teşekkürler fakat online olarak yükleme seçeneğim yok mu? bugün sabahtan puanı harcayıp kartımı kapatma talebi oluşturacağım çünkü. |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (613. sayfa)
-
-
Hediyem kart için yok maalesef,ama bimpara veya şokta olabilir...Ben oralardan pek alışveriş yapmadığım için tam bilemiyorum.
-
Puanharca uygulaması var. Kart puanlarıyla hediye çeki alınabilir. Migros, carrefour, a101, getir, hepsiburada, amazon. vs var. Ben migros çeki alıp sanal markette kullanıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/puan-harca-app--152678483
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 11 Ağustos 2023; 11:1:15 > -
Baktım az önce fakat küsüratlar içerde kalıyor 100 ve 250lik kartlar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sms geldi az once bugun paraf gununuz diye.. Ben bugun kampanyadan yararlanmadan degistirdigimde bu ay icinde diger ayarladigim gunde kullanabiliyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 11 Ağustos 2023; 11:10:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Küsurat için diyelim 259 TL'lik puan var. 250 TL'si ile çek alınır. Kalan 9 TL'yi eritmek için 50 TL'lik tiko puanı sepete eklenir. Sepette ödeme esnasında 9 tl'si puanla, 41 tl'si kredi kartıyla alınabilir. Başka bir kredi kartı da olabilir.
-
Evet, önceki paraf günüm tarihinde herhangi bir alışveriş yapılmamışsa diğer ayarlanılan günde kullanılabilir.
-
Mesela ben +4 taksit özelliğini kullanıyorum. Alışveriş yapmamaktan kastınız taksitli bir alışveriş yapmamak mı yoksa kredi kartını o gün hiç kullanmamak mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksitli alışverişe +4 veriyor. Taksitli alışveriş yapılmamışsa şu şartlara göre sıkıntı olmaz.
Alıntı
metni:ARTI TAKSİT uygulaması ile seçilen özel gün içerisinde yapılan tüm taksitli alışverişlere artı 4 taksit uygulanacaktır. -
paraf karta başvuralı 11 gün oldu, ne zaman gelecek Allah bilir
-
Arkadaşlar halkbank kredi kartı yıllık ücretini iade ediyor mu diğer bankalardan sorunsuz alıyorum iadeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şok Marketlerde Paraf Üstü kazanımı oluyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene kapatmak istediğimde puan yükleme taahhüdü vermişlerdi. Ben kapattım yine de aidatlı kart kullanmak istemediğim için.
Oluyor genellikle
Şuradan o şubede POS var mı diye kontrol edin:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Olur da Paraf üstü için alt limit 250 TL oldu.
-
Paraf puanımı ve kartı cogu sitede kullanamıyorum genel red veriyor silinecek puanlarım var sıkıntı mı var acaba
Halkbanktan kredi çekeyim dedim. 10000 tl veriyor. Dalga geçiyorlar.
-
hocam parafly mi kullaniyorsunuz ? Giyim icin eskiden Trendyol vardi ama, hepsipay ne olarak geciyor. Elektronk e-ticaret
-
Paraf premium kartı için mevduatında 5 milyon olma şartı kalkmış diyorlar. Doğrumudur acaba?
Bendede durum aynı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X