Market üstü kampanyasının limitini 250 yapmışlar, 80 lira indirim sağalacakmış toplam. |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (612. sayfa)
-
-
Bunun için parça parça toplamda 2000tl harcama yapmak gerekiyor, oran çok küçük.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsipay a para yüklediğimizde eticaret sayıyor mu acaba
-
Evet
Paraf kart aidatı yansıtmıştı 2 ay önce 60 günde 14000 harcamaya 250 TL teklif etmişlerdi karşılığında.Harcama hedefini tamamladım fakat 250 borç yansıdı tekrar. Sebebi harcamaların büyük kısmını sanal kartla yapmışım talep oluşturdum.Ana karta bağlı sanal kart ile yapılan harcamaları kabul etmemişler bilginize, sizin de başınıza gelebilir.
Paraf denilen oluşum, İncehesap kampanyası yapmıştı. Sanal kart ile ödeme yaptım diye puan yüklemediler. Sadece internetten satış yapan yerde sanal kart ile harcama yapmamak gerekiyormuş kampanyadan yararlanmak için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an e-ticaret kampanyası mı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben göremiyorum (Platin)
Premium, Genç ya da Esnaf için mi acaba?
Paraf mobil de çıkıyor kampanya dün ve gece 12 den sonra yükleme yaptim 150 TL puan geldi hepsipay da şuan için sorun yok
Hangi kampanyayı kast ediyorsunuz? Uygulamada göremiyorum.
Elektronik hocam
E-ticaret kampanyası başladı sanmıştım hocam.
Elektronik alışverişi kampanyası var evet teşekkürler.
Sonuçta elektronik e-ticaret 300 TL veriyo
İkisi aynı şey değil
E-ticaret olunca sektör önemli değil, internetten yapılan her harcama dahil oluyor
Doğru diyon
Paraf kampanyaları kapsamında N11 ve Hepsiburada'nın sektör bilgisi nedir acaba?
Bu platformlar elektronikte 2500/75 için uyumlu mudur?
N11: Param / Doğuş Planet olarak görünüyor; sektör: Ödeme Hizmet Sağlayıcısı diye geçiyor.
-
Merhaba parafparalarımı nerede harcayabilirim bir türlü harcayacak yer bulamadım kartımı kapatacağım puanlarımı harcadıktan sonra fakat harcayacak yer bulamadım bir türlü.
-
Gidip migrosa hediyem karta yükleyin..Tek seferde 1250 liraya kadar yükleme oluyor..Sonra parça parça migrosta istediğiniz tutarda harcayın..Eğer3000-5000 ise 4 farklı hediyem kaerta yükleyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X