Şimdi Ara

Halk sigorta dogum paketi,ankara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
10
Favori
15.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorum alakasız ama belki hemen bir yol gösteren olur hangi sigortada diş tedavisi masrafları poliçeye ekleniyor bilgisi olan var mı
  • DOĞUMDA MEDICANA ULAŞIM AÇISINDAN BANA DAHA UYGUN GELDİ ŞAYET BEN ANKARADA ELMADAĞDA İKAMET EDİYORUM GİDİP HASTANELERLE BİREBİRDE GÖRÜŞMEKDE FAYDA VAR
  • Merhaba Arkadaşlar;

Benimde Eşim 5 haftalık hamile olduğunu öğrendik . Koru hastanesi 5500 tl doğum paketleri varmış aynı paketin burada 4000 tl olduğunu gördüm.. Sizlerin bu sigorta kapsamında aldığınız paket ile hastanenin paketi farklımıdır. Bilgi alma imkanım varmıdır. Ayrıca Koru Doğum için önerirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Merhaba Arkadaşlar;

Benimde Eşim 5 haftalık hamile olduğunu öğrendik . Koru hastanesi 5500 tl doğum paketleri varmış aynı paketin burada 4000 tl olduğunu gördüm.. Sizlerin bu sigorta kapsamında aldığınız paket ile hastanenin paketi farklımıdır. Bilgi alma imkanım varmıdır. Ayrıca Koru Doğum için önerirmisiniz.

Merhaba, Koru hastanesini bilmiyorum ama bir kaç gün önce aynı sigorta şirketinin Liv Hospital ile de anlaşmasından dolayı tamamlayıcı sağlık sigortasını başlattık. Başlatmadan önce özellikle Liv Hospital ile görüştük, bize 5.850 TL fiyat verdiler, indirim de yapmadılar, ancak çalışan arkadaş özellikle bu sigortayı tavsiye etti bütün şartların aynı olduğunu belirtti, bunun fiyatı da 4.900 TL, olay da basit aslında, sen tek başına başvurduğun zaman 6.000 TL fiyat veriyorlar, sigorta şirketi hastaneye ben sana müşteri bulacağım diye geldiği için onlara 4.000 TL fiyat vermişler, onlar da karını koyarak bu paketi biraz süsleyerek (bizim pakette ayrıca 1 senelik 1000 TL tutarında acil yardım desteği bulunuyor) 5.000 TL'ye satıyorlar, %15 indirimle bize de 4.300 civarına geliyor. Tabii ki devlette veya özelde doğum yapmak ayrı bir mevzu, ancak belirtilen hastanelerden birinde doğum yapmaya karar verdiyseniz avantajlı bir durum olarak gözüküyor.

• Doğumda sigorta olayi neden yapiliyor ne gibi avantajlari var acaba ?

Bilmediğimden soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekara karı boşamak kolaydır derler, çocuk sahibi olmadan işkembeden sallayana da bir laf olsa yazacağım buraya.

inşallah bebeğiniz erken doğmaz. inşallah gittiğiniz devlet hastanesinde yeni doğan yoğun bakım servisi vardır. inşallah doğumhanede mrsa kapmazsınız. inşallah doğuma bağlı anomaliler olmaz. inşallah bebeğiniz doğumda bir sıkıntı yaşamaz da gecenin bir yarısı hastanede küvöz yok diye yana döne özelde küvöz sormazsınız.
  • kymelria ya aynen katılıyorum.

siz bir devlete gidin, yer yok desinler, bebek gelirken hastane hastane gezin, yeni doğan yoğun bakım varmı diye özellerde dolaşın, ondan sonra gelin burada tekrar yorum yapın arkadaşlar.
  • makovad kullanıcısına yanıt
    Koru Hastanesi artık sigorta şirketleri ile çalışmıyor Hocam o nedenle bu fiyata bulmanız mumkun değil (4000 yani) ama sisteme 16. haftadan girip muayene sayısını azaltarak daha az ödemek gibi bir seçenek sunuyorlar. Biz Korudan sigortadan bağımsız paket aldık şimdiye kadar gayet hatta çok memnunuz haftaya ya da ondan sonraki haftaya doğum var. İsterseniz özelden ne yapıldı, ne edildi anlatabilirim. En iyisi hastaneye bir uğrayın (biz Çukurambarda yaptırdık) ve detaylı bilgi alın. 2 hafta sonra da doğum için önerir miyim önermez miyim (orada doğum yapan 3 arkadaşın tavsiyesi ile gittik) hayırlısı ile belli olacak. Ha bi de gözünüz aydın inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bde

Doğumda sigorta olayi neden yapiliyor ne gibi avantajlari var acaba ?

Bilmediğimden soruyorum.

Normalde aynı yerde daha fazla hizmeti daha ucuza almanızı sağlıyor. Herkes kar ettiği için kazan-kazan durumu oluyor. Artık bazı hastaneler aradan sigorta şirketini de kaldırarak kendisi müşteri ile (müşteri diyorum çünkü hamilelik bir hastalık değil ) kendisi ayrıntlı bir anlaşma imzalayarak şu kadar sayıda muayene + şu kadar test + doğum (sezeryan ya da normal farketmeksizin) için şu kadar ücret alınacak diye herşeyi önceden ayarlıyorlar. Umarım anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tello2

Koru Hastanesi artık sigorta şirketleri ile çalışmıyor Hocam o nedenle bu fiyata bulmanız mumkun değil (4000 yani) ama sisteme 16. haftadan girip muayene sayısını azaltarak daha az ödemek gibi bir seçenek sunuyorlar. Biz Korudan sigortadan bağımsız paket aldık şimdiye kadar gayet hatta çok memnunuz haftaya ya da ondan sonraki haftaya doğum var. İsterseniz özelden ne yapıldı, ne edildi anlatabilirim. En iyisi hastaneye bir uğrayın (biz Çukurambarda yaptırdık) ve detaylı bilgi alın. 2 hafta sonra da doğum için önerir miyim önermez miyim (orada doğum yapan 3 arkadaşın tavsiyesi ile gittik) hayırlısı ile belli olacak. Ha bi de gözünüz aydın inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi

Cok tesekkurler yuce rabbim olmayanlarada versin olanlarda kiymetini bilsin insallah..

Bugun koru icin 5500 ayni paketler gecerli olacak sekilde medical park icinde 3900 fiyat aldim.. %15 devlet iadesi var.. Ben ozel sektordeyim devlet iadesini rahatlikla alabilirsiniz dediler ama muhasebeme soramadim. Bu arada paketler klasik ne eksik fazla sadece hastanenin paketinde 1 gece yatis var bu halk sigortanin paketinde 2 gun yatis ve 1000 tl acil para destek var halk sigorta daha avantajli geldi. Hastane olarakta medical park su an aklimizda Aylin hoca cok revacta ayrica hastane yakin yeni dogan unitesi var dogum sirasinda esinin yanindasin odalar ozel su da dogum haric bircok sey mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: deromemo

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Merhaba Arkadaşlar;

Merhaba, Koru hastanesini bilmiyorum ama bir kaç gün önce aynı sigorta şirketinin Liv Hospital ile de anlaşmasından dolayı tamamlayıcı sağlık sigortasını başlattık. Başlatmadan önce özellikle Liv Hospital ile görüştük, bize 5.850 TL fiyat verdiler, indirim de yapmadılar, ancak çalışan arkadaş özellikle bu sigortayı tavsiye etti bütün şartların aynı olduğunu belirtti, bunun fiyatı da 4.900 TL, olay da basit aslında, sen tek başına başvurduğun zaman 6.000 TL fiyat veriyorlar, sigorta şirketi hastaneye ben sana müşteri bulacağım diye geldiği için onlara 4.000 TL fiyat vermişler, onlar da karını koyarak bu paketi biraz süsleyerek (bizim pakette ayrıca 1 senelik 1000 TL tutarında acil yardım desteği bulunuyor) 5.000 TL'ye satıyorlar, %15 indirimle bize de 4.300 civarına geliyor. Tabii ki devlette veya özelde doğum yapmak ayrı bir mevzu, ancak belirtilen hastanelerden birinde doğum yapmaya karar verdiyseniz avantajlı bir durum olarak gözüküyor.

Yardimlariniz icin tesekkurlee yakinlik ve tahlillerin kolayligi acisindan liv hospital biraz uzak kaliyor bana Eryaman tarafindayim.medical park ve koru arasindayim.medical park gezme imkanim ve dogum yapan ailerle konusma imkanim oldu.birsikinti olmadigini soylediler. Kafam cok karisik.

• Burçak Hn.: Koru Hastanesi için hem doğum hem tahlil paketi anlaşmamız vardır. Doğum paketi ; Normal doğum sezaryen doğum farketmeden doktor operasyon ücretlerinizi karşılar. Epidural ya da genel anestezinizi karşılar. Oda refakatçi ücretlerinizi ve max 2 geceye kadar yatışlarınızın ücretlerini karşılar. Odalarınız tek kişilik özel odalar olup + 1 refakatçi kalabilecek şekildedir. Tahlil paketi; 9 ay boyunca sizden istenilecek olan rutin gebelik tahlillerinizi kapsar. (genel kan testleri, 2li 3lü taramalar, şeker yüklemesi, tiroid testleri, aralarda alınan kan ve idrar tahlilleriniz, NSTleriniz PREOP testleriniz.. ) Tahlil listeniz ile ilgili tek istisna gebelik tahlili olmayan tahlilleriniz (örneğin demir eksikliği ile ilgili bir durumda istenilecek tahlil endokrinolojiye yönlendirilir.) ve 4lü tarama detaylı ultrason tahlillerinizdir. 4lü tarama riskli gebelik tahlili olup ileri tanı yöntemi gerektirdiği için SGK karşılığı olmayan bir tahlildir. Bu tahlil sizden istenilirse bunun ücretini siz ödersiniz. Doktor muayene ücretleriniz sigortanız tarafınızdan karşılanır. 10 adet muayene hakkınız vardır. Muayenelerde sadece 12 TL SGK katılım payını ödemeniz gerekir. Doğum ve tahlillerinizi kapsayan bu poliçeye 5950 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Priminizi kredi kartına 9 taksit ile ödeyebilirsiniz. Bir diğer avantajınız da; Devlet, sağlık sigortası yaptırdığınız için size vergi avantajı sunar ve%15 e varan kısmını iş yeriniz aracılığıyla size geri öder. Yani geri ödemenizi aldıktan sonra Koru Hastanesi size 5000 TL civarında bir rakama gelmiş olur. Ayrıca poliçeniz kapsamında 1000 TL acil destek teminatınız bulunmaktadır. Yani 12 ay içerisinde herhangi bir acil işleminizde 1000 TLye kadar sigortanız öder.
    (10:00:59) Visitor 61353442: Tabiki memnun olurum
    (10:01:20) Burçak Hn.: Medical PArk hastanesi aynı şartlarda doğum tahliller ve 10 muayene 3950 TL dir vergi indirimi ile 3300 e gelir.

• Hamilesiniz veya henüz hamile değilsiniz!!!
    Ancak ilerleyen aylarda hamile kalmayı planlıyorsanız siz de avantajlı Doğum Sigorta paketlerimizden faydalanabilirsiniz.
    Ayrıca;
    Tamamlayıcı Doğum sigortası alarak gebelik sürecinizde, yaşadığınız illerde ki özel anlaşmalı hastanelerden faydalanabilir ve planladığınız gebelik sürecinize göre Doğum Sigortası alternatiflerimizden yararlanabilirsiniz. Bu sigorta ile doğumunuz limitsiz, gebelik muayeneleriniz, tetkik ve testlerinizi de belirlenen limitler dahilinde kullanabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için ;www.sagliksigortalari.net

• arkadaşlar şunu da düşünün isterseniz 50 bin lira verin ama Allah korusun doğumda veya çocukta bir sıkıntı çıkarsa ve hastane de yoğun bakım servisi yoksa sizi devlet hastanesine yönlendirecekler.

Biz de çok kararsız kalmıştık hatta eşimi strese sokmamak için, iki yerde de doğum yapan tanıdıklarımızla konuş iyice araştır hangisine gitmek istiyorsan ona git dedim. İlk başta kesinlikle özel derken daha sonra erken müdahale ve tecrübe konularını düşünerek ve olumlu tecrübeleri de değerlendirerek zekai tahir burak da doğumu gerçekleştirdi ve çok çok memnun kaldı.

Yalnız muayeneler sıkıntı, çok kalabalık ve ilgisiz gözüküyorlar Bunu da kimi muayeneleri özelde yaptırarak ve eşimi devamla motive ederek çözmüştüm.

Bir tarafta lüx,rahatlık diğer tarafta daha tecrübe,imkan ve acil müdahale. seçim sizin.
  • Arkadaşlar, Allah hepinize bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Şimdiden gözünüz aydın... Kalbinizi temiz tutun ve şu mübarek ayda fitrenizi verin... bir ihtiyaç sahibini sevindirin... kötü düşüncelerden sakının... gıybete girmeyin... kimseyi kıskanmayın... bebeğiniz nasibiyle gelir allahın izniyle... hepinize kolaylıklar dilerim... hayırlı günler...
  • Arkadaşlar bence 4-5 bin doğum için aşırı yüksek bir bedel.
    Ne yapıyorlar sanki o kadar ücret alıyorlar anlamak mümkün değil.

Ben ilk doğumu Çamlıca erdem hastanesinde yaptırdım.
    1250 TL aldılar bence yine yüksek ama sizin bu fiyatları görünce gerçekten uygunmuş.
  • ben medicalparkta aylin hanım ile doğum yaptım aşırı memnunum öneririm. arkadaşım bu paketle koruda yaptı hiç özel hastane gibi hissetmedim dedi.

ayrıca yenimahalle devlet hastanesinde muayene oldum, benim durumum özel olduğundan burada doğurma dediler ama gördüğüm kadarıyla bayağı iyi bir hastane özgül özkan çelikel de harika bir doktor özelde doğuracaklar ilk muayenelerini 4. aya kadar vs buralarda yaptırabilir en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmank -- 9 Temmuz 2015; 9:40:07 >
  • deromemo kullanıcısına yanıt
    Merhaba; Bu tamamlayıcı sağlık sigortasını bende inceledim hatta halk sigorta 2-3 kere aradı sanırım avantajı var siz yararlanmışsınız herhangi bir sıkıntı oldumu extra ücret aldılar mı ve %15 dedikleri vergi geri ödemesini aldınız mı bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdncr

Merhaba; Bu tamamlayıcı sağlık sigortasını bende inceledim hatta halk sigorta 2-3 kere aradı sanırım avantajı var siz yararlanmışsınız herhangi bir sıkıntı oldumu extra ücret aldılar mı ve %15 dedikleri vergi geri ödemesini aldınız mı bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba sigorta bakımından herhangi bir sorun yaşamadım, iş yerimden de vergi iadesini aldım, toplamda 6.000 TL tutacak doğum masrafını 4.000 TL'ye indirmiş oldum, tavsiye ederim.
  • deromemo kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.