ya arkadaşlar o oyun evde oynanırmı ya anca yamasını oynarsın
Başka nerde oynayabilirsinki??
yaw şu single playerı var mı,o oyun evde oynanırmı diyenlere benden bir maşallah vallahi...önce biraz araştırma lütfen...ben kapana kısıldığımda soru sorarım mesela...baya araştırmadan sonra yani...
halflife sadece getirdiği teknoloji ile değil senaryosu ile de begenilen bir oyundu ki senaryo dalında ödüller aldıgını da biliyorum..Üstelik hl tabanlı oyunlar dünyada en çok oynanan multiplayer game'ler oldu..
HL2'ye gelince..Sanırım çıkış tarihi biraz daha ertelenecek oyunun çıkışı..Çünkü kodlarını hackletmişler..[saek]
cant stop sen evde oynuyorsun galiba ilk senden duydum hadi sen devam et[byes]
sen devam et yakında aşarsın kendini :)) takılıyorum yanlış anlama ( ama ilk senden duydum )
OH be dün orj half life aldım rahat ettim
bir yardım daha gerekiyor beyler bayanlar...half life single player modları oynamak için ne yapmalıyım...indrmeden önce sorayım dedim...bendeki ilk sürümü galiba...yalnız bot değil bu single player için ek görevler...bendeki half life ilk sürüm sanırım...
Walla bu konuyla ilgili en içaçıcı bilgiyi ya halflife'ın orjinal sitesinde ya da cs merkezi.com'da bulabilirsin..
araştırmadan burada soru sormam zaten...önce 2-3 saat araştırma sonra soru...hazırcı değiliz yani...ayrıca forumun eski konularınada bakmayı denerim...açıklama bulamadığım için sordum...
Half-Life'yi acınca ekranın sağ alt tarafındaki numarayı yazarsan sürünü hakkında yorum yapar ve istediğin singel player için ek görevler olan yeni map'lar adresi yazabilirim
this page is not available...hiçbişey çıkmıyor bu konuyla ilgili...doğru olduğuna eminmisin...
Single player için oyun açılışıında tuşları ayarladığın oyuna başladığın ekranda custom game bölümü olacak(yoksa senin versiyonu yükseltmen gerek o zamanlar ben blue shift oyunundan yüklemiştim(yabancı oyun sit.bulursun).Bu bölümü aktiflediğinde ek görevlerin adı çıkar o görevi tıkla ve oyuna ordan başlarsın. Ek görevler çoğnulukla zipli (zipi açtığında word dosyası bölümünde yüklemeyi nasıl yapacağın genelde yazar)c'de hl dosyasına ilave oyunun adını yazan klasör açar ve ziplidosyayı bu -klasöre extrack yaparsın oyuna başladığında custom game açtığında otamatik olarak ek görevi görmen lazım adı tıkla ve yeni oyuna ordan başla:) en son they hunger oynamıştım ve bayağı güzeldi benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olur.
Selam Verdiğim adrese tıkla ve çek Çektikten sonra zip'i aç ve içindekileri C:\Half-Life\valve'nin içine koy Sonra C:\Half-Life içine gir tekrardan hl.exe'nin kısayolunu yarat (Kısayol hl.exe)olacak ve özelliklerine gir Hedefta yazan C:\Half-Life\hl.exe'yi C:\Half-Life\hl.exe -console +map Inf olarak değiştir ve uygula tamam de Bu kadar sonra tıkla ve oyuna gir
lockman yardımlarına sağolasın ama bu verdiğin sitelern hiçbiri açılmıyor...yahoo sitesinin altından açılıyor ama this page is not available diyor...anlamadım olayı...geppettous bu arada sen de sağolasın...bi halledemedik şu olayı...ne belaymış şu half life kardeşim...
Olamaz ben dün bu map'i koyduktan sonra iki arkadaşa denettim ve çalıştıklarını soylediler sende nasıl açılmaz İlginç Bana Mail adresini yaz olmassa mailine yollayayım