Şimdi Ara

half life yardım (please)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu half life olayına en sonunda girmeye karar verdim...geç oldu biraz ama napalım...şimdi oyunu yükledim cd key olayınıda hallettim...fakat new game dedikten sonra cd istiyor cd romda cd olduğu halde...içinde crack falanda yok...ne yapmam gerekiyor...bi de bu bot olayı nedir...ne işe yarar ve oyuna ne katar...teşekkürler...

• Öncelikle Half-Life'ı oynamak için bayağı geç kaldın (3 sene kadar[evlol]) 1 ay sonra Half-Life 2 çıkacak..
    Yaşadığın sorun crackle ilgili değil sanırım elindeki cd bozuk.. Bot olayına gelince pek bi işine yaramaz bot daha çok Counter oyunu için gerekiyo yani sana lazım değil..
  • evet geç kaldığımın farkındayım...bitirecek fps kalmayınca bende kökenine gireyim artık dedim...cd bozuksa neden sorunsuz yükledi...bir kaç yerde daha gördüm böyle bir sorunu...çözümünü bulmuşlar anlatımını yapmamışlar delirdim...sağolasın yine de...
  • Arkadaşım boşver artık half-life ı oynamayı Hl2 falan çıktı onu alır oynarsın.
  • dostum bunu oynamak istediğim için yardım istiyorum...oyun önerisi yapman için değil...neyin çıktığı ve piyasadaki oyunlardan benimde haberim var...öneri istersem sana danışırım ama söz...
  • arkadaşım half life tek başına oynanıyormu ilk defa senden duyucam eğe[byes]r oynanıyorsa
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Koray08</i>
    <br />arkadaşım half life tek başına oynanıyormu ilk defa senden duyucam eğe[byes]r oynanıyorsa
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> GOODMORNİİİNG single player [clps][dkkat]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah allah yine nerelere geldik...maşallah ne diyeyim...şu soruma bi cevap veren yokmu...
  • half life oyunu 2 cddir.oyunu yükledikten sonra 2.cdyi takmazsan hata veriyor.oyunun updateini yükleyerek cdsiz sorunsuz oynayabilirsin.

bu arada half life 1 de olsa 10 sene sora yine oynanır böle bir oyun kaçırılmaz...
  • Puhahhhahahah arkadaşlar yardım etmek yerine akıl vermeniz akıl almaz bişey :)

şu half-life 'i bende online oynamak istiyorum topic açtım yardım etmek isteyenlerin msj larını bekliyorum akıl verenlerede ihtiyacım olabilir puhahaahahah
  • half life 1,iki cd deil tek cd.half life 2 iyi diyosan onu bilmem.
    bu sorunu ilke defa sende duydum pcme halflife her formattan sonra kurarım şimdiye kadar 10 dan fazla farklı halflife cdsiyle yükledim sorun olmadı başka bir half life cdsi bulup denemeni öneririm
  • botu yazmamışım.o da multiplayer oynarken bilgisayarın oynattığı tiplerdir.yani evde tek başına deatmatch haritası kurarsın(biliyosundur olayları büyük ihtimalle ama gene de yazayım) sınırlı bi mekan olur orda birbirinizi öldürürsünüz yani insanın her zaman internet cafeye gidip arkadaşlarıyla multiplayer yapması mümkün deil. otur evinde aç multi 5-10 bot koy oyuna katliam yarat.
    bu arada bence halflife hiç eskimiyor hala cafeye gidip arklarka halflife çevirdiğimiz oluyor.
  • anaconda ben harbi acemiyim bı half life olayında...ve ilk defa bu olaya giripte böyle bişey olunca insan tiksiniyor...amam çok övüyorsunuz diye kastırıyorum bu oyuna...sıkıldım artık...oynayayım şu oyunu...fps lerin atasını oynamadan bütün hepsini bitirdik bi de buna başlayalım artıkın..
  • versionu 1.1.1.0 yap düzelir büyük ihtimalle
  • arkadaşlar yardımlar için teşekkürler...bi yerden half life no cd crack diye birşey buldum yükledim çalıştı...şimdide baya bi ilerlemiş durumdayım ama xen bölümünde takıldım...uzaya çıkılan ilk yer...bir adacıktayım ve etrafta 2 adacık ve aşağıdada 1 büyük ada bulunuyor...adacıklara atlanmıyor...büyük adaya atlayınca çakılıp canım falan herşey full olsada ölüyorum...büyük adanın etrafında dönen beyaz çemberler var onlara da atlanmıyor...daha fazla zıplatan aletleri de aldım ama olmuyor...büyük ihtimalle bu aletlerin kullanımında ama ben çözemedim...yardım edecek var mı?...
  • Valla zıplama hadisesini daha uzaga ve yükseğe erişmeye sağlıyan bir tuş kombinasyonu var..İstersen onu dene..ctrl+space (çökme ve zıplama tuşlarını) arka arkaya basarak hatta aynı anda basmaya çalışarak (ama önce ctrl ye basıcan :)) daha hızlı ve daha yukarı zıplayabilirsin..Adacıklardan aşağıya değil de yukarıya çıkmaya çalışacaksın..Yukarıda bir gate var..orya en son atlayıp ışınlanacaksın
  • isin dogrusu arkadaslar CD keyi girdikten sonra hala CD isteyen bir
    HL'yi ben de ilk defa duyuyorum. Online Counter Strike oynarken serverin
    birine girme sirasinda baska birinin CD-Key'i ile cakisma olsa tamam.
    Tekrar girersin olur biter. Ama burada anladigim kadariyla boyle bir
    durum yok. Hallettigine gore sorun yok demektir.

O Xen'de donen daireler tam karsi karsiya (bir hizaya) gelince
    bulundugun adanin gerisine gidip kosarak arkadasin dedigi tus
    kombinasyonuyla(egilme+ziplama) ziplayacaksin. Ve bir de su uzaga
    ziplamayi saglayan zeplin benzeri zimbirtiyi daha onceki bolumlerde
    almis olman lazim.

Yine de zorlanacagin bir daire olacaktir. Orasini defalarca denemen
    gerekebilir. Kolay gelsin.
  • lem nası hatırladınız 5-6 sene oldu vallahi (7. sınıftamıydım neydim)Vallahi hafızaya helal
  • eyvallah arkadaşlar half life oyununa da bir çizik attık artık...ben bu oyunu neden oynamadım bu kadar zaman diye halen düşünüyorum...herkese teşekkürler...
  • Euhe HL'yi Counter'den daha sonra oynadigim icin ve 10 kere bir seyi deneyince unutmuyorsun :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.