Şimdi Ara

Hallow Mind (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

Bende Biraz Adam Kayırma Kokusu Alıyorum... Lütfen Biraz Daha Adaletli Olalım.

Ben o mesajı Uhur nickli arkadaşıma yazmadım konunun içeriğine dikkat etseydin Rocksound ve SoPlayboy arasında bir gerginlik vardı ona yazmıştım adam kayırma nerden çıktı ki

Gerginlik yok sakin olalım

Arkadaşımız güzel bir server açmış , ultima online ölmesin yaşasın diye çaba gösteriyor takdir ediyorum.

Ben serverden ziyade RP olayı konusuna biraz açıklama getirmek için yazmıştım yazdıklarımı. Online oyunlarda RP denince ultima ultima denince RP gelirdi insanın aklına. Seneler geçtikçe RP ruhu kaybolmaya ve sadece isimden ibaret kalmaya, oyun için de yapılan pvp için bile kullanılır şekilde anlam kaymasına uğradı.

RP ultimanın içinde olan bir şey değil oyuncuların kendilerini ortaya koydukları , kuralları olan bir tiyatro benzeri oyundur. Günümüzde RP yapan insanlar ultima online da, alay konusu ve dalga malzemesi haline gelmiş durumda.

Eskiden bu kişi RP ye uygun davranmıyor dendiği zaman staff o kişiyi uyarır , kişi uyarıyı ciddiye almazsa serverden uzaklaştırılırdı.

Tabi istisnalarda var , yani bir yerde bir arkadaşınız ile günlük yaşamdan konuşuyorsunuz , bu serbest. Yanınıza tanımadığınız bir oyuncu geldiğinde ise konuşmalar değişirdi hemen.

RP ciddiyet isteyen bir kelimedir, kendi guildimizden RP yapılmayan bir serverde RP yapmadığımız için uzaklaştırdığımız arkadaşlarımız oldu. RP yapmayı bilmeyen insanlar bile saygısından bizimle RP tarzında konuşmaya çabalarlardı.

Ben asabi bir şekilde yaklaşmadım konuya. Biraz eskiye özlem ile bu işlerin zamanında nasıl yürüdüğüne dair tavsiyeler vermeye çalıştım. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Tabiki serverin türü beni ilgilendirmiyor, RP yapılıp yapılmamasıda beni ilgilendirmiyor. RP yi oyuncuların yaşamları üzerinde etkin şekilde kullanabilirseniz, gerçekten farklı ve daha da güzel bir dünya olur düşüncesindeyim.

Geçmişten bir örnek; servere yeni oyuncu olarak girdiğimizde, daha iyi olan oyuncular ya da stafflar tarafından, oyunda kendi başımıza yetene kadar korur gözlenirdik. Kıyafetlerimiz yoksa bunu staffın kendisinin sağladığına bir çok serverde şahit oldum ve samimiyetim bile yoktur kendileriyle , herkese ayrım yapılmayan bir olaydır bu.

Diyaloglarda siz genç bir savaşçı olursunuz, onlar ise öğretmen , büyük savaşçılar, belli bir bölgenin lordu. Bir aileye geçtiğinizde ise o ailenin kurallarını ve konuşma tarzını belirlerdiniz.

Yani anlatmak istediğim ultima en geniş dünyalı online oyun (grafikleri kötü). İçine sığdırılabilenler oyunun sadece içinde olanlar değil, asıl güzellik kendi hayal dünyamızında renklerini katabildiğimizde ortaya çıkandır.

Benim yazılarımda anlatmak istediğim kötülemek ya da rencide etmek değil, aksine mütevazi olarak oyunda geçmişte yaşadığım farklı güzelliklerin bir renginin konuya eklenmesidir.

Bazı yerlerde kırgın duygularımı yansıtmış olabilirim. Bu kırıklıklar geçnişteki o güzelliklerin ayakta tutulamamasından kaynaklanıyor. Bu yüzden RP nin bende yaptığı çağrışımları sizinle paylaşmak istedim.

Tekrar başarılar dilerim arkadaşa, umarım güzel playerlara ve uzun ömürlü bir server yaşantısına sahip olurlar. Başarılar.

• Easy uosuz bir shard icin hallowmind diyorum.Dunyada olmayan easy uo engelleme sistemini yaptilar.www.hallowmind.org siteden bakablrsnz
  • tavsiye ediyorum, çok güzel.
  • Kaç kişi var şu an online? alt ve üst en yüksek sayılar
  • sabah baktım online 0 dı
  • aksam giriyoruz.Az ama oz player var ortalama 15.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reys

Easy uosuz bir shard icin hallowmind diyorum.Dunyada olmayan easy uo engelleme sistemini yaptilar.www.hallowmind.org siteden bakablrsnz

Evet,haklısınız..
    Aslında hepiniz haklısınız..
    Bunu yaptıkları için;bizi Eux denilen beladan kurtardıkları için TEŞEKKÜRLER HALLOW MIND...
  • Denemeye değer bence vakit bol nasılolsa
  • Başladık server a da hadi hayırlısı saygı çerçevesinde olmasına bayıldım
  • bir de ML olsaydı bizde başlasaydık.
  • ML bilmeyenler için çok zor geliyor o yüzden ML server larında hareket yok açıkçası.Underworld de oynuyorum ahala player sayımız çok az.Öyle olunca da zevk alamıyoruz tabi.
  • Mondain's Legacy Client bunu indirdim ama cliet acmıyor ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nenmorin

Mondain's Legacy Client bunu indirdim ama cliet acmıyor ne yapmam lazım

Web siteye bağlanın.Arkasından indirmeniz gereken dosyaları indirmeniz gerekir.
    İndireceğiniz dosyalar,EUX için önlemdir,içiniz rahat olsun.Arkasından bağlanabilirsiniz..

Arkadaş Hallow Mind'da bir hareket var..
    Bazı playerlar lokanta açmışlar.
    "Awaam Keda'nın Yeri" adında ve bazı fotoğraflar almışlar.

Fotoğrafları görmeniz için TIKLAMANIZ yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoPlayboy -- 24 Şubat 2009; 19:39:32 >

• Buyrun arkadaşlar bizde rp yapalım dedik, bir küfür yemediğimiz kaldı :) Rp nin anlamını bilmeyen biri tarafından saldırıya ugradık. bknz topic (Awaam Keda) Player artık yozlaşmış oyunuda yozlaştırıyorlar..
  • Hallow Mind'daki Son Yapılanlar:
    -UOGuard'da performans düzenlemeleri yapılmış, versiyon doğrulaması getirilmiştir. Ve yeni versiyona başarıyla geçilmiştir. Şuan client yanıt vermediğinde bağlantı kopma problemi mevcuttur. Bunu ilerleyen günlerde inceleyip düzelteceğiz.

-Lockpick kasaları oyuna eklenmemiştir ancak, marangoz becerisiyle yapılan kilitli kasalar ile lockpick becerisini geliştirebilirsiniz.

-Ivan artık daha fazla ore satıyor.

-Firebeetle spawnı eklenmiştir. Firedungeonda bulunuyor, 93. min taming becerisi istiyor. 5 slot kaplıyor, backpacki var, üzerine binmek için 100 mining gerekli.

-Britanyada tüm guard zone problemleri düzeltildi.

-Oyuncuların healtbarlarına, poison, paralyze, fire ve energy field büyülerini atamayacaksınız. Yaratıklarda bu geçerli değildir.

-Summon edilen yaratıkların cesetleri öldükten sonra otomatik olarak silinecek.

-Guild chat eklendi, konuşmak için mesajınızın başına # işareti koyun (altgr + 3)

-Zombilerde daha fazla bone çıkacak.

-Malas haritası artık safe zone değil. Şehirler muhafız koruması altında ancak diğer kalan yerler değil, malasa pklar girebilir. Stealing becerisi şuan için malasta kapalı. Doom ve DoomGauntlet safe zone olarak ayarlandı.

-Sunucumuzda düşen artifactler kayıt altına alınıyor, alt yapıyı hazırlamış durumdayız. İlerleyen günlerde entegrasyonu tamamen bitirip web sitemizde, kimin hangi artifacti düşürdüğü gözükecektir.

-Birçok alanda Türkçeleştirmeye gidildi.

Yapım aşamasında olanlar:
    -Kiralık Ev
    -Nick Doğrulama / Tescil
    Hallow Mind Staff Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoPlayboy -- 2 Mart 2009; 21:13:33 >

• Kaliteli bir ortamı var, tavsiye ederim biraz inceledim
  • Herkesi bekliyoruz arkadaşlar hem easy uo kullanılmayan hem de easy uo kullanılan 2 server olucak yakında.
  • Arkadaşlar şuanda Hallow Mind'da büyük bir player kaybı yaşanıyor.
    Bunun nedeni serverin sahiplerinin bilgisayarlarının bozulmaları ve yeniliklerin gelmeyişidir.
    Hepiniz merak etmeyiniz ki;Hallow Mind yine yenilikleri ile sizi hayran bırakacak.
    Easy UO bir engel dedik;UOGuard yaptılar.
    Loot Sistemi dedik;yaptılar.
    Şimdi de büyük ve eğlenceli bir Turnuva sistemi yapılacak.
    Şuanda player kaybetmelerine rağmen;büyük bir patlama yaşayacağından eminim.Çünkü YENİLİK var..
    Eğer ayrılacalık istiyorsanız,Hallow Mind deriz.
    Fakat monoton bir UO oynayacağım diyorsanız;server dolu..
  • hımm arkadaşlar site güzel runuo oynamıyorum sphere takılıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.