Teşekkür ederim o zaman en iyisi ekstre gelmeden harcama sonrası karta ödeme yapmak. Ekstre gelince dediğiniz gibi zarar yazabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 5 Kasım 2024; 20:8:31 > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (641. sayfa)
-
-
ben de onceden euro ya da dolarimi yoksa alip hazirliyorum
-
Evet oda bir alternatif. Ben eskiden POS a Ziraat kartımı takınca kasiyer kadın kron mu USD mi diye sorardı. Eğer USD seçme seçeneği varsa kur kaybı olmaz sanırım. Yoksa POS USD diye sorsada o komisyonlu kur mu?
-
o kadar detayli bilmiyorum malesef
-
Hepsiburada ve n11 de paraf puan kullanılmıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puanlar fiziki kart ile kullanılabiliyormus.
Örneğin LCW Dan alış veriş yaparken kartınızda puan var kullanmak ister misiniz diye soruyor. Kullan diyorum ama olmuyordu.
Mh ni aradım.
Puanlar fiziki kartla kullanılabilir dedi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiziki olarak kullanmak için schelle benzin almaya gittim orada da halkbank posu yokmuş. Puan kullanımı konusunda çok sıkıntılı bir banka.
happy a101 carrefour migros market
benim bulunduğum şehir/ilçe kkartı pos cihazı nedeniyle halkbank/paraf pos cihazlarına geçti hatta.
Total , po , shell ve bp hem 2 km uzaklıkta hem de sorunsuzlar.
Hepsiburada da durum nasıl acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HB den ürün aldım ama , kampanya etkilenir yada ürün iade olur geri puan gelmez diye riske girmedim ((
HB de bonus ve garanti pay kullanıyorum , halkbank paraf günü ve trendyol test ettim şansa.
paraf günüm ok , diğer kampanya ok ama giyim/elektronik olumsuz (((
-
HB 3 aydır böyle.
Bugün ödeme ekranında gördüm. Parafpara ile de ödeme yapılabiliyor.
Emin misiniz hocam parafpara ile ödeme yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme ekranında çıktı. Ödeme yap dedim. Onay kodu da geldi. Ancak sonrasında hata verdi. Puanla kabul etmiyor maalesef.
Az önce paraf değerlimiz ile emlak vergisi ödedim. hem 4 taksit yaptı hem de 75 lira troy karta özel indirim verdi.
750 üzerine 50,1500 üzerine 75 lira indirim troy kampanyası kapsamında veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X