Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lahilama , myesilyurt , myesilyurt Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
13.116
Cevap
476
Favori
1.325.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler fakat online olarak yükleme seçeneğim yok mu? bugün sabahtan puanı harcayıp kartımı kapatma talebi oluşturacağım çünkü.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

Hediyem kart için yok maalesef,ama bimpara veya şokta olabilir...Ben oralardan pek alışveriş yapmadığım için tam bilemiyorum.

Puanharca uygulaması var. Kart puanlarıyla hediye çeki alınabilir. Migros, carrefour, a101, getir, hepsiburada, amazon. vs var. Ben migros çeki alıp sanal markette kullanıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/puan-harca-app--152678483

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 11 Ağustos 2023; 11:1:15 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Baktım az önce fakat küsüratlar içerde kalıyor 100 ve 250lik kartlar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sms geldi az once bugun paraf gununuz diye.. Ben bugun kampanyadan yararlanmadan degistirdigimde bu ay icinde diger ayarladigim gunde kullanabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 11 Ağustos 2023; 11:10:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Küsurat için diyelim 259 TL'lik puan var. 250 TL'si ile çek alınır. Kalan 9 TL'yi eritmek için 50 TL'lik tiko puanı sepete eklenir. Sepette ödeme esnasında 9 tl'si puanla, 41 tl'si kredi kartıyla alınabilir. Başka bir kredi kartı da olabilir.

• eapantherea kullanıcısına yanıt

Evet, önceki paraf günüm tarihinde herhangi bir alışveriş yapılmamışsa diğer ayarlanılan günde kullanılabilir.

• Mesela ben +4 taksit özelliğini kullanıyorum. Alışveriş yapmamaktan kastınız taksitli bir alışveriş yapmamak mı yoksa kredi kartını o gün hiç kullanmamak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitli alışverişe +4 veriyor. Taksitli alışveriş yapılmamışsa şu şartlara göre sıkıntı olmaz.

Alıntı

metni:
    ARTI TAKSİT uygulaması ile seçilen özel gün içerisinde yapılan tüm taksitli alışverişlere artı 4 taksit uygulanacaktır. 

• paraf karta başvuralı 11 gün oldu, ne zaman gelecek Allah bilir Halkbank Parafcard Kampanyaları 

• Arkadaşlar halkbank kredi kartı yıllık ücretini iade ediyor mu diğer bankalardan sorunsuz alıyorum iadeyi

• Şok Marketlerde Paraf Üstü kazanımı oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Geçen sene kapatmak istediğimde puan yükleme taahhüdü vermişlerdi. Ben kapattım yine de aidatlı kart kullanmak istemediğim için.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Oluyor genellikle

Şuradan o şubede POS var mı diye kontrol edin:

www.paraf.com.tr
    Program Ortakları
    https://www.paraf.com.tr/tr/program-ortaklari.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Olur da Paraf üstü için alt limit 250 TL oldu.

• Paraf puanımı ve kartı cogu sitede kullanamıyorum genel red veriyor silinecek puanlarım var sıkıntı mı var acaba

• Halkbanktan kredi çekeyim dedim. 10000 tl veriyor. Dalga geçiyorlar.

• hocam parafly mi kullaniyorsunuz ? Giyim icin eskiden Trendyol vardi ama, hepsipay ne olarak geciyor. Elektronk e-ticaret

• Paraf premium kartı için mevduatında 5 milyon olma şartı kalkmış diyorlar. Doğrumudur acaba?

• Bendede durum aynı

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.