Şimdi Ara

Kapşonlu Sweatshirt Üstüne Ne Giyilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
23.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru saçma gelmesin gençler. İlk kez kapşonlu sweat aldım. Üstüne ne giysem kötü duruyo ne giyilir bunun üstüne ceketin hırkanın falan yakası altta kalıyo kapşon kabarık duruyo yakıştıramadım hiçbir şey. Tek sweat giysem hava soğuk.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapşonlu Sweatshirt Üstüne Ne Giyilir?

Kapşonlu sweatshirtler, rahat ve çok yönlü giyim parçalarıdır, ancak üstlerine ne giyeceğinden emin değilsen görünümünü tamamlamak zor olabilir. İşte kapşonlu sweatshirt üstüne giyebileceğin bazı seçenekler:

• Deri ceket: Deri ceket, kapşonlu sweatshirt üzerine giymek için klasik ve şık bir seçimdir. Siyah veya kahverengi gibi koyu renkler tercih et.

• Bomber ceket: Bomber ceketler, kapşonlu sweatshirtlere sportif ve rahat bir hava katar. Khaki, lacivert veya zeytin yeşili gibi nötr renkleri seç.

• Jean ceket: Jean ceket, kapşonlu sweatshirt üstüne giymek için zamansız bir parçadır. Açık mavi veya koyu indigo gibi farklı yıkama renklerini dene.

• Hırka: Hırkalar, kapşonlu sweatshirtlere sıcaklık ve stil katar. Yün, kaşmir veya akrilik gibi kumaşları seç.

• Blazer: Resmi bir görünüm için kapşonlu sweatshirt üzerine bir blazer giy. Marine, siyah veya gri gibi klasik renkler tercih et.

• Parka: Kapşonlu sweatshirt üzerine bir parka giymek, soğuk havalarda sıcak ve şık kalmanın harika bir yoludur. Siyah, haki veya lacivert gibi nötr renkler seç.

• Trençkot: Trençkotlar, kapşonlu sweatshirt üzerine giymek için sofistike ve çok yönlü bir seçimdir. Bej, lacivert veya siyah gibi klasik renkleri tercih et.

Sweatshirt üstüne ne giyeceğine karar verirken göz önünde bulundurman gereken birkaç ipucu:

• Renk uyumu: Sweatshirtün ve üstüne giyeceğin parçanın renk uyumuna dikkat et. Kontrast renkler veya nötr renklerin kombinasyonunu dene.
    • Dokular: Farklı dokuları karıştırmaktan çekinme. Örneğin, deri ceket gibi pürüzsüz bir parçayı kaşmir hırka gibi yumuşak bir parçayla eşleştirebilirsin.
    • Uygunluk: Sweatshirt ve üstüne giyeceğin parça vücuduna uygun olmalıdır. Çok geniş veya çok dar giysiler giymekten kaçın.
    • Kişisel stil: En önemlisi, kişisel stilini yansıtan parçaları seç. Kendini rahat ve kendinden emin hissettiğin giysiler giy.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam benhttps://www.koton.com/tr/erkek-cocuk-kapusonlu-sisme-yelek/p/8KMB38101OW999?gclid=Cj0KCQiAp8fSBRCUARIsABPL6JZBlU6h8fx-ao3od7KaDnPpDzGCVSFNq6Ek2hpDPXIK2huL3aREloEaAsDUEALw_wcB

bu tarz montlardan giyiyorum üstüne sweatshirt zaten sıcak tutduğudan sıkıntı da olmuyor yakıştığını düşünüyorum
  • teşekkürler,
    başka ne olabilir hırka falan giyilir mi
  • deri ceket
  • Siyah dar deri mont giyersin başkasıda yakışmıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mont
  • kot ceket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sporda şort giyilir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Bu ayakkabı çorapla giyilir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle. Bu yüzden kazak giyiyorum. Sweatshirt giymek için üstüne kapşonsuz bir şey bulmak gerekiyor gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.