Şimdi Ara

Halı yıkama Makinası tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
43.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halı yıkama makinası almak istiyorum araştırmalarım sonucu fiyatları makul olan iki modelde karar kıldım

1. THOMAS TWIN T2 AQUAFILTER 750 tl civarı

2. Philips FC6843/02 Triathlon 450 tl civarı

Hangisini önerirsiniz , aradaki fiyat farkına değer farkları varmı, bu fiyat aralığında önereceğiniz başka bir makina var mı...

Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler...

• Seçiminizde yardımcı olması açısından her iki süpürge için de SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz ürünleri aşağıda paylaşıyorum,

Thomas Twin T2 Aquafilter;

Toz Torbası
    www.supurgemarket.com
    Elektrikli süpürge toz torbası,aksesuar,hortum,filtre,koku çubuğu | Süpürge Market
    http://www.supurgemarket.com/thomas-twin-aquafilter-p-7080.html

Filtre Seti
    www.supurgemarket.com
    THOMAS Twin T2 Hijyen Islak Kuru Temizlik Robotu Filtre Seti
    http://www.supurgemarket.com/thomas-twin-hijyen-islak-kuru-temizlik-robotu-filtre-seti-p-5446.html

Philips FC 6843 Triathlon;

Toz Torbası
    www.supurgemarket.com
    PHILIPS FC 6843 Toz Torbası
    http://www.supurgemarket.com/philips-fc-6843-p-2599.html

Sünger Filtre
    www.supurgemarket.com
    PHILIPS FC 6843/01 Sünger Filtre
    http://www.supurgemarket.com/philips-684301-sunger-filtre-p-4763.html

Hortum
    www.supurgemarket.com
    Elektrikli süpürge toz torbası,aksesuar,hortum,filtre,koku çubuğu | Süpürge Market
    http://www.supurgemarket.com/philips-684301-elektrikli-supurge-hortumu-p-4415.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ggne

Merhaba

Halı yıkama makinası almak istiyorum araştırmalarım sonucu fiyatları makul olan iki modelde karar kıldım

Hangisini önerirsiniz , aradaki fiyat farkına değer farkları varmı, bu fiyat aralığında önereceğiniz başka bir makina var mı...

2 side çok hantal cihazlar şahsen ben evimde thomas twin t2 kullanmaktayım çok ağır en mantıklısı fakir veya philips ki 13 yıl fakir kullandık çok daha kullanışlıydı
  • Bulabilirseniz Arçelik S6990PYS modeline de bakın bir önceki modeldir, bazı bayilerin elinde bulunabilir, derli toplu bir cihazdır. Ben mavi renkli olanını kullanıyorum memnunum. Fakat hafif bir alet değildir benden söylemesi
  • Bende halı yıkama almayı düşünüyorum evdeki su kaçırıyor. Maksimum 800 tl halı yıkama tavsiyesi istiyorum.
    İstediğim özellikler;

Temiz su tankı büyük olsun. Parçaları benim ihlas gibi sağlam olsun. Çekiş gücü yüksek olsun. Temiz suyu fazla versin. Phılıps,thomas olabilir yada tavsiye edebileceğiniz başka marka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

Bulabilirseniz Arçelik S6990PYS modeline de bakın bir önceki modeldir, bazı bayilerin elinde bulunabilir, derli toplu bir cihazdır. Ben mavi renkli olanını kullanıyorum memnunum. Fakat hafif bir alet değildir benden söylemesi

Hocam bu makinadan memnun musunuz? Ben bu makinenin beyazını çok seviyordum almayı düşünüyorum eğer bulursam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

Bulabilirseniz Arçelik S6990PYS modeline de bakın bir önceki modeldir, bazı bayilerin elinde bulunabilir, derli toplu bir cihazdır. Ben mavi renkli olanını kullanıyorum memnunum. Fakat hafif bir alet değildir benden söylemesi

Hocam bu makinadan memnun musunuz? Ben bu makinenin beyazını çok seviyordum almayı düşünüyorum eğer bulursam.

Merhaba,

Makineden çok memnunum. Yıkaması, vakumu gayet iyi. Birkaç kez motoruna köpük çekti üfleme deliğinden dışarı fırlattı ama hiçbir şey olmadı. Motorunun İtalyan Ametek veya LG marka olduğunu düşünüyorum.

Beyaz modelini ben de beğeniyorum, biz aldığımızda beyazı da vardı bizimkiler 1600w diye bunu aldılar, teyzem Beko olanını yıllarca hem süpürme hem yıkama için kullandı. Bulabilirseniz alın derim. Ben burada bir Arçelik bayisinde görmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Makineden çok memnunum. Yıkaması, vakumu gayet iyi. Birkaç kez motoruna köpük çekti üfleme deliğinden dışarı fırlattı ama hiçbir şey olmadı. Motorunun İtalyan Ametek veya LG marka olduğunu düşünüyorum.

Beyaz modelini ben de beğeniyorum, biz aldığımızda beyazı da vardı bizimkiler 1600w diye bunu aldılar, teyzem Beko olanını yıllarca hem süpürme hem yıkama için kullandı. Bulabilirseniz alın derim. Ben burada bir Arçelik bayisinde görmüştüm

Tamam bakayım bende arçelik bayilerine. Evdeki halı yıkama makinası bozuk su kaçırıyor biranönce almam gerek. Thomas alıcam eğer bulamazsam. Bizde ihlası hem yıkama hemde normal süpürge olarak kullandık. 20 seneyi geçmil olması lazım.

• bende halı yıkama makinesi almak istiyorum.çekim gücü kuvetti olacak.süpürge kısmı toz torbalı olmıyacak ve başka özellikler ivarsada yazarsanız sevinirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşa08

bende halı yıkama makinesi almak istiyorum.çekim gücü kuvetti olacak.süpürge kısmı toz torbalı olmıyacak ve başka özellikler ivarsada yazarsanız sevinirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sizin istediğiniz özelliklerde Thomas, Fakir Aquawelt ve Arnica Hydra Rain Plus var. Bu ürünleri inceleyin derim.
  • bencede en iyisi fakir
  • Phılıps almaya karar verdim. Hakkında çok güzel yorumlar var. Alınca haber veririm.

• quote:

Merhaba

Hocam halı yıkama makinesi aldınız mı ?

• quote:

Phılıps almaya karar verdim. Hakkında çok güzel yorumlar var. Alınca haber veririm.

Aslında Philips de iyi bir tercih olur ama su deposu 3 litre. Gerçi 3 litre olması bir bakıma iyi dolu halde taşırken fazla ağır olmaz.
  • Phılıps almaya karar verdim
  • quote:

quote:

Phılıps almaya karar verdim. Hakkında çok güzel yorumlar var. Alınca haber veririm.

Aslında Philips de iyi bir tercih olur ama su deposu 3 litre. Gerçi 3 litre olması bir bakıma iyi dolu halde taşırken fazla ağır olmaz.

Kötü o zaman yaa sürekli su doldurmak gerekli.

• quote:

Phılıps almaya karar verdim

Anladım aldıktan sonra izlenimlerinizi bekliyoruz.

• quote:

Gülçin hanım merhaba.Ben bu halı yıkama maknesinin 16 yıl önce üretilmiş olanını sorunsuz kullanıyorum.Bu geçen süre içinde yeni model ve benim kullandığım model arasında fark yok.Fakat yeni model türkiye üretimi.Benimkisi ise hollanda üretimi.Yeni modelin bazı parçalarının kalitesini beğenmiyorum kendi makinemle kıyaslayınca.Ama cihaz gerçekten alınabilecek en iyi halı yıkama makinelerinden.Arayışınızı görünce yazmak istedim.

• quote:

quote:

quote:

Kötü o zaman yaa sürekli su doldurmak gerekli.

Evet o açıdan kötü, sürekli su ilavesi gerekli ama taşıması rahat olur. Yalnız emiş gücü bana düşük geldi. 180 watt ıslak temizlik için yeterli mi acaba?

http://www.philips.com.tr/c/vakum-temizleyici/triathlon-1500-w-islak-ve-kuru-fc6843_02/prd/

Vetrella şu an piyasada olsaydı satışları iyi olurdu diye düşünyorum. Amcamlarda ve çevremdeki birkaç kişide var eski olasına karşın performansı iyi ve çok sessiz çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Gülçin hanım merhaba.Ben bu halı yıkama maknesinin 16 yıl önce üretilmiş olanını sorunsuz kullanıyorum.Bu geçen süre içinde yeni model ve benim kullandığım model arasında fark yok.Fakat yeni model türkiye üretimi.Benimkisi ise hollanda üretimi.Yeni modelin bazı parçalarının kalitesini beğenmiyorum kendi makinemle kıyaslayınca.Ama cihaz gerçekten alınabilecek en iyi halı yıkama makinelerinden.Arayışınızı görünce yazmak istedim.

Can bey mesaj için teşekkür ederim. Aslında almaya karar vermiştim ancak internette halı yıkarken suyu verdiğini ancak vakum sırasında suyu tam geri almadığını yazmışlar haliyle şüpheye düştüm bende. Hızlı al ,hepsi burada sitesinde ürün hakkında çok güzel yorumlar var, ama kafam karıştı işte. Siz phılıpsin kırmızısını mı kullanıyorsunuz ? Halıya su vermesi çekiş gücü vs nasıl ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.