaldı ama sadece master chief ile ilerlemek uzun soluklu bir dizi için doğru adım değil. Tek sorun Kwan in sürekli atarli ergen modunda dolaşması. Biraz daha katlanılır bir karakter olsaydı, madrigal bölümleri bu kadar tepki çekmezdi.

    Kask olayına takılanlar aşın artık bunu. 8 bölüm kask takıp son anda çıkarsa bu sefer o kadar beklenti sonunda "master chief I bu adama mı oynattiniz" diye sallayanlar olacaktı. Kask beklentisini ilk bölümden bertaraf edip doğru yolda ilerlediler bence.

    Eger bir Battlestar Galactica, defiance, expanse gibi olmak istiyorsa derinlikli karakter sayısının fazla olması gerekiyor. Şimdilik bu yolda ilerliyorlar. Umarım uzun süre izleyeceğimiz bir dizimiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

    Hocam kask ile onlarca bölüm ortalıkta dolaşan bir adam olması çok saçma olur. Bence bu yüzden ilk başta bu işi çözdüler. Bu adam Robot değil, insan sonuçta.... Olması gereken buydu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi izleyenlere sormak istiyorum, ana hikayeye göre 2. sezonda ne olması gerekiyor?

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Herkes Master Chief'in oyunlarda dizideki gibi bir karakteri olmadığını, oldukça güçlü olduğunu söylüyor. Ancak dizide çok fazla duygusal davranıyor. Cortana'nın Master Chief ile birleşmesiyle beklenen Master Chief geri mi dönecek? Ya da ne olacak? Seri hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • kwan ha 'nın olmadığı bölümler gayet iyiydi.

    savaş sahneleri gayet tatmin ediciydi.

    2.sezonu sabırla beklemek zorundayız :(

  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Halo (2022) | Paramount+
  • Dizinin ilk 4 bölümünü seyrettik, bu akşam da bi 3 bölüm yapıştırırız diye tahmin ediyorum. Gidişata bakılırsa

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kai-128 ile Dr. Miranda arasındaki ilişki lezbiyenliğe doğru gidiyor. Halo (2022) | Paramount+ Halo (2022) | Paramount+ Umarım öyle olmaz.


    Diziyi TR dublaj olarak izliyoruz. İlk 6 bölüme kadar dublaj buldum da sonrasının dublajlarını bulamadım. Dublajlı versiyonları geç mi düşüyor, yoksa hepsinin TR dublajı var da ben mi bulamadım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Olmadı artık son 3 bölümü altyazılı izleyeceğiz yapacak bir şey yok. Benim için sorun değil ancak aile ile izliyoruz ve altyazıyı kaçıranlar olabiliyor. Ayrıca TR dublaj o an ekrana bakmasan bile neler olup bittiği hakkında fikir edinmeni sağlayabiliyor.





  • Halo (2022) | Paramount+Konsol Üssüyoutube
    Bilgisayar Sponsoru İtopya: https://www.itopya.com Konsol Üssü'nü nasıl desteklersiniz? Katıla basabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCVPfwYzn7JKp6eH2echqbxg/join Patreon'da Patron olabilirsiniz: https://www.patreon.com/konsolussu Twitch'ten Amazon Prime ile abone olabilirsiniz: https://twitch.tv/konsolussu Murat Sönmez Twitter: https://twitter.com/Ejderha Murat Sönmez Instagram: _ejderha Onur Kaya Twitter: https://twitter.com/scatkaya Discord: https://discord.gg/DWkjdtN
    https://www.youtube.com/watch?v=1q9ElCC-vzY
  • Oyunlarının sadece adını bilip bunların hatrına izlemiş biri olarak diziyi çok da beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Kostümler çok iyi orası kesin. Silahlar plastik oyuncak gibi dursa da muhtemelen oyundaki hallerine epey sadık yapılmışlardır, ona da lafım yok. Ama şu malum cisimler bana çok yapmacık geldi. Oyun evreninden direkt aktarım olduğu içine buna da lafım yok tabi ama işte yapmacık geliyor. Onun dışında bazı yerlerde CGI sırıtmış. Mesela son bölümdeki son mekanda yaratıklar bildiğin oyun içinden render'lanmış gibi görünüyordu, keza çevre de öyleydi. Hani mükemmel ötesi çözünürlükte izlemediğim halde bunu fark edebildim. Aksiyon olarak beni pek kesmedi. Daha fazla aksiyon beklerdim. Az bölüm olmasına ve bölümlerinin maksimum 1 saat kadar uzun sürmesine rağmen yer yer beni baydı. Halo deyince daha fazla şey beklerdim, biraz ittire ittire izledim. 8. bölümde uyuyacaktım nerdeyse. Çok bölümlü bir dizi olsa muhtemelen bulaşmazdım. Çok iyidir diye düşünerek tüm bölümlerin düşmesini bekleyip tek hamlede veya 2 kerede peşpeşe bölümleri izler bitiririm diye düşünüyordum ancak bölümlerin her birini beklesek de olurmuş. Eğer devam ederse sonraki sezonlarda böyle yapmayı düşünüyorum.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Cortana adlı yapay zeka şirin olmuş. Beğendim. Çok terbiyeli ve saygılı. Halo (2022) | Paramount+ 



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Mayıs 2022; 2:54:49 >




  • ilk sezonu bugün bitirdim ve diziyi genel olarak beğendim.


    eksikler tabi ki de var ancak bütçe olarakta sınırlı diye biliyorum yeni sezon onayı almışlar zaten bence 2. Sezon eleştirilerden ders çıkarıp çok daha iyi bir iş ortaya koyacaklar


    kwan ha bebesini izlemek çok sıkıcı 7. Bölümü ilerleterek bitirdim. Onun dışında genel olarak aksiyon sahneleri epey kaliteliydi 2. Sezonda bütçe artarsa çok daha iyi şeyler görebiliriz.


    potansiyeli çok yüksek umarım iyi kullanırlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki bölüm izledim bıraktım. Teenager dizisi. Gerçi onların da çoğuna hitap etmez.

  • 6/10. İkinci sezon da böyle devam ederse ilk 2 bölümden salarım heralde

  • 2 günde izledim 9 bölümü . Bütçe darlığı biraz siritmis özellikle son bölümde. Kwan ha li kısımlar gecilemeyen YouTube reklamları gibi rahatsız ediciydi umarım 2. Sezon koymazlar benzeri şeyler. Zirhlqr savaş sahneleri vs beklediğim gibiydi. Çok büyük beklenti ile baslamayinca memnun oldum finalden .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    1. ilk sezon 7 8 de ergen emrah a sarmış

    2. gençlik yıllarındaki travmaları hatırlayıp duruyor halbuki arkadaşları askerleri ölüyor.

    3. aksiyonlarda kullanılan materyaller kaliteli yapılmış.

  • Halo (2022) | Paramount+
    Halo (2022) | Paramount+DiscussingFilmtwitter
    “‘HALO’ Season 2 has begun filming.”
    https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1570155170931281921
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.