Şimdi Ara

HALI SAHA MAÇLARINDA NEDEN NEFESİM ÇABUK KESİLİYOR? ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün arkadaşlarla halı sahada maç yaptık 10 dk oynadım sonra nefes nefese kaldım
    başlıktada yazdığım gibi HALI SAHA MAÇLARINDA NEDEN NEFESİM ÇABUK KESİLİYOR?
    birde halı sahada yorulmamak için ne yapmalıyım

• sigara içiyomusun
  • Hayatın boyunca sporla alakan sadece halı saha maçları ile sınırlı ise yapıcak bişi yok. Sporla alakalı olduysa da halı saha maçında işin yok zaten.
  • sigara falan kullanmıyorum arkadaşlar normalde her hafta futbol yapardık
  • internette biraz gezindim

red-bul = enerji verir
    powerade = maç sırasında vicutta kaybedilen minaralleri geri kazandırır genellikle devre arası ve maçtan sonra içilir

fazla yorulmamam için bnlaryardımcı olurmu
  • Kalp kapakçıklarıyla ilgilöi bir sorun olabilir.
  • daha fazla spor yap..askerdeyken haftada 3 gun 4 km kosmaya basladıktan snra 15 saat calısıp 2 saat durmaksızın mac yaptıgımı hatırlıyorum.. snra bıraktık sporu smdı perte cıktım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx

internette biraz gezindim

red-bul = enerji verir
    powerade = maç sırasında vicutta kaybedilen minaralleri geri kazandırır genellikle devre arası ve maçtan sonra içilir

fazla yorulmamam için bnlaryardımcı olurmu

Powerade tazeleyicidir, senin vucudun tazelenecek kadar yorulmuyor ki. Gereksiz.
    Redbull anlık enerji verir, hatta yarım saat sonra daha çabuk kesilirsin. Gereksiz.

Daha uzun süre dayanmak istiyorsan cardio yapacaksın düzenli olarak.
  • göğüs hastalıklarına git bir nefes testi yaparlar astım başlangıcı olabilir umrarım olmaz ciddi bir problem yoktur, bende ihmal ettim ilerlemiş baya

Edit araya kelime ekledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanci86 -- 5 Temmuz 2011; 12:34:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.