Arkadaşlar ben söğütlüçeşme-sefaköy civarında oturuyorum ve 30 ocak ta telekom un modemli kampanyasına girdim(airties RT-102 aldım). Ancak şu an modemin ethernet ve adsl ışığı yandığı halde internet ışığı yanmıyor ve ayarlarda bağlantı yok diyor normal olarak. Söylenene göre(adsl hattı ile airties 7/24 yardım hattını aradım) telekom un o bölgede genel bir arızası varmış. Hatta İkitelli den de bir arkadaşım 10 günü aşkındırbağlantı olmadığını söylüyor. Gerçekten böyle bir arıza var mı yoksa bizde mi problem var? Eğer böyle bir arıza varsa ve bu kadar uzun sürüyorsa yazıklar olsun telekoma. 1-2 gün içinde bağlantı gelmezse modemi atıcam suratlarına
ben halkalı toplukonutlardayım herhangi bir problem yok şu an...
adsl 1-2 günden fazla kesilmesi imkansız kardeşim bence sen 444 0 375 i ara hadi kolay gelsin
bende ikitelli başakşehirdeyim. prb yok sapasağlam bağlantı (şeytan kulağına kurşun)
Allah Allah Bendeki problem ne olabilir acaba? 444 0 375 i aradım hem de defalarca, birini denk getirip konuşana kadar yarım saat bekliyoz, sonra karşımdaki de benim bilgim yok diyor deli oluyom valla Ne yapmamız lazım?
Modeminde sorun olabilir. Benim de başıma gelmişti daha önce. Modeme reset atmak gerekebilir, modemin destek hattını arayıp sorununu anlat.