Şimdi Ara

Awaam Keda'nın Yeri=]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok Kişi Ultimanın Zevki Kalmadı " Keşke " Lafı Herkesin Ağzında Özellikle Söylenende Eski Oynayıcılar İçin Gecerli Olan Keşke Eski Zamanlardaki Gibi Olsa Sözü Sonuç Olarak Bunları Bizler Yapıyoruz Bana Kimse Bir Server'a Başladığında 3-4 Tane Char Açmadan Oynayan Birisini Göstereceğini Sanmıyorum .Hallowmind Serverında " Awaam Keda " Arkadaşımla Yaptığımız Küçük Birşey Daha Doğrusu Eğlence ve Anı Olsun Diye Yaptığımız Birşey Serverdaki Adminlerin Aklına Çok Güzel Bir Fikir Getirmemize Sebep Oldu.

Awaam Keda'nın Yeri=]

Awaam Keda'nın Yeri=]

Bu Resimleri Çekmiştim Daha Sonra 2 Yönetici Geldi Oturdular.Daha Sonra Olaylar Oldu Et Pişmemiş ÇıktıYarına Gelelim Dediler [ O Sırada Verdikleri 500 gp yi de Aldılar ^^ ]

Ertesi Gün Geldi Hazırlandık Herşey Tamam Birden " Awaam Keda " Arkadaşıma Tavernayı Sizin İçin Hazırladık Demişler ve Ondan Sonraki Görüntüler

Awaam Keda'nın Yeri=]

Awaam Keda'nın Yeri=]

Awaam Keda'nın Yeri=]

Awaam Keda'nın Yeri=]

Awaam Keda'nın Yeri=]

Awaam Keda'nın Yeri=]

RP Severler İçin Mükemmel Görüntüler Belkide Şuan Gözleriniz Yaşarıyor^^Yaptıktan Sonra Biz mi Yaptık Bunu Diye Şaşırdım Kimse Gelmez Diye Tahmin Ediyordum Fakat Azda Olsa Gelen Oldu Bundan Sonra Her Cuma Yapmayı Planlıyoruz Gerçekten Çok Eğlenceliydi..Fakat İlk Gün Bedavaydı Bundan Sonrakiler Parayla Olacak [=

Hallowmind Sitesi İçin Tıkla

Ayrıca Garson Alımları Vardır Başvuru İçin Oyundan Ulaşabilirsiniz^^

[

Ben: Çoğunlukla Brit Bank Önündeyim veya Brit Mezarlığı Yakınlarına Odun Kesmeye Giderim

Awaam Keda : Genellikle Brit Bank Üstünde Balık Tutar
    ]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kapının önünde Silver Steed mi var bana mı öyle geldi?Serverda neler oluyorr

@Wocker garson alımı vardır yazmışsın ya koptum
  • @ownerpergamon
    sakin olalım öncelikle.Forumda tartışmayın yöneticilerimiz çizebilir,asabidir kendileri Telefon numaranızı da silin lütfen forumda tanımadığınız birçok tipte insan var ben biliyorum en azından Boşu boşuna telefon numaranızı değiştirmenize gerek kalmasın.Eğer karşılıklı olarak tartışacaksanız PM yoluyla birbirinize ulaşın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Panalgin2

Serkan ? yada yanındaki uşak, hangisiysen.

Bütün konularda tartışma ortamı yaratıyorsun. EpicUO'ya çamur atmışsın kendi evindeki serverda photoshop yaparak. Ama hiç güzel olmamış, hiç anlamıyorsun yapmaktan bile. Şimdi de gelmiş hallowminda :D Ahahaha, yaptığın sunucu vasatın üstünde olsa, seni HMye rakip olarak görücem ama değil ki. Sizin forumlarınızda daha scriptler çalıntı/çalıntı değil tartışması yaşanıyorken, senin bu kadar emek verilmiş bir sunucudaki güzel bir akşam yemeğine "bazı şeyler gereksizdir amacın çok dışına çıkar bu da o işte. " demen tamamen kara cahillik. Sana söylenecek söz yok, al o serveri sok gözüne gözüne (grup vitamin)

bu arada, tartışma yaratan bütün mesajlarını yöneticilere şikayet ettim. Umarım banlenirsin :D

Katılıyorum panalgin. bu kadr.

• @ Zortamon

Öncelikle yaşım 27 bu muhteşem oyunu Sanane Inc. zamanından beri oynarım. Çok shardlar gördüm geçirdim oynadım veya yönettim. Olayın 2005 yılında olmuş olması birşeyi değiştirmez daha söylemek istediğimi anlamamışsın. Ayrıca tabi ki de owner olarak başka bir sharda girip reklam yapmazsın, vardır yanında yancı bir tipleme(Hasan) girer reklam yapar. Bu böyle olmuştur hep, zaman zaman senin gibiler piyasaya çıkarlar birşeyler bildiklerini sanıp shard açarlar (Bu arada shard açmakda çok extreme bir bilgi gerektirmiyor canım sıkıldıkça evimden açıyorum). Ayrıca o hayvansal paragrafta bula bula negatif olabilecek "uo severlere" kısmınıda gündeme getirmeye çalışman oldukça komik. Bence konuyu daha da uzatmayalım sen post atma artık ha istiyorsan at ben gereken cevabı herzaman sana veririm. Kimsenin emeğine göz dikme veya alay etme sonuç olarak elemanlar birşeyler yapma uğraşında. Biraz empati yap dünyada buna çok ihtiyacın olacak başarılı olabilmek için. Bilmediğin konulara da bir daha atlama damdan düşer gibi. Saygılar diyesim var bu metinin sonunda lakin sana değil diğer arkadaşlara..

Not: Son postumdur..

• Arkadaşlar olayları çok büyütüyorsunuz. Bu tür olaylar için seviyelerinizi düşürmeniz çok mantıksız. Maalesef el atmazsam tartışma devam edecek o yüzden konuyu kilitliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.