|
|
valla kardeş benimde aynı şikayetim var,bende mahalle ve iş yerinde gelende bütün turnuvalara katırlırdım ama son maçımda elime gelen top darbesi elimin şişmesine neden oldu.. hastaneye gittim film çektim.. orta parmağımda çok küçük bir çatlaklık var.2 aydır sahalardan uzak kaldım ben ne kadar kaleci hayatımı bitiridim desemde arkadaşlara onlar oynadığı zaman benim için gidiyor bende tekrar sahalara kaleci olarak sahalara dönmek istiyorum ama tekrar parmakgım sişer diye tırsıyorum....NOT .BİRAZ ÖNCEKİ ARKADAŞIMIZ KALECİLİK EZİKLİKTİR DEMİŞ... VALLA BEN HİÇ BÖYLE BİŞEY HİSSETMEDİM ÇÜNKÜ SEWEREK YAPTIGIM BİR SPOR İNSANLAR BAZEN GOL ATARKEN MUTLU OLUR, BAZENDE GOL PASI VEREREK, BENDE KURTARAK ZEVK ALIYORDUM, SANA KATILMIYORUM ARKADAŞIM..!!
|
|
_____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 26 Haziran 2009; 19:29:59 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 26 Haziran 2009; 20:33:41 > |
DH 2005
if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 26 Haziran 2009; 21:23:40 > |
_____________________________ |