Şimdi Ara

Halk sigorta dogum paketi,ankara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
10
Favori
15.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence de bu iş için yüksek paralar vermenize gerek.Hele ki doğum öncesi çok sıkıntılar yaşamamışsanız çok gerek.Bizim burda normal bir para alan özeller varken onun 8-10 katına kadar alan özeller var.Allah korusun ciddi bir sıkıntı olursa özelin de bir şey yapamaz.
    Devletteki personel doğum açısından çok daha deneyimli ve iyiler.
  • Mapfre Genel Sigorta' nın tamamlayıcı sigortasını tavsiye ederim . Doğum için herhangi bir bekleme süresi yok bu yılın başında eşim 3 aylık hamileyken Ankara Medicana Hastanesi için doğum paketi dahil 2300 Lira'ya yaptırmıştık. Yanlış bilmiyorsam şu anda 2600 civarındaymış . Tabi bu fiyatlardan %10'luk vergi iadesini de düşerseniz oldukça uygun fiyata geliyor . Ankara'dan yaptırmayı düşünen arkadaşlara detayları PM ile anlatabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskang

Mapfre Genel Sigorta' nın tamamlayıcı sigortasını tavsiye ederim . Doğum için herhangi bir bekleme süresi yok bu yılın başında eşim 3 aylık hamileyken Ankara Medicana Hastanesi için doğum paketi dahil 2300 Lira'ya yaptırmıştık. Yanlış bilmiyorsam şu anda 2600 civarındaymış . Tabi bu fiyatlardan %10'luk vergi iadesini de düşerseniz oldukça uygun fiyata geliyor . Ankara'dan yaptırmayı düşünen arkadaşlara detayları PM ile anlatabilirim.

Maphre mayısta bitirdi diye biliyorum, 1 ayla falan kacırmıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

quote:

Orijinalden alıntı: taskang

Mapfre Genel Sigorta' nın tamamlayıcı sigortasını tavsiye ederim . Doğum için herhangi bir bekleme süresi yok bu yılın başında eşim 3 aylık hamileyken Ankara Medicana Hastanesi için doğum paketi dahil 2300 Lira'ya yaptırmıştık. Yanlış bilmiyorsam şu anda 2600 civarındaymış . Tabi bu fiyatlardan %10'luk vergi iadesini de düşerseniz oldukça uygun fiyata geliyor . Ankara'dan yaptırmayı düşünen arkadaşlara detayları PM ile anlatabilirim.

Maphre mayısta bitirdi diye biliyorum, 1 ayla falan kacırmıstım

Hanım 9 aylık hamile 7. aya kadar özelde sürdürdük işlemleri prof. du adam baya bi araştırdıkkızımızda 2 böbrektede pelvektazi oluştu aslında çok önemli bir sorun değil ama minör belirtisi bazı olayların kız çocuklardada az gözüküyor mesleğim icabıyla konuyada hakim oldugumdan bir kaç soru sordum... Şunu yapar bunu yaparız doğumda geçer demek yerine şu olur bu olur 2. seviye ultrason lazım şu hastanede primat kuruluna gireceksiniz dedi ve bende jeton düştü...

Normal doğumu millet evde arabada bile yapıyor en ufak sıkıntıd hastaneye yönlendireceksen oradaki hocalar teşhis koyacaksa her 15 günde bir 300 lira (ayda 1 gittiğim zamanlar 450 lira) muayene parası vermenin ne anlamı var dedim ve aynı hastaneye devam ettik...

Unutmadan dogumdan sonra kesin olmamakla beraber ufak bir operayon gerekebileceği söylendi bi kaç doktor tarafından, ameliyatı özel hastanede çocuk nefrologu olmadığından dışarıdan getiriyoruz dediler varın siz düşünün eger para talep ederlerse (belki siğorta karşılıyordur belki devlete sevk ediyorlardır ama en kötüsünü düşünüyorum) evi arabayı satarız gibime geliyor...
    Şuanki hastanemizde çocuk nefrolojiside var... Evet eşim çoğu zaman akşama kadar bekliyor... hamilelik şekeride var onuda hastanede takip ediyorlar hatta 1 gün diabet pol. de sadece hamilelere ayırmışlar muayenede kim yapacaktı bu takipleri( tam donanımlı özel hastaneden bahsetmiyorum muayene)??

Açıkcası hala doğumla ilgili özel durumumuzdan ötürü korkularım olsada hastane özelinde en ufak korkum yok... Tek sıkıntı bazen hastayı kabul etmeme durumları varmış açıkcası hastanede tanıdıklarım olsada talep etmedim ama sanırsam bu hafta bi hastane turu yapıcam ama bu duyduklarımdan ötürü...

genel anlamıyla Allah doktorlarımızdan razı olsun,,, çok şükür devlet hastanesi doğum anlamında en son düşündüğümüz yerdi ama tüm tabularım yıkıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 14 Eylül 2014; 14:06:36 >

• Olayın devlet-özel tartışmasına gelmesine gerek yok. Parası olan farklı olmak istiyor. Normal insanlardan farklı hissetmek istiyor.Zaten burda doğum yaptıran bebek arabasını da 2000-3000 olanlardan alıyor :)
  • Gazi tıp doğumu Doç Dr. yaptırdı. gece tek kişilik oda ve doğum ücreti toplam 300 TL tavsiye ederim.
    Paranız cebinizde kalsın. Özelde bir komplikasyon olursa bile yine devlet hastanelerine sevk ederler sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Olayın devlet-özel tartışmasına gelmesine gerek yok. Parası olan farklı olmak istiyor. Normal insanlardan farklı hissetmek istiyor.Zaten burda doğum yaptıran bebek arabasını da 2000-3000 olanlardan alıyor :)

530 a kraft travel aldım, piyasada o fiyata yok :) yanlıs degerlendırme olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ardem80

Gazi tıp doğumu Doç Dr. yaptırdı. gece tek kişilik oda ve doğum ücreti toplam 300 TL tavsiye ederim.
    Paranız cebinizde kalsın. Özelde bir komplikasyon olursa bile yine devlet hastanelerine sevk ederler sizi.

Gazi de pederin dosyaları kayboldugundan beri gitmiyorum, acılde abartmadan 2 saat sadece tansıyonuma bakılarak bekletıldgmı hatrlıyorum, baygındım acıdan. Gazi mezunuyum buda celıskı

• makelonur kullanıcısına yanıt
    Mapfre Medicana'yı hastanedeki yoğunluktan ötürü şimdilik dondurmuş şu anda sadece Koru ve Etimed Hastanelerinde doğum paketi varmış hocam . Kaldı ki bizim ilk aylarımızda doktorumuzun günde 7-8 hastası varken insanların sigortayı keşfetmesiyle birlikte eşimin doğum yaptığı ay günde 40 kişiye baktığını randevu listesinden görmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin mutfağında yer alan biriyim. Devlet-özel, pahalı-ucuz karşılaştırması anlamsız. Gebelik takibinde hekim, doğum ve sonrası için hastanedeki erişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitesidir farkı yaratan.

• quote:

Ankarada 2 hastane ile anlasmaları varmıs, koru ve medicana, bugun yaptrdım, 5. Ayımız olmasına ragmen koruyu 3200 e yaptılar, yuzde 15 de devlet destegınden para geri ödemesi olacakmıs, ihtyacı olana cok uygun. Örnegın koru dogum ve 1 gun kalmaya 4150 tl ıstıyr ve 1 aya yenı yerlerıne tasınınca fıyatları artıcakmıs. Aradakı fark 1500-2000 gıbı oluyor. Nette tamamlayıcı sigorta diye bulunabilir, sıgortacı eegılım ıhtycı olan yararlansın...

Hocam bizde koru hastanesinde yaptırıcaz doğumu ama doktorumuz koruda değil. Anladığım kadarıyla korunun doktoruna mı yaptırımamız gerekli?
    Bu paket sadece doğumu mu kapsıyor öncesinde sonrasında çocuk veya anne için bi getirisi var mı ?
  • Bana maphrenin beklemesiz sigortasi arti yok dediler :/

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Ankarada 2 hastane ile anlasmaları varmıs, koru ve medicana, bugun yaptrdım, 5. Ayımız olmasına ragmen koruyu 3200 e yaptılar, yuzde 15 de devlet destegınden para geri ödemesi olacakmıs, ihtyacı olana cok uygun. Örnegın koru dogum ve 1 gun kalmaya 4150 tl ıstıyr ve 1 aya yenı yerlerıne tasınınca fıyatları artıcakmıs. Aradakı fark 1500-2000 gıbı oluyor. Nette tamamlayıcı sigorta diye bulunabilir, sıgortacı eegılım ıhtycı olan yararlansın...

Hocam bizde koru hastanesinde yaptırıcaz doğumu ama doktorumuz koruda değil. Anladığım kadarıyla korunun doktoruna mı yaptırımamız gerekli?
    Bu paket sadece doğumu mu kapsıyor öncesinde sonrasında çocuk veya anne için bi getirisi var mı ?

Toplanın beyler anlatıyorum

Evet Mapfre Nisan sonunda bitirdi kampanyayı ve Nisan ayının son günü mesai saati bitmek üzereyken aldım ben (Sıcak fırsatçı üyesi olarak) MEDİCANA Hastanesini seçtim ben. Süleyman hocadayız.

Ozaman şunlar vardı
    Tamamlayıcı sağlık sigortasının Şartları aşağıdaki gibidir
    Sosyal Güvenlik Kurumu mensubu kişiler anlaşmalı hastanelerden fark ödemeden hizmet alabilecekler.
    Yatarak tedavi teminatı bulunmaktadır.
    SGK karşıladığı her şey ödenmektedir.
    Ayakta tedavi teminatı kapsamı police süresince 8 kez kullanım ile sınırlıdır.
    Doktor muayene ve diğer tanı işlemlerinin tümü aynı kurumdan yapılması şartır.
    Sigorta süresi 1 yıldır
    Poliçe primi kredi kartı ile peşin veya 9 eşit taksit şeklinde ödenebilecektir.
    Poliçe geçmişten gelen rahatsızlıkları karşılamamaktadır.
    Poliçe sadece anlaşmalı kurumlarda geçerlidir.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası+ Doğum Sertifikasının Avantajları

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile rutin kontrollerinizi ücret ödemeden anlaşmalı hastanelerde yaptırabileceksiniz.

Tamamlayıcı sağlık sigortası 1 yıllık olup doğumunuzdan sonrada devam edecek.

Devletin %15 vergi avantajından yararlanarak ödemiş olduğunuz miktarın %15 devletten geri alacaksınız

Tamamlayıcı sağlık sigortası ve Doğum paketini 9 taksit şeklinde ödeyebileceksiniz.

Refakatçi ücretide doğum paketinize dahildir.İlave ücret ödemeyeceksiniz.

Özet: 1 MAYIS tarihine kadar doğum + 8 adet muayene paketi ve TAHLİLLER dahil 2729 - %15 vergi indirimi ile 2320 tl civarlarına taksit ile idi .Sonrasında diğer arkadaşlarım için çok araştırdım ancak şuan sadece doğum paketi bu fiyatlarda. (8 muayene son ayda tamamlanıyor, ve daha fazla muayene isterseniz muayene ücreti 180 küsür tl) .

Yani nerede o eski kampanyalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 12 Kasım 2014; 15:57:06 >

• Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    %15 lik geri alma kısmını henüz çözemedik. Mutemed işin içinden çıkamadı, Gazi Üniye gittim hanımın çalıştıgı yer diyerekten, onlarda maaş vergiye girdikçe az kesilecek dedi, yani elde avucta somut bır para yok... koru muayene 160 oldu, ben 90 ödüyorum
  • quote:

%15 lik geri alma kısmını henüz çözemedik. Mutemed işin içinden çıkamadı, Gazi Üniye gittim hanımın çalıştıgı yer diyerekten, onlarda maaş vergiye girdikçe az kesilecek dedi, yani elde avucta somut bır para yok... koru muayene 160 oldu, ben 90 ödüyorum

9 taksit ödediyseniz aylık taksit tutarının %15 ini maaşınızdaki vergi üzerinden düşürüyorlar. Ele bir para geçmek derken,maaşınızdaki vergi kesintiniz azaldığı için , daha çok maaş almış oluyorsunuz.Ancak dediğim gibi 9 taksit ise 9 aya bölünüyor indirim tutarı da. Aylık taksitin %15 i her ay .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

9 taksit ödediyseniz aylık taksit tutarının %15 ini maaşınızdaki vergi üzerinden düşürüyorlar. Ele bir para geçmek derken,maaşınızdaki vergi kesintiniz azaldığı için , daha çok maaş almış oluyorsunuz.Ancak dediğim gibi 9 taksit ise 9 aya bölünüyor indirim tutarı da. Aylık taksitin %15 i her ay .

4 ayda ödüyorum ben, Gazi mutemet çok ilgilenmedi

• Bende esim icin arastiriyorum daha yolun basindayiz tamamlayacisagliksigortasi diye bir siteden burcin hanima ulastik medicana icin 4100 tl ayrica muayene ucretleride 260dan 100 tlye dustugunu soyledi ayrintili ultrason 3lu tarama testi dahil digilmis tetkiklere daha uygununu bulan varmi acaba

• Sağlık sigortalarında çoğu şirket doğum teminatında 1 yıl bekleme süresi uygular.

Acıbadem sigortada ise bu süre 5 ayla sınırlandırılmıştır.

Satın aldığınız poliçenin genel ve özel şartlarını iyice analiz etmenizde fayda var.

Doğum teminatlı sağlık sigortalarında Acıbadem sigortayı öneririm.Bilgi almak isteyenler ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swm -- 15 Ocak 2015; 23:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinecz

Bende esim icin arastiriyorum daha yolun basindayiz tamamlayacisagliksigortasi diye bir siteden burcin hanima ulastik medicana icin 4100 tl ayrica muayene ucretleride 260dan 100 tlye dustugunu soyledi ayrintili ultrason 3lu tarama testi dahil digilmis tetkiklere daha uygununu bulan varmi acaba

Kaçıncı haftadasınız? Ben de araştırdım. Koru Hastanesinde paketler mevcut. İçeriği sigortalar üzerinden yapılan ile aynı gibi görünüyor ama artık kendileri yaptığı için sigorta üzerinden gidilemiyor (Tamamlayıcı sağlık sigortasındaki yüzde 15 geri ödeme haliyle yok). 10 tane muayene (normalde 162 lira ama sadece 16 lira devlete katılım payını ödüyorsunuz) + doğum (normal, sezeryan,yatış falan dahil) + tetkikler (kan + 2 li falan dahil ama doktor gerekli görürse amniyosentez falan dahil değil) hepsi 5000 TL. Ayrıca 16. haftadan sonra sisteme girebiliyorsunuz ki o zaman 4000 TL oluyor (2 muayene hakkınız ve 2 li test olmuyor). Biz 13. haftadayız şimdiye kadar devlete gittik, kan testleri falan + 2 li testi devlette yaptırdık. 2 hafta sonra 4000 lik pakete kayıt olacağız gibi görünüyor. İsterseniz bir görüşün Koru Hastanesi ile. Özelden de yardımcı olmaya çalışırım anlaşmayı yaptırdıktan sonra. Kolaylıklar.

• İstanbulda bazi ozeller fark almiyor muayenede biz medipol kcekmeceye gidiyoruz. Doktor gerekli gorurse sezeryan 1100 gibi fiyat verdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.