Şimdi Ara

halk otobüsleri ve dolmuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şehir içi toplu taşıma da kullanılan özel halk otobüsü ve/veya dolmuş gibi şeyler kaldırılmalımıdır yoksa kaldırılmamalıdır. cevap yazarken bu cevabı hangi şehir için yazdığınızıda yazarsanız daha faydalı olacaktır. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ınfiniti red bull racing -- 13 Haziran 2012; 23:00:19 >

• Sehir Balıkesir.

Kalkmasına gerek yok ama otobüs içlerine falan kamera taksalar fena olmaz.Bazen kural ihlalleri yaşanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şehirde kalkamaz, herkesin arabası yok, herkesin ehliyeti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

Hiçbir şehirde kalkamaz, herkesin arabası yok, herkesin ehliyeti yok

• quote:

Belediye otobüslerinden bahsedilmiyor yalnız.Örneğin Ankara'da EGO veya İstanbul'da İETT'nin kaldırılması değil.Nakit çalışan toplu taşımadan bahsediliyor sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 13 Haziran 2012; 21:43:59 >
  • Kesinlikle kaldırılmalıdır. Hele de dolmuslar mı ? %100 kaldırılmalıdır. Kepazelikten baska bir olay degil.

• Bunları kullanan ayılara bakıyorsun 2 şeritli yolda pat diye durup yolcu alıyor.Önü bomboş arkada bir sürü trafik olmuş.
    Trafik ışıklarında beklemek yok boşluğu buldu mu geçerler.
    Emniyet şeritlerini kullanırlar eds falan hiç takmazlar.
    Sinyal desen hiç kullanmazlar boşluğu buldu mu pat diye burnunu sokar korna çalarsın el kol yapar.
    .
    .
    .
    Daha yazacak çok şey var.

Dolmuşları,halk otobüslerini kaldıran çok hayır duası alır ama mafya gibi bir şey bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her ailenin kapısında 2-3 araba olursa kendiliğinden kalkar,öyle bir durum da olmayacağı için mümkünatı yok.
    Houston'dayken bırak otobusu falan 1 tane bile taksi bulamamıştım.Dediler taxi new york işidir.Git araba kirala.Herkes de 3 er araç olunca toplu taşıma mı o da ne ki diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Bunları kullanan ayılara bakıyorsun 2 şeritli yolda pat diye durup yolcu alıyor.Önü bomboş arkada bir sürü trafik olmuş.
    Trafik ışıklarında beklemek yok boşluğu buldu mu geçerler.
    Emniyet şeritlerini kullanırlar eds falan hiç takmazlar.
    Sinyal desen hiç kullanmazlar boşluğu buldu mu pat diye burnunu sokar korna çalarsın el kol yapar.
    .
    .
    .
    Daha yazacak çok şey var.

Dolmuşları,halk otobüslerini kaldıran çok hayır duası alır ama mafya gibi bir şey bunlar.

Güzel özetlemişsiniz...

Aslında yazacak daha çok şey var ama,çok bile bunlar yeterli...
  • Bence kalkmamali. Hepsinin ayri kolayligi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

her ailenin kapısında 2-3 araba olursa kendiliğinden kalkar,öyle bir durum da olmayacağı için mümkünatı yok.
    Houston'dayken bırak otobusu falan 1 tane bile taksi bulamamıştım.Dediler taxi new york işidir.Git araba kirala.Herkes de 3 er araç olunca toplu taşıma mı o da ne ki diyorlar.

Vergilendirme siyasetinin çok büyük bir kısmının akaryakıt üzerinden döndürmeye çalışılan bu güzel ülkede 3 tane arabayı devlet bedeva verse gene de binemeyecek bir sürü insan var
  • asla kalkmamalı. ben 14 yaşındayım. okulum yürüyerek gidecek kadar yakın değil. servis ücretleri de pahalı olduğundan daima toplu taşıma kullanıyorum. eğer kaldırsalar, benim durumumdaki binlerce öğrenciyi ve yüzbinlerce vatandaşı mağdur etmiş olurlar. herkes altına araba alacak kadar varlıklı, araba kullanacak kadar sağlıklı ve genç değil ki.

• Ankara'da kalkmalı. Ulaşımın tümü belediye tarafından sağlanmalı. Trafik kurallarının ve insan hayatının bir önemi yok onlar için. Geçen hafta aniden önüme kıran bir halk otobüsü yüzünden aracımı kaldırma vurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Belediye otobüslerinden bahsedilmiyor yalnız.Örneğin Ankara'da EGO veya İstanbul'da İETT'nin kaldırılması değil.Nakit çalışan toplu taşımadan bahsediliyor sadece :)

her şehirde belediyenin kendi otobüsleri yok ki. mesela benim bulunduğum şehir antalya'da 660'a yakın küçük otobüs, 150'yi aşkın büyük otobüs var. hepsi de halk otobüsleri. belediyenin yalnızca 40 tane otobüsü var. böyle bir durumda özel halk otobüsleri kaldırılsa 40 tane otobüs koskoca kenti idare edemez tabii ki. bu yüzden Hayır!

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

quote:

her şehirde belediyenin kendi otobüsleri yok ki. mesela benim bulunduğum şehir antalya'da 660'a yakın küçük otobüs, 150'yi aşkın büyük otobüs var. hepsi de halk otobüsleri. belediyenin yalnızca 40 tane otobüsü var. böyle bir durumda özel halk otobüsleri kaldırılsa 40 tane otobüs koskoca kenti idare edemez tabii ki. bu yüzden Hayır!

Konu başlığı sıkıntılı o zaman :)

• Ne istiyonuz aslanim siz bu dolmusculardan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

quote:

Konu başlığı sıkıntılı o zaman :)

bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Ne istiyonuz aslanim siz bu dolmusculardan

bir şey istemiyoruz ki abi. kurallara uysunlar, güleryüzlü hizmet etsinler, başımızın üstünde yerleri var

(işini hakkıyla yapan şoförler müstesna tabii ki)

• Ankara için yazıyorum. Dolmuşçuların kökünü kazımak gerek. Bu kadar cahil ve gereksiz bir insan ? grubu tanımıyorum. Ardından aynı cinsten gelen sincan midibüsleri gelir ki bu hatların açılması zaten hata idi. Mavi otobüsler ise lisans süreleri bitince büyük bir ihale ile tek bir şirkete yada topluluğa verillmeli.
    Aynı şey taksiciler içinde geçerlidir. Şirketler eliyle taksici çalıştırılmalıdır.
    Bunun sebebi ise bireysel mülkiyetin getirdiğ başıbozukluğu engellemektir.

• Kısacası bu soruyu 4 büyük şehrin vatandaşlarına sormak gerek. Türkiye'deki neredeyse her kentte özel halk otobüsleri varken bunlar kaldırılsa, halimizi düşünemiyorum artık bu soruyu İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da oturanlara sormak daha doğru olur

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.