Şimdi Ara

Halısahada kaleci olmanın zararları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
17.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klupte hiç oynamadım. Önünden geçmedim diyebilirim :P
    İsterdim gerçi oynamayı ya neyse uzun hikaye..

Futbol oynayarak geçimimi sağlamayı düşünmüyorum açıkcası. Matematiği, Fiziği çok seviyorum. Mühendis olmayı umuyorum ilerde...

Ben bikere halısahada sıramızın gelmesini beklerken oynayan adamların kalecisinin eldivenine takıldı gözüm. Çıkarken yakından baktım, itfaiye eldiveniydi. O zaman çok gülmüştüm açıkcası... Ama kiminin, durumu olamayabiliyor. Herneyse, eldivenden önce eşofman almak istiyorum. Buralarda bakıcam bulabileceğimi pek sanmıyorum ama bakıcam...
  • Valla paraya kıyıp güzel bir eldiven almanı öneririm... Özellikle parmaklarının incinmemesini istiyosan kemikli kaleci eldiveni alman lazım.. Kemik dediğim parmaklara ekstra koruma sağlıyo ve burkulmaları en aza indiriyo... Eğer bu kadar paraya kıyamam dersen topları parmaklarınla değil avuçiçlerinle çelmeyi dene.. Ayrıca ellerin üstüne düşmek gerçekten kolay değil kaleciler planjon dediğimiz o hareketi yapmak için epey süre harcıyorlar ve sana küçük bir tavsiye sakın topları çıkardıktan sonra sert bir şekilde belinin üstüne düşme şahsen şu an bu dertten dolayı 2 senedir belim sakat :) kısacası kalecilik gerçekten zor kendine dikkat et ve en kısa zamanda alabileceğin en korumalı kaleci aksesuarlarından edin derim...

Orjinalden alıntı: gateway_15

Valla paraya kıyıp güzel bir eldiven almanı öneririm... Özellikle parmaklarının incinmemesini istiyosan kemikli kaleci eldiveni alman lazım.. Kemik dediğim parmaklara ekstra koruma sağlıyo ve burkulmaları en aza indiriyo... Eğer bu kadar paraya kıyamam dersen topları parmaklarınla değil avuçiçlerinle çelmeyi dene.. Ayrıca ellerin üstüne düşmek gerçekten kolay değil kaleciler planjon dediğimiz o hareketi yapmak için epey süre harcıyorlar ve sana küçük bir tavsiye sakın topları çıkardıktan sonra sert bir şekilde belinin üstüne düşme şahsen şu an bu dertten dolayı 2 senedir belim sakat :) kısacası kalecilik gerçekten zor kendine dikkat et ve en kısa zamanda alabileceğin en korumalı kaleci aksesuarlarından edin derim...

Kalecilik konusunda gerçekten bilgili bir abimiz gelmiş.

Yatağa çıkıp denicem "planjon" hareketini... Eldiven kemikli demişsiniz, bunun tam adı nedir acaba?

• Dostum kaleci eşofmanı şu tarz birşeydir;

Halısahada kaleci olmanın zararları

Eğer profesyonel birşey istersen Nike'ta var ama fiyatları biraz tuzlu.
    Amatörler için ise İstanbul için Sirkeci'de kaleci eşofmanı satan çok yer var.

Kemikli eldiven seni rahatsız eder, amatör olduğun için topları yumruklarken sıkıntı yaratır. Tavsiyem ise evde yataklara atlayarak çalışman yönündedir. Eldivene gelince eldivenin eline oturması en önemli etken. Amatörken gözün tuzlu eldivenlerde olmasın. Yarı profesyoneller işini görür. Başarılar diliyorum.

• Eldiveni biraz büyük almışım sanırım. Ama sargı bezi sararak kullanıcam ilerki günlerde. Eşofmanı da en kısa zamanda temin etmeye çalışacağım. Herkese teşekkürler...
    Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır!
  • Halısaha'nın kaleleri o kadar da küçük değil. Bizim gittiğimiz güzel bi saha. Üstü açık yan tarafları çok yüksek kaleleri büyük vs.
    Uçmaksa genellikle yerden gelen toplarda oluyor. Boyum 1.85. O yüzden yere atlarken biraz zorlanıyorum. Havadan gelen toplar zaten sorun yaratmıyor.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • valla 10 günde 4 maç yaptık, kaleci tempoya dayanamadı, bileği çatladı

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • Kaleci iyidir ya.

Orjinalden alıntı: Mé®t

Kaleci iyidir ya.
    />

servet sümkürürken gene kameralara yakalanmış

Orjinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Kaleci iyidir ya.
    />

servet sümkürürken gene kameralara yakalanmış

Bu güzeldi Adam sümkürme ustası

Dostum sana tavsiyem uçarken ellerin açık uçma, ellerini yumruk yap

• valla kardeş benimde aynı şikayetim var,bende mahalle ve iş yerinde gelende bütün turnuvalara katırlırdım ama son maçımda elime gelen top darbesi elimin şişmesine neden oldu.. hastaneye gittim film çektim.. orta parmağımda çok küçük bir çatlaklık var.2 aydır sahalardan uzak kaldım ben ne kadar kaleci hayatımı bitiridim desemde arkadaşlara onlar oynadığı zaman benim için gidiyor bende tekrar sahalara kaleci olarak sahalara dönmek istiyorum ama tekrar parmakgım sişer diye tırsıyorum....NOT .BİRAZ ÖNCEKİ ARKADAŞIMIZ KALECİLİK EZİKLİKTİR DEMİŞ... VALLA BEN HİÇ BÖYLE BİŞEY HİSSETMEDİM ÇÜNKÜ SEWEREK YAPTIGIM BİR SPOR İNSANLAR BAZEN GOL ATARKEN MUTLU OLUR, BAZENDE GOL PASI VEREREK, BENDE KURTARAK ZEVK ALIYORDUM, SANA KATILMIYORUM ARKADAŞIM..!!
  • yere düşerken benim de dikaktimi çekiyor kaleciler önce ellerini koyuyor yere - küçükken maç yapıyorduk düz yolda ters bastım düşerken elimi destek yapmaya çalışmıştım fakat kolumu kırmıştım o günden sonra hep kalça üzerine düşmeye çalışırım

[size=1
  • Bende uzun süredir kalecilik yapıyorum. Şu anda İTÜ de kendi fakültemin kalesini 5 yıldır koruyorum. Şu sıralar derslere ağırlık versemde okula geldiğim ilk yıllar haftanın 5 günü halısahalardaydım. Millet içmeye gidiyodu ben hergün halısahaya gidiyordum. Tabi kız arkadaşınız uzakta olunca sizde farklı yönlere kayıyosunuz :). Ama bu özelliğim sayesinde bir çok arkadaşım oldu ve halada olmaya devam ediyor. Parmaklar konusunda benimde bir çok sıkıntım oldu, en son sefer sağ el bileğimi incittim. 2 ay geçmesine rağmen hala zorladığımda yada ters bi hareket yaptığımda ağrı yapıyor. Bende professional (kemikli) kaleci eldiveni almak istiyorum. Ama bir türlü istediğim gibi bulamadım istediklerimde genelde çok pahalı oldu. İstanbulda bu ürünlerin yoğun olarak satıldığı bi yer bilen var mı?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.