Yazı tamamen alıntıdır ama her kelimesine imzamı atarım süper yazmış kim yazmışsa bir fenerli olarak aziz yıldırımı hiç sevmiyorum ve başarısız buluyorum.Hala bu takımda bekirler önderler selçuklar trilyonları çöpe atarak alınmış kazman g.ünal ve m.topuz gibi adamlar yan gelip yatıyosa,son dakkalarda şamp. kaybediyorsak dandik avrupa takımları bizi eziyorsa tek sorumlusu azizdir.
quote:
Daum hakkindaki düsüncelerimi hepiniz biliyorsunuz ancak adam dogruyu söylüyor Fenerbahce hakkinda. Simdi saga sola kulüpten ismarlama haber yaptiriyorlar...Fanatik´te yaziyordu bugün galiba Daum´a Almanca halt die Klappe! diye bir baslikla hitap edilmis...
Niye Klappe halten? Dogru söyleyeni 9 köyden kovan Aziz Bey‚ simdi kovdugu adamin pesinden salliyor hala....ayip ayip..biraz da hatayi kendinizde arayin. Kacan sampiyonlugun ardindan (Trabzon maci) bir Baskanin yapacagi en andaval aciklamayi yapiyor "Sahaya inip golü ben mi atacagim?"...Daha önceki sampiyonluklar da sen mi atiyordum sampiyonluk gollerini de simdi böyle bir savunma yapmaya ihtiyac duydun....Bir de sanki birileri "Ya Baskan o golde kacirilir mi ya‚ nasil oynuyorsun sen?" filan demis gibi Hakikaten komik....Bu b.oku beceremedim demek cok agirina gidiyor.
Gecen 12 yilin bilancosuna bakinca sportif anlamda rezil bir haldeyiz...Maddi basari var‚ tesis kazandik denilen seylerde ise kisa bir hatirlatma yapayim.
1-Stat: Tapusu bizim degil. Devlet ile olan kira anlasmasi bitince‚ devlet ben sehrin göbeginde böyle bir stat istemiyorum artik dediginde yeni bir Papazin Cayiri bulacaksin. Tapuyu aldik‚ alacagiz derken 12 yil gecmis
2-Yeni yapilan salon Ülker´in Salonu....Fenerbahce´ye ait olan ne var‚ araziyi kim aldi‚ salonun gelirleri nasil paylasilacak belli degil.
3-Samandira: Arsayi Ali Sen döneminde Vefa Kücük almisti...almisti diyorum ama tapu bizde mi yoksa üst kullanim hakki mi bizde belli degil. Ben yaptim diye ortada gezmek hos ama...
4-Fenerbahce Koleji: Kulübe ne faydasi vardir‚ bilinmiyor...Egitim kalitesi dandik. Galatasaray özentisi bir kurum ancak Galatasaray Egitim Kurumlarinin 3000 m yanindan bile gecemez...cakma bir lise. Bir yere puani tutmayan gerzek yönetici cocuklari okusun diye yapilmis sanki. Pardon yaptirilmadi‚ aslinda Dersaneci olan Erol Altaca´dan aparildi bu okul...adam da Fenerbahce isin icine girince batti gitti zaten.
5-Acilmasi planlanan Fenerbahce Universitesinin de emin olun bundan farki olmayacak. Biraz daha gelismis imkanlara sahip bir Özel Lise gibi....o kadar.
6-Düzce Topuk Yaylasinda Tesis: Kaynagi hala belli degil Baskan aciklamiyor...Kim nasil ve hangi parayla yaptiriyor belli degil. Kulübün mü baskasinin mi o da belli degil. Sanki yap-islet-devret modeli gibi.
Bir de rakiplere bakalim....
Hergün makara yaptigimiz ac köpekler dedigimiz G.Saray mesela...Adamlar iyi kötü her sene transfer yapabiliyor‚ daha cok Milli Oyunculari var‚ allem edip kallem edip bizimkilerin parca parca yaptirdigi stattan cok daha iyisini BELESE Devlete yaptirdilar...Stat geliri mi? Göreceksiniz stat gelirlerinde nasil katlayacaklarini bizi. Stat‚ insaat farki‚ finansal güc araligi efsanesi bitiyor yakinda
Onlar da Florya da kiraci...uzun zamandir kiralarini ödemiyorlar...bir Allahin kulu da "niye lan?" diyemiyor...Galatasaray camiasi kücük Israil gibi Türkiye´de...kimse onlara hesap soramiyor. Riva´da Gs´nin tapulu envanterinde olan muazzam arazileri saymiyorum bile. Bugün kriz bitsin iyi bir planlama ile 500 mio Dolari var temizinden...yarisini Gs alsa unutun artik ezeli rekabeti....Herifler paralari yokken bizden daha cok sampiyon oldular Aziz Yildirim döneminde...parasal sorunlari yokken ne olur düsünmek bile istemiyorum.
ya Besiktas...Göbekleri catladi ama Besiktas Plazayi ortak mortak yaptilar...Benzin Istasyonlari var....Tesisleri Samandira´dan daha modern. Hani bizim süper imkanlarimiz vardi? Kaldi ki bu süper imkanlar sampiyon olmaya yetmiyormus onu da gördük. Biz hala Kenan Evren Lisesinin yerine AVM yapacagiz diye karsiliginda 3 tane okul yaptiriyoruz...Elalem belese bu isleri yapabiliyorken.
Dalga gectigimiz Tüpcü gözünü kirmadan para harciyor hala...Bizimkiler de bomba pesindeler hala‚ yine bir Yönetici ürünü‚ O yöneticiyi de zengin eden Fenerium Magazalarinda forma‚ saat‚ catal bicak satma derdindeler. (bkz Murat Özaydinli‚ A.Kigili) Bursaspor hic forma‚ stat‚ insaat islerine girmeden sampiyon olabildi...tesadüf mü? Belki..ama oldu. Yarin bir baskasi olamaz diyebilir misiniz? Garatisi var mi?
Bir de bu kadar cok insaat isleri var Fenerbahce´de...Yöneticilerin de % 70´i insaatci Sanki Fenerbahce´den ihale cikartip zor kriz zamanlarinda taraftarin parasi ile kendi gemilerini yüzdürüyorlarmid gibi bir his uyanmiyor mu sizde? Kriz zamani nereden insaat paralari bulundu? (sponsorlari saymiyorum)
Iyimser bir mantikla‚ ne var bunda canim Fenerbahce´nin isinden yine Fenerbahceliler kazansin diyebilirsiniz. Itirazim yok. Ama isi o Fenerbahce´nin aktif Yöneticileri yapinca....
Yarin Basbakan Israil´e savas acmis diye düsünün..ve ayni Basbakanimizin bir Tank Fabrikasi oldugunu düsünün. O savas biter mi sizce hemen?
Kimse sormuyor bunlari...Kiclari rahata alistirilmis‚ süslü okey‚ pispirik masalari olan sosyal tesislerde önlerine konan bir hediye raki kadehine oyunu secimlerde AY´ye satan cogunluk yalaka Kongre Üyeleri zaten bunlari soramaz. Dikkat edin isler kötü giderken Tribünler biraz ayaklaninca‚ Baskan diyor ki " biz Kongre Üyelerine hesap veririz tribünlerdekilere degil" Nerde lan Halkin Takimi? Simdi ayni üyelere Düzce Tesisleri beles olacakmis ya da Ankara Tesisleri...ohh ne ala...önümüzdeki secimler yine garanti....Kongre Üyeleri Topuk Yaylasinin sefasini sürerken Allah Baskanimiza zeval vermesin modundayken‚ Baskanin etrafindaki Müteaahit tayfasi yeni bir Fenerbahce Projesini hazirlatiyor olacak....Evet Fenerbahce bir seyler kazanacak bu isten ama daha cok kazanacak olanlar kim?
Simdi bu resme bakinca parali askerlerle‚ satilmis Emniyet amirleri ile tribünlerde isyan eden taraftarlarin neden tekme tokat dövdürülüp‚ neden sindirilmeye calistigini daha iyi anlayin diye yazdim bu yaziyi.
Bugün UniFeb‚ CK‚ Vamos Bien‚ kismen KFY bitmis‚ birakmis tribünleri....Siz olsaniz birakmaz misiniz? Elinde Baskandan ikram icki kadehi ile havuz kenarinda Bogazi izlerken siz o Aziz Baskana karsi gelir misiniz?
Aziz Yıldırım zamanına kadardı o.Aziz Yıldırım ile birlikte Fener zengin takımı oldu.Eskiden Türkiye'nin yarısı Fenerliydi.Bak hababam filmlerine, eski filmlere hep Fener vardır.Tutulan, maçına gidilen.Ama maalesef artık başarısızlıklar, rezillikler ile Fener halk takımı kimliğinden çıkmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Saçma sapan bir yazı!
GS stadı beleşe yaptırmış diye övüyor, FB sponsor ve kendi imkanlarıyla stadı yapınca problem olmuş! Bu adam FB'li ise ben de Angelina Jolie'yim!
Çok karamsar bir yazı olmuş; ama söyledikleri yalan mı derseniz, susarım.
Yazının her yanından umutsuzluk akıyor ama maalesef yazılanlarda doğru
Aziz yıldırım bu yıl kendi yaptığı Şükrü Saraçoğlu Stadında "Yönetim İstifa" seslerini duyunca o zaman anlayacak bazı şeyleri
1-Stat: Tapusu bizim degil. Devlet ile olan kira anlasmasi bitince‚ devlet ben sehrin göbeginde böyle bir stat istemiyorum artik dediginde yeni bir Papazin Cayiri bulacaksin. Tapuyu aldik‚ alacagiz derken 12 yil gecmis
Devlet kira anlaşması bitince hobaa hadi çıkarıyoruz sizi burdan yeter bu kadar diyemez. Koskoca Fenerbahçe kulübünden bahsediyoruz. Bir belediye Fenerbahçe kulübünü karşısına alamaz. Üstelik arazi üzerindeki stad Fenerbahçe kulübünün. Sadece arazi belediyenin.
2-Yeni yapilan salon Ülker´in Salonu....Fenerbahce´ye ait olan ne var‚ araziyi kim aldi‚ salonun gelirleri nasil paylasilacak belli degil.
Ülkercity spor kompleksi ve diğer alışveriş merkezlerinin ilk 7 yıllık geliri ülkerin olacak. Ardından kompleks fenerbahçe kulübünün olacak
resmen saydırmış. bu yazıdaki iddialardan özellikle tesis tapuları olayı doğruysa yönetim derhal istifa etmeli. Yenir yutulur iddialar değil bunlar. Zaten bazılarını bizde biliyoruz ama görmezden geliyoruz. Aziz yıldıırım türkiyenin sayılı zenginlerinde olma yolunda bunu fenerbahçenin sırtından geçinerek başardı 12 senedir. Muhalefete kim geldiyse yoketti. İsyan eden taraftarı yoketti. Halbuki sefanın altına porşe marka jipi çeken kendisiydl.. Sonuç olarak bu yönetim fenerbahçeyi tarihin en nefret edilen takımı yaptı.hala halkın takımıyız ama tek fark artık halkın en nefret ettiği takımız.
Deli saçması...
quote:
Orijinalden alıntı: 46
Devlet kira anlaşması bitince hobaa hadi çıkarıyoruz sizi burdan yeter bu kadar diyemez. Koskoca Fenerbahçe kulübünden bahsediyoruz. Bir belediye Fenerbahçe kulübünü karşısına alamaz. Üstelik arazi üzerindeki stad Fenerbahçe kulübünün. Sadece arazi belediyenin.
Ülkercity spor kompleksi ve diğer alışveriş merkezlerinin ilk 7 yıllık geliri ülkerin olacak. Ardından kompleks fenerbahçe kulübünün olacak
Arazi devletin stadda GSYM ye ait. Kafadan atmayalım. Tr sınırları içindeki liseye ait çim sahadan tut üniversite sahaları, tüm branşlara ait sahalar stadlar GSYM nin malıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Aziz Yıldırım zamanına kadardı o.Aziz Yıldırım ile birlikte Fener zengin takımı oldu.Eskiden Türkiye'nin yarısı Fenerliydi.Bak hababam filmlerine, eski filmlere hep Fener vardır.Tutulan, maçına gidilen.Ama maalesef artık başarısızlıklar, rezillikler ile Fener halk takımı kimliğinden çıkmıştır.
Niye yeni jenerasyon hala Fenerli...böylede devam eder..
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Yeni jenerasyonun çoğu Gsli hocam.Malum UEFA kupası, Super kupa falan.
quote:
quote:
quote:
hababam filmleri aynen devam ediyor..hala maça kaçıyorlar.....Fenerlilik etkiye bakılamadan babadan geliyor...gerisi hikaye...
edit: şuana kadar sonradan fenerli olmuş biri görmedim..doğuştan geliyor..ama çok kişi tanıdım gs oldum diyen yada gsliydim şimdi memleketimin takımını tutuyorum diyen..ailede ilk takım tutacak olan senin dediğin geçmiş asırdan kalan kupalardan etkileniyor....
quote:
quote:
quote:
quote:
hababam filmleri aynen devam ediyor..hala maça kaçıyorlar.....Fenerlilik etkiye bakılamadan babadan geliyor...gerisi hikaye...
edit: şuana kadar sonradan fenerli olmuş biri görmedim..doğuştan geliyor..ama çok kişi tanıdım gs oldum diyen yada gsliydim şimdi memleketimin takımını tutuyorum diyen..ailede ilk takım tutacak olan senin dediğin geçmiş asırdan kalan kupalardan etkileniyor....
sonuna kadar haklısın.benim bildiğim Fenerbahçeliler takım değiştirmezler bu olay babadan oğula geçer.bizim sülalede de böyledir.tanıdığım birçok çevredeki insanlarda böyledir.ama bi kaç arkadaşımdan ve bi çok kişiden duydum bunu.önceden fenerbahçeliydim demişlerdi.uefayı alınca gs li oldum.siz döneksiniz diyorum o zaman.bişey diyemiyorlar.yani hala eski jenerasyonun yeni ferdleri Fenerbahçelidir.bu böyledir.